Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Θεός μου, το εμβόλιό μου !

π. Στέφανος Στεφόπουλος

Φλομώσαμε πια παραινέσεις, συμβουλές, απειλές, εκβιασμούς, λαδώματα, συμπεράσματα αόρατων μελετών της δεκάρας. Γίναμε σαν τον Πύργο της Βαβέλ. Δεν υπάρχει σχεδόν συνεννόηση ή συμφωνία. Ο ένας επιστήμονας λέει έτσι, ο άλλος αλλιώς. Αλληλοδιαψεύδονται, αλληλοκατηγορούνται, ενίοτε διαψεύδουν – το πιο ιλαροτραγικό- τον ίδιο τον εαυτό τους. Μάλλον το συντονιστικό τους όργανο έχει βγει εκτός λειτουργίας.

Και γεμίσαμε πετεινάρια. Παπαγαλίσκους. Ειδήμονες της πλάκας. Κι όχι τίποτα άλλο αλλά αν πάρει κανείς θάρρος και πει μια κουβέντα προς τη σωστή κατεύθυνση, τότε όλα αλλάζουν. Συσπειρώνονται οι λοιποί σε αδιαπέραστο τείχος και αφού ταμπουρωθούν βάλλουν κατά των εχθρικών πυρών.

Ο κοσμάκης τα ‘χασε. Σάστισε. Δεν έχει κατά που να κοιτάξει. Μπερδεύτηκε και στο τέλος παραδόθηκε. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν πολυκαταλαβαίνει σε ποιον παραδόθηκε και γιατί!

Κάποτε, όταν για παράδειγμα ζούσαμε τη χούντα των συνταγματαρχών, οι αντικείμενοι πολιτικοποιημένοι ή μη και σίγουρα μπουχτισμένοι, αποφάσιζαν και έφευγαν σε άλλα σημεία του πλανήτη για μια καλύτερη ζωή. Σήμερα όμως, με το απολυταρχικό καθεστώς της κατ’ ευφημισμόν δημοκρατικής Πολιτείας, που να πας να βρεις την ησυχία σου; Στην Ευρώπη; Στην Αμερική; Στην Αυστραλία; Χειρότερα τα βιώματα. Οπότε ελπίδα δεν υπάρχει πουθενά!

Κι αυτή η παγκόσμια φρενίτιδα με τα “θαυματουργά” ενέσιμα σκευάσματα έχουν ήδη αποφέρει πακτωλούς χρημάτων σε φαρμακευτικές εταιρείες και όχι μόνο.

Και η επιχείρηση “Ελευθερία” και η προηγηθείσα επαγγελθείσα “κανονικότητα” αποδεικνύονται εκ του αποτελέσματος ουτοπικές καταστάσεις που στήθηκαν με αριστοτεχνικό τρόπο για όλους εμάς, πριν από εμάς και δυστυχώς, χωρίς εμάς!

Ναι, χωρίς εμάς. Ουδέποτε πίστεψαν οι “αρχιτέκτονες” όλων αυτών στην αξία του αγαθού της δημόσιας υγείας και αυτό εύκολα αποδεικνύεται μέσα από τα έργα, τα λόγια και τις ημέρες τους.

Μόνο την αντισυνταγματική υποχρεωτικότητα με την απειλή στερήσεως μισθού κατά συγκεκριμένων ομάδων όπως οι υγειονομικοί και το ακαταδίωκτο των “ειδημόνων” των Επιτροπών συνδυαζόμενο με την βουλευτική ασυλία κάποιων να πιάσει κανείς, φτάνει αβίαστα στο συμπέρασμα της καλά οργανωμένης συμπαιγνίας στα όρια ίσως του ηθικά αποδεκτού. Μήπως και του ποινικά κολάσιμου; Δεν ξέρω.

Να δώσω ένα παράδειγμα.

Ο παρασημοφορηθείς ψάλτης (από σχολή είναι ή αυτοδίδακτος;) ο οποίος εκπόνησε μελέτη μαζί με άλλους στην αρχή της πανδημίας για να βεβαιώσει ότι ο συγκεκριμένος ιός είναι φυσικός και μάλλον συνδέεται με τις νυχτερίδες και όχι κατασκευασμένος, θεωρία που έχει καταρρεύσει παταγωδώς, είχε συγκεκριμένη σκοπιμότητα; Από ποιόν χρηματοδοτήθηκε; Εμπίπτει η μελέτη αυτή στα όρια του ακαταδίωκτου; Αν ναι, ω πόσο βολικό και διεστραμμένο! Αν όχι, τότε γιατί δεν επιλαμβάνεται εισαγγελέας; Η στιγμή που επελέγη να γίνει δεν κινεί σε κανέναν υποψίες; Με ελάχιστα στοιχεία στην αρχή της πανδημίας; (27/1/2020! Για να δημοσιευθεί πριν ακόμη εμφανιστεί στην Ελλάδα, πότε ξεκίνησε αυτή η μελέτη;) Ή να υποθέσουμε ότι ήταν αρχή μόνο για μας ενώ γι αυτόν προϋπάρχει και ήταν γνωστή ως αυτό ακριβώς που δια της μελέτης απορρίφθηκε; Δηλαδή κατασκευασμένος;  (biorxiv.org, σελ. 1883 και zougla.gr)

Οπότε, σταματήστε να βαπτίζετε οτιδήποτε αντιστρατεύεται τα σκοτεινά σχέδια της ελίτ της Νέας Τάξης Πραγμάτων ως συνωμοσίες.

Εμείς, πάντως, βλέποντας όλο αυτό το συνονθύλευμα να μας κατατρέχει, θα επαναλάβουμε πως τα εμβόλια δεν είναι ο “Θεός” μας. Δεν θα παρακινήσουμε ποτέ κανέναν να μην κάνει εμβόλιο. Ούτε και το αντίθετο όμως. Γιατί, όπως τοποθετήθηκε και η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, δεν είναι υποχρεωτικά. Σεβόμαστε την ελεύθερη βούληση των ανθρώπων που δεν είναι αριθμοί ούτε αλγόριθμοι κύριοι του Καίσαρος και της “θεάς” Επιστήμης, αλλά πρόσωπα. Πλάσματα έμψυχα πλασμένα κατ’ εικόνα Θεού με δυνατότητα κατά χάριν θεώσεως. Και προτρέπουμε την εναπόθεση της ελπίδος για τη σωτηρία μας και κυρίως την επιστροφή στην ουράνια Πατρίδα μας, μόνο στον Κύριό μας Ιησού Χριστό.

Δεν είναι Αυτός το εμβόλιό μας! Αυτός είναι ο Σωτήρας μας. Καλούμε λοιπόν όλον τον κόσμο σε επιστροφή στην Εκκλησία και την αναζήτηση της αιώνιας ζωής δια της Αλήθειας. Μόνο δια της αληθείας αυτής του Χριστού θα βρούμε την ελευθερία μας. Τα εμβόλια δεν χαρίζουν καμμία ελευθερία! Ψεύδονται και πλανώνται πλάνην οικτράν όσοι ελπίζουν στην ύλη. Εμείς, οι βαπτισμένοι χριστιανοί, ελπίζουμε στον Κύριο. Κι Αυτός θα μας χαρίσει την ελευθερία της ψυχής μας πρώτα και αν συμφέρει για την σωτηρία μας και την ελευθερία του σώματος ως αγαθό. Και τότε απελευθερωμένος ο άνθρωπος από την εναγώνια αναζήτηση της υγείας του σώματος θα ζητήσει πρώτα την βασιλεία του Θεού και “ταύτα πάντα προστεθήσεται υμίν”.

Οπότε, αφήστε κάποιους να συσκέπτονται κρυφίως και να προγραμματίζουν το μέλλον μας. Θα συντριβούν εν μια του καιρού ροπή, ως σκεύη κεραμέως!

Και είναι αψευδής ο λόγος Του!!!

ΠΗΓΗ entaksis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου