Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Του Ντούλα το στεφάνι

παπα-Ηλίας Υφαντής

Στα βορειοδυτικά του Αγρινίου εκτείνεται μέχρι τον Ζέρβα-παραπόταμο του Αχελώου- το βουνό της Βελάοστας. Στο μέσον περίπου του Βουνού, στην ανατολική πλαγιά, βρίσκεται το χωριό Πυργί, που παλιότερα λεγόταν κι αυτό Βελάοστα.

Εδώ, σύμφωνα με την παράδοση, διαδραματίστηκε, στα χρόνια της τουρκοκρατίας, με αφορμή το παιδομάζωμα, μια συγκλονιστική ιστορία: Ήρθαν οι Τούρκοι στο χωριό, για να πάρουν, όπως τότε γινόταν, τα πιο εύρωστα παιδία, για να τα κατατάξουν στους γενιτσάρους. Οι προεστοί του χωριού έκρυψαν, όπως φαίνεται, τα δικά τους παιδιά και παρουσίασαν μόνο τον Ντούλα, μοναχογιό χήρας.

Αλλά εσείς τώρα, ενδεχομένως πείτε: Τι μας ενδιαφέρει εμάς σήμερα για το τι έγινε στα χρόνια της τουρκοκρατίας με τον Ντούλα, στη Βελάοστα του Αγρινίου. Εμείς εδώ έχουμε τα δικά μας βάσανα. Εμείς έχουμε τον κυνικό εφιάλτη Κούλη, που πήγε τη θυγατέρα του να σπουδάσει σε ένα από τα ακριβότερα πανεπιστήμια της Αμερικής με διακόσιες πενήντα χιλιάδες δολάρια το χρόνο. Και να ’χει βέβαια όλα τα καλά και τις ανέσεις της.

Όταν απ’ τα δικά μας παιδιά, χωρίς τσίπα και φιλότιμο,  κόβει ακόμη και το ψωμί. Προκειμένου να μας εξαναγκάσει να αλλαξοπιστήσουμε κι από ελεύθεροι Έλληνες να γίνουμε ανδράποδα του πολυπολιτισμικού  Ελλαδιστάν, που ο Κούλης ονειρεύεται. Που σημαίνει ότι «δεν δίνει δεκάρα τσακιστή» για την υγεία μας και τη ζωή μας. Αφού διαλύει τα νοσοκομεία, την παιδεία, το στρατό, την αστυνομία, τη δικαιοσύνη. Και μεθοδεύει ο, τι κακό και ολέθριο για μας και την πατρίδα μας οι σατανικοί πάτρωνές του θέλουν να επιβάλουν. Εφαρμόζοντας  «νόμους» παράλογους και ανήθικους. Κόντρα στην ανθρώπινη φύση και σε κάθε λογική και ευαγγελική δεοντολογία και διεθνή νομιμότητα.

Το κατάπτυστο αυτό, προδοτικό έργο του μισόχριστου και μισάνθρωπου Κούλη δεν είναι «κεραυνός εν αιθρία». Έχει την προϊστορία του. Εδώ και αρκετά χρόνια υπονομεύεται συστηματικά και προγραμματισμένα το εκπαιδευτικό μας σύστημα. Στο οποίο  ανθέλληνες και αντίχριστοι εγκάθετοι, θρονιασμένοι, ως εκπαιδευτικοί σύμβουλοι στο Υπουργείο  παιδείας, φροντίζουν να μεταλλάξουν το γνωστικό αντικείμενο των παιδιών μας. Προκειμένου να τα καταστήσουν ανθέλληνες  και αντίχριστους, «κατ’ εικόνα και ομοίωση» δική τους και των εκάστοτε ηλίθιων και διεστραμμένων πολιτικών προϊσταμένων τους.

Και βέβαια προχωρούν και στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών, προκειμένου να τα εξοικειώσουν με τις κάθε είδους διαστροφή. Να τα καταστήσουν έρμαια του πανσεξουαλισμού, έτσι ώστε να μην έχουν κανενός είδους ηθικές αναστολές. Πραγματικότητα, που συνάδει με το καθεστώς του παραλογισμού και αμοραλισμού, που θέλουν να επιβάλουν.

Ας ξαναγυρίσουμε όμως  στον Ντούλα! Ο οποίος, όπως ήταν επόμενο, εξισλαμίστηκε, και λόγω των ιδιαιτέρων ικανοτήτων του, έγινε αξιωματικός στο γενιτσαρικό σώμα. Χωρίς ποτέ να ξεχάσει την αδικία, που έγινε σε βάρος αυτουνού και της μάνας του απ’ τους προεστούς της Βελάοστας. Και κυρίως τον θρήνο και τον οδυρμό της μάνας του, όταν έχανε το μοναδικό στήριγμά της.

Όπως βέβαια κι εμείς και τα παιδιά μας δεν πρέπει να ξεχάσουμε τις μεθοδεύσεις και τη βαρβαρότητα και την αναλγησία των τωρινών τυράννων: Το ξεπούλημα της πατρίδας μας, την χρεοκοπία της, την ατιμωτική υποταγή της στον γερμανικό ναζισμό, το «ξέφραγο αμπέλι» στους λαθρομετανάστες και τα τωρινά βασανιστήρια με πρόσχημα τον κορονοϊό. Ο οποίος είναι δημιούργημα των αφεντάδων τους.

 Όπως βέβαια και τα δολοφονικά εμβόλια. Με τα οποία, όπως από ειδήμονες υποστηρίζεται, προχωρούν στην μετάλλαξη του γονιδιακού κώδικα. Που σημαίνει τερατοποίηση και απανθρωποποίηση του ανθρώπου. Ώστε να μην είναι πια άνθρωπος, αλλά ένα αξιοθρήνητο τηλεπαρακολουθούμενο και τηλεκατεθυνόμενο ανδράποδο. Γεγονός, που θα δημιουργήσει μια ανεπίστροφη, στη φυσιολογική ζωή, πραγματικότητα, που θα επιβαρύνει τις μελλοντικές γενεές.

Αλλά ας ξαναγυρίσουμε για μια ακόμη φορά  στον Ντούλα.  Πήρε, λοιπόν, ο Ντούλας ένα απόσπασμα γενιτσάρων και πήγε στη Βελάοστα. Μάζεψε τους προεστούς του χωριού ή τους απογόνους τους και τους οδήγησε σ’ ένα βάραθρο, στο τέρμα του βουνού. Πάνω ακριβώς απ’ την κοίτη του παραπόταμου Ζέρβα, απ’ όπου και τους γκρέμισε. Με αποτέλεσμα ο γκρεμός αυτός να λέγεται έκτοτε «του Ντούλα το στεφάνι».

Αυτός ο θρύλος είναι, νομίζω, εξόχως διδακτικός για τα γεγονότα των ημερών μας. Γιατί και σήμερα έχουμε παιδομάζωμα. Δεδομένου ότι, όχι μόνο οι μεγάλοι, αλλά και  τα παιδιά μας, τώρα στην Κουλο-κρατία, υποχρεώνονται, μέσω του εμβολιασμού, σε ένα είδος γενιτσαρισμού. Γιατί ο εμβολιασμός, όπως από πολλούς ειδήμονες τονίζεται, αλλάζει το DNA των παιδιών και τα αποκόπτει απ’ τις φυσιολογικές, βιολογικές, πνευματικές και ηθικές τους ρίζες. Σε τρόπον ώστε να χάνουν, όχι μόνο την προσωπική, αλλά και την εθνική και τη θρησκευτική τους ταυτότητα. Και έτσι ν’ απαλλοτριώνονται, όχι μόνο απ’ το περιβάλλον τους, αλλά και απ’ τον ίδιο τους τον εαυτό.

Και είναι αναγκαίο, εδώ και τώρα, πριν οι προδότες ολοκληρώσουν το εφιαλτικό τους έργο, να βρεθεί κάποιος Ντούλας. Που δεν χρειάζεται να τους ρίξει σε κάποιο βάραθρο, για να ξεβρομίσει ο τόπος απ’ την προδοτική αυτή συμμορία. Η Δικαιοσύνη απαιτεί να τους αφαιρέσει όσα με μίζες και πάσης φύσεως λαμογιές, σε βάρος του λαού, ιδιοποιήθηκαν. Και να τους δώσει να καταλάβουν πώς επιτέλους «ζει και ζεύεται», δηλαδή, φυτοζωεί και αργοπεθαίνει ο φτωχός λαός, κάτω απ’ τη ναζιστική τους μπότα! 

Αλλά και ο λαός να καταλάβει ότι οφείλει να θάψει τα σάπια αυτά πτώματα, που δηλητηριάζουν την υλική και πνευματική μας ζωή. Προτού συμπαρασύρουν εμάς και την πατρίδα μας στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.…

ΠΗΓΗ papailiasyfantis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου