Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Dr. Peter McCullough: Η έγκαιρη θεραπεία του COVID σώζει ζωές

Joseph Mercola

Το βίντεο, στο οποίο συμμετέχει ο καρδιολόγος, παθολόγος και επιδημιολόγος Dr. Peter McCullough, είναι γεμάτο με ορθή λογική, δεδομένα και βήματα δράσης που έχουν τη δυνατότητα να ανατρέψουν την πανδημία – αρκεί να το ακούσουν περισσότεροι άνθρωποι.

Ηχογραφημένη στο Andrews University Village Church στο Berrien Springs του Μίσιγκαν, στις 20 Αυγούστου 2021, η παρουσίαση αυτή αξίζει να ακουστεί και σας προτρέπω να την ακούσετε ολόκληρη. Θα σας κάνει να αναρωτηθείτε γιατί μια βασική πτυχή της φροντίδας – η έγκαιρη θεραπεία – έχει λείψει από την πανδημία.

Ο McCullough, εκδότης δύο ιατρικών περιοδικών που έχει δημοσιεύσει 650 εργασίες με κριτές, δήλωσε ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του που είδε ιατρικούς παρόχους να μην προσφέρουν έγκαιρη θεραπεία για μια ασθένεια.

Η έγκαιρη θεραπεία του COVID σώζει ζωές

Το πρότυπο περίθαλψης για το COVID-19 ήταν η παρακράτηση της θεραπείας έως ότου ένα άτομο είναι αρκετά άρρωστο ώστε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. Συνήθως χρειάζονται δύο έως τρεις εβδομάδες για να αρρωστήσει κάποιος με COVID-19 αρκετά ώστε να νοσηλευτεί, και κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου η έγκαιρη θεραπεία μπορεί να είναι σωτήρια.

Το σκεπτικό ήταν ότι δεν έχουν διεξαχθεί μεγάλες, τυχαιοποιημένες δοκιμές για να γνωρίζουμε ποιες θεραπείες είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές, αλλά όπως δήλωσε ο McCullough, «Δεν μπορούμε να περιμένουμε μεγάλες τυχαιοποιημένες δοκιμές … Κάτι μπήκε στο μυαλό των γιατρών και των νοσηλευτών και όλων να μην αντιμετωπίσουν το COVID-19. Δεν μπορούσα να το αντέξω». Αυτός και οι συνάδελφοί του εργάστηκαν πυρετωδώς για να βρουν μια θεραπεία – γιατί δεν το έκαναν και οι εθνικοί οργανισμοί υγείας;

«Η κυβέρνησή μας και άλλες κυβερνήσεις, και ολόκληρος ο κόσμος, δεν έχει κουνήσει ούτε το δαχτυλάκι του για να μειώσει τον κίνδυνο νοσηλείας και θανάτου οπουδήποτε», δήλωσε ο McCullough, επισημαίνοντας την ειρωνεία: «Αν υπήρχε ένα παιδί με άσθμα, θα αφήναμε το παιδί να συριγίζει και να πνίγεται για δύο εβδομάδες πριν το παιδί πρέπει να πάει στο νοσοκομείο; Όχι, θα δώσουμε στο παιδί φάρμακα. Δεν έχουμε τυχαιοποιημένες δοκιμές για κάθε τι που κάνουμε».2

Ο McCullough και οι συνεργάτες του συνειδητοποίησαν ότι το COVID-19 έχει τρεις κύριες φάσεις.

Ξεκινά με τον πολλαπλασιασμό του ιού, ο οποίος στη συνέχεια πυροδοτεί φλεγμονή ή καταιγίδα κυτταροκινών. Αυτή, με τη σειρά της, οδηγεί στην πήξη του αίματος. Εάν σχηματιστούν αρκετοί μικροθρόμβοι αίματος στους πνεύμονες, το άτομο δεν μπορεί να πάρει αρκετό οξυγόνο και πεθαίνει. Πρόκειται για μια πολύπλοκη διαδικασία και κανένα φάρμακο δεν πρόκειται να λειτουργήσει μόνο για τη θεραπεία της, γι’ αυτό και ο McCullough χρησιμοποιεί συνδυασμό φαρμάκων, όπως γίνεται για τη θεραπεία του HIV, του σταφυλόκοκκου και άλλων λοιμώξεων. Μόνο το 6% περίπου των αποφάσεων των γιατρών στην καρδιολογία βασίζεται σε τυχαιοποιημένες δοκιμές. «Η ιατρική είναι τέχνη και επιστήμη, χρειάζεται κρίση. Αυτό που συνέβαινε ήταν ότι, νομίζω από παγκόσμιο φόβο, δεν γινόταν καμία κρίση», δήλωσε ο McCullough,3 αναφερόμενος στην άρνηση των γιατρών να θεραπεύσουν τους ασθενείς με COVID-19 σε πρώιμο στάδιο της διαδικασίας της νόσου.

Οι γιατροί απειλούνται για τη θεραπεία του COVID-19

Σε όλο τον κόσμο συμβαίνει το αδιανόητο: Οι γιατροί απειλούνται με απώλεια της άδειάς τους ή ακόμη και με φυλάκιση επειδή προσπαθούν να βοηθήσουν τους ασθενείς τους. Ο Γάλλος γιατρός Didier Raoult πρότεινε, από νωρίς, να στήσει μια σκηνή για να προσπαθήσει να θεραπεύσει τους ασθενείς με covid-19. Τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό. Προώθησε τη χρήση της υδροξυχλωροκίνης (HCQ), η οποία αρχικά ήταν διαθέσιμη χωρίς ιατρική συνταγή – μέχρι που η Γαλλία την κατέστησε συνταγογραφούμενη.4

Στην Αυστραλία, εάν ένας γιατρός επιχειρήσει να θεραπεύσει έναν ασθενή με COVID-19 με HCQ, μπορεί να οδηγηθεί στη φυλακή. «Από πότε ένας γιατρός μπαίνει στη φυλακή επειδή προσπαθεί να βοηθήσει έναν ασθενή με ένα απλό γενόσημο φάρμακο;» δήλωσε ο McCullough. Στη Νότια Αφρική, πρόσθεσε, ένας γιατρός μπήκε στη φυλακή επειδή συνταγογράφησε ιβερμεκτίνη.

Τον Αύγουστο του 2020, η εργασία-ορόσημο του McCullough με τίτλο «Pathophysiological Basis and Rationale for Early Outpatient Treatment of SARS-CoV-2 Infection» δημοσιεύθηκε online στο American Journal of Medicine5.

Η εργασία που ακολούθησε τιτλοφορείται «Multifaceted Highly Targeted Sequential Multidrug Treatment of Early Ambulatory High-Risk SARS-CoV-2 Infection (COVID-19)» και δημοσιεύθηκε στο Reviews in Cardiovascular Medicine τον Δεκέμβριο του 2020.6 Έγινε η βάση για τον οδηγό θεραπείας στο σπίτι. Ενώ ορισμένες οργανώσεις ιατρών έχουν αναλάβει δράση και θεραπεύουν ασθενείς με COVID-19, «ο πύργος του ελεφαντοστού εξακολουθεί σήμερα να μην θεραπεύει ασθενείς. Η κομματική γραμμή στο σύστημα υγείας μου είναι, μην αντιμετωπίζετε έναν ασθενή με COVID-19 ως εξωτερικό ασθενή. Περιμένετε να αρρωστήσουν αρκετά ώστε να εισαχθούν. Επειδή το σύστημα υγείας μου … ακολουθεί τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας ή τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών, τελεία και παύλα».

Ήτανε προκαθορισμένο να περιμένουμε για μια ένεση

Χωρίς καμία ελπίδα για έγκαιρη θεραπεία, ο McCullough πιστεύει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μάθει να περιμένουν για μια ένεση. «Μετά τον Μάιο περίπου, συνηθίσαμε να φοράμε μια μάσκα, να περιμένουμε στην απομόνωση και να σωθούμε από το εμβόλιο. Και να περιμένουμε το εμβόλιο. Και το μόνο που μπορούσαμε να ακούσουμε ήταν για το εμβόλιο».

Οι ενέσεις αναπτύχθηκαν, αλλά είναι διαφορετικές από όλα τα προηγούμενα εμβόλια και έχουν χάσει την αποτελεσματικότητά τους, ενώ προκαλούν έναν απαράδεκτο αριθμό σοβαρών παρενεργειών και θανάτων. Για λόγους σύγκρισης, το 1976, ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα ενέσεων κατά της γρίπης των χοίρων σταμάτησε μετά από εκτιμώμενους 25 έως 32 θανάτους.7

Σύμφωνα με τον McCullough στο βίντεο, εάν ένα νέο φάρμακο κυκλοφορήσει στην αγορά και σημειωθούν πέντε θάνατοι, το πρότυπο είναι να εκδοθεί μια προειδοποίηση σε μαύρο κουτί που να αναφέρει ότι το φάρμακο μπορεί να προκαλέσει θάνατο. Με 50 θανάτους, το προϊόν αποσύρεται από την αγορά, λέει. Τώρα σκεφτείτε αυτό: Η βάση δεδομένων του Συστήματος Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS) έδειξε ότι – για όλα τα εμβόλια μαζί πριν από το 2020 – αναφέρθηκαν περίπου 158 συνολικοί θάνατοι ανά έτος.

Μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2021, είχαν ήδη αναφερθεί 182 θάνατοι από ενέσεις COVID-19, ενώ είχαν εμβολιαστεί μόλις 27,1 εκατομμύρια άνθρωποι. Αυτό ήταν υπεραρκετό για να φτάσει το σήμα θνησιμότητας που θα προκαλούσε ανησυχία ώστε να σταματήσει το πρόγραμμα, δήλωσε ο McCullough.

«Έχουμε ήδη περάσει το όριο ανησυχίας από τις 22 Ιανουαρίου. Και αν υπήρχε ένα συμβούλιο παρακολούθησης της ασφάλειας των δεδομένων -το ξέρω, επειδή κάνω αυτή τη δουλειά- θα είχαμε κάνει μια έκτακτη συνεδρίαση και θα λέγαμε, περιμένετε ένα λεπτό, οι άνθρωποι πεθαίνουν μετά το εμβόλιο. Πρέπει να βρούμε το γιατί».8

Είναι σύνηθες να υπάρχει μια εξωτερική επιτροπή κρίσιμων συμβάντων, μια εξωτερική επιτροπή παρακολούθησης της ασφάλειας των δεδομένων και μια επιτροπή ανθρώπινης δεοντολογίας για μεγάλες κλινικές δοκιμές – όπως το πρόγραμμα μαζικής ένεσης COVID-19, αλλά αυτά δεν τέθηκαν σε εφαρμογή.

«Αυτό είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στην ανθρώπινη ιατρική – ένα νέο προϊόν να εισάγεται και να προχωράει ολοταχώς χωρίς να ελέγχεται γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν μετά το εμβόλιο», δήλωσε ο McCullough. Σε δύο περιπτώσεις, το CDC και ο FDA – τον Μάρτιο και τον Ιούνιο – εξέτασαν τα δεδομένα και δήλωσαν ότι κανένας από τους θανάτους δεν σχετίζεται με τα εμβόλια. «Νομίζω ότι πρόκειται για παράβαση καθήκοντος», δήλωσε.

Προχωρήστε μπροστά μέχρι τις 30 Ιουλίου 2021 και τα στοιχεία VAERS έδειξαν ότι 12.366 Αμερικανοί έχουν πεθάνει μετά από την ένεση για τον COVID0-19.9 Σε μια ανάλυση των αναφορών θανάτου από το εμβόλιο COVID-19 από το VAERS, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι στο 86% των περιπτώσεων, τίποτα άλλο δεν θα μπορούσε να προκαλέσει το θάνατο και φαίνεται ότι το εμβόλιο ήταν η αιτία.10

Η πρωτεΐνη ακίδας είναι επικίνδυνη

Ο οργανισμός σας αναγνωρίζει την πρωτεΐνη ακίδας στα εμβόλια COVID-19 ως ξένη, οπότε αρχίζει να παράγει αντισώματα για να σας προστατεύσει από τον COVID-19, ή τουλάχιστον έτσι λέει η θεωρία. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Η ίδια η πρωτεΐνη ακίδας είναι επικίνδυνη και είναι γνωστό ότι κυκλοφορεί στο σώμα σας τουλάχιστον για εβδομάδες και πιθανότατα για μήνες11 – ίσως και πολύ περισσότερο – μετά το εμβόλιο για τον COVID.

Στα κύτταρά σας, η πρωτεΐνη ακίδας βλάπτει τα αιμοφόρα αγγεία και μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη θρόμβων αίματος.12 Μπορεί να εισέλθει στον εγκέφαλο, τα επινεφρίδια, τις ωοθήκες, την καρδιά, τους σκελετικούς μύες και τα νεύρα, προκαλώντας φλεγμονή, ουλές και βλάβες στα όργανα με την πάροδο του χρόνου. Ο McCullough πιστεύει επίσης ότι η πρωτεΐνη ακίδας υπάρχει στο αίμα που λαμβάνεται από αιμοδοσία και έχουν ενημερώσει τον Ερυθρό Σταυρό και την Αμερικανική Ένωση Τραπεζών Αίματος.

Οι πλατφόρμες αγγελιοφόρου RNA (mRNA) μελετώνται εδώ και χρόνια, στις περισσότερες περιπτώσεις σχεδιάζονται για να αντικαταστήσουν ένα ελαττωματικό γονίδιο, το οποίο θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του καρκίνου ή της καρδιακής ανεπάρκειας, για παράδειγμα.

Τον Νοέμβριο του 2020, ωστόσο, η Pfizer, σε μια κοινοπραξία με τη γερμανική BioNTech, ανακοίνωσε ότι η ένεσή τους με βάση το mRNA ήταν «περισσότερο από 90% αποτελεσματική» σε μια δοκιμή φάσης 3.13 Αυτό δεν σημαίνει ότι το 90% των ατόμων που θα κάνουν την ένεση θα προστατευτούν από το COVID-19, καθώς βασίζεται στη σχετική μείωση του κινδύνου (RRR).

Η απόλυτη μείωση του κινδύνου (ARR) για το εμβόλιο είναι μικρότερη από 1%. «Αν και η RRR εξετάζει μόνο τους συμμετέχοντες που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από το εμβόλιο, η απόλυτη μείωση του κινδύνου (ARR), η οποία είναι η διαφορά μεταξύ των ποσοστών προσβολής με και χωρίς το εμβόλιο, εξετάζει ολόκληρο τον πληθυσμό. Οι ARR τείνουν να αγνοούνται επειδή δίνουν ένα πολύ λιγότερο εντυπωσιακό μέγεθος επίδρασης από τους RRR», έγραψαν οι ερευνητές στο The Lancet Microbe τον Απρίλιο του 202114.

Ο McCullough πιστεύει ότι η εκστρατεία μαζικών ενέσεων αποτελεί απίστευτη παραβίαση της ανθρώπινης ηθικής, εν μέρει επειδή κανείς δεν πρέπει να πιέζεται, να εξαναγκάζεται ή να απειλείται για να χρησιμοποιήσει ένα ερευνητικό προϊόν.

Δεν έχουν γίνει προσπάθειες να παρουσιαστούν ή να μετριαστούν οι κίνδυνοι για το κοινό, όπως η χορήγησή του μόνο σε άτομα που το χρειάζονται πραγματικά – όχι σε ομάδες χαμηλού κινδύνου όπως τα παιδιά και οι νέοι και όσοι έχουν φυσική ανοσία στο COVID-19 λόγω προηγούμενης μόλυνσης. «Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο ανησυχητικό πράγμα», δήλωσε.

Οι ενέσεις δεν σταματούν το COVID-19. Μπορεί να είναι θανατηφόρες

Η εβδομαδιαία έκθεση του CDC για τη νοσηρότητα και τη θνησιμότητα (MMWR) που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο στις 30 Ιουλίου 2021, περιγράφει λεπτομερώς μια επιδημία COVID-19 που εκδηλώθηκε στην κομητεία Barnstable της Μασαχουσέτης – το 74% των κρουσμάτων εμφανίστηκε σε πλήρως εμβολιασμένα άτομα.15

Ο αδιάκριτος εμβολιασμός οδηγεί σε μεταλλάξεις, καθώς ο ιός μεταλλάσσεται άγρια για να αποφύγει τις ενέσεις. Η αποτελεσματικότητά τους, επίσης, φθίνει ταχύτατα. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο medRxiv, χρησιμοποιώντας δεδομένα από το σύστημα υγείας της Mayo Clinic, αποκάλυψε ότι σε περιόδους επικράτησης των μεταλλάξεων Alpha και Delta, η ένεση της Moderna ήταν αποτελεσματική σε ποσοστό 76%, ενώ η αποτελεσματικότητα της Pfizer ήταν μόνο 42%.16

Ένα ελάχιστα γνωστό γεγονός είναι ότι η ένεση της Moderna έχει τριπλάσια δόση από εκείνη της Pfizer, αλλά, περιέργως, οι αξιωματούχοι υγείας δεν το συζητούν καν αυτό ούτε ενημερώνουν το κοινό σχετικά με το ποια από τις τρεις ενέσεις λειτουργεί «καλύτερα». Το αφήγημα είναι απλό και ξεκάθαρο: κάντε μια ένεση, οποιαδήποτε ένεση.

Ωστόσο, όπως σημείωσε ο McCullough, ο ιός έχει μεταλλαχθεί και τα εμβόλια δεν λειτουργούν με τον τρόπο που ήλπιζαν οι αξιωματούχοι υγείας: «Τα εμβόλια δεν σταματούν τον COVID-19, τουλάχιστον όχι εντελώς, και δεν αποτελούν ασπίδα προστασίας από τη θνησιμότητα «17.

Παρόμοια με το VAERS, το Ηνωμένο Βασίλειο διατηρεί έναν ιστότοπο αναφοράς «κίτρινης κάρτας» για την αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών σε εμβόλια και φάρμακα18.

Η Tess Lawrie, της οποίας η εταιρεία The Evidence-Based Medicine Consultancy έχει συνεργαστεί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ανέλυσε τα δεδομένα της Κίτρινης Κάρτας του Ηνωμένου Βασιλείου και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν υπεραρκετά στοιχεία για να αποσυρθούν οι ενέσεις από την αγορά, επειδή δεν είναι ασφαλείς για ανθρώπινη χρήση. Στην έκθεση αναφέρεται:19

«Είναι πλέον προφανές ότι αυτά τα προϊόντα στην κυκλοφορία του αίματος είναι τοξικά για τον άνθρωπο. Απαιτείται η άμεση διακοπή του προγράμματος εμβολιασμού, ενώ θα διενεργηθεί πλήρης και ανεξάρτητη ανάλυση ασφάλειας για τη διερεύνηση της πλήρους έκτασης των βλαβών, οι οποίες σύμφωνα με τα δεδομένα της Κίτρινης Κάρτας του Ηνωμένου Βασιλείου περιλαμβάνουν θρομβοεμβολισμό, φλεγμονώδη νόσο πολλαπλών συστημάτων, ανοσοκαταστολή, αυτοανοσία και αναφυλαξία, καθώς και ενίσχυση εξαρτώμενη από αντισώματα (ADE)».

Η έγκαιρη θεραπεία είναι ζωτικής σημασίας

Ο McCullough προσπαθεί να διαδώσει τη σημασία της έγκαιρης θεραπείας του COVID-19. Η έγκαιρη περιπατητική θεραπεία με ένα ακολουθιακό σχήμα πολλαπλών φαρμάκων υποστηρίζεται από τις διαθέσιμες πηγές τεκμηρίωσης και έχει θετικό προφίλ οφέλους ως προς τη μείωση του κινδύνου νοσηλείας και θανάτου.

Στο 53:40 του βίντεο, μπορείτε να δείτε το πρώιμο θεραπευτικό σχήμα του McCullough, το οποίο περιλαμβάνει αρχικά ένα πακέτο θρεπτικών ουσιών. Ενώ αναρρώνετε στο σπίτι, ανοίξτε τα παράθυρα και εξασφαλίστε άφθονο καθαρό αέρα και αερισμό στο σπίτι σας.

Εάν τα συμπτώματα επιμένουν ή επιδεινώνονται, συνιστά να καλέσετε το γιατρό σας και να ζητήσετε θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα. Η θεραπεία εξελίσσεται και περιλαμβάνει αντιμολυσματικά όπως το HCQ ή η ιβερμεκτίνη, αντιβιοτικά, στεροειδή και αντιπηκτικά.

Εάν ο γιατρός σας αρνείται να αντιμετωπίσει το COVID-19 στα αρχικά στάδια, βρείτε έναν νέο και/ή επισκεφθείτε μια κλινική τηλεϊατρικής που θα σας βοηθήσει, καθώς «η προνοσοκομειακή φάση είναι η στιγμή της θεραπευτικής ευκαιρίας».

Ο McCullough συγκαταλέγεται μεταξύ ενός αυξανόμενου αριθμού εμπειρογνωμόνων που πιστεύουν ότι οι ενέσεις COVID-19 επιδεινώνουν την πανδημία. «Έχουν δυσμενές προφίλ ασφάλειας και δεν είναι κλινικά αποτελεσματικά, επομένως δεν μπορούν να υποστηριχθούν γενικά στην κλινική πρακτική αυτή τη στιγμή».

Λογικά, αυτό είναι σαφές, αλλά ο McCullough πιστεύει ότι έχουμε να κάνουμε με μια μαζική ψύχωση που εμποδίζει τους ανθρώπους να δουν το φως. «Όλος ο κόσμος βρίσκεται σε έκσταση», είπε, προσθέτοντας:20

«Τα πράγματα ξεφεύγουν ανησυχητικά από τον έλεγχο και αυτό συμβαίνει στο πλαίσιο του ιού. Είναι σαφές … ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ό,τι κι αν συμβαίνει, αφορά ολόκληρο τον κόσμο … κάθε ανθρώπινο ον στον κόσμο. Φαίνεται να έχει ένα πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα … συμβαίνει για να προωθηθεί όσο το δυνατόν περισσότερος φόβος, απομόνωση, ταλαιπωρία, νοσηλεία και θάνατος, προκειμένου να μπει μια βελόνα σε κάθε χέρι, με κάθε κόστος. Αυτό συμβαίνει και κανείς σε αυτή την αίθουσα δεν μπορεί να διαφωνήσει».

Πηγές και αναφορές άρθρου:

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

πηγή: έγγραφο PDF του Δρος Mercola

ΠΗΓΗ kanenazori

1 σχόλιο:

  1. Για τους μπλέ Μπολσεβίκους δεν έχει σημασία τι λέει η Επιστήμη. Σημασία έχει τι λένε τα αφεντικά τους που τους εξασφαλίζουν χρήμα και εξουσία που οι Μπολσεβίκοι όλων των αποχρώσεων τόσο ποθούσαν και ποθούν. Αυτή η προστασία των αφεντικών από τον αστοιχείωτο και ασεβή Λαό, είναι που τους κάνει τόσο αυταρχικούς και χυδαίους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή