Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Τι κρύβεται πίσω από την αμυντική συμφωνία Ελλάδας - Γαλλίας;

 Χρυσούλα Μπουκουβάλα

ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΝΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ.


Αυτή η κυβέρνηση, όπως και όλες οι προηγούμενες μετά τη μεταπολίτευση, δεν εργάζεται εις όφελος του ελληνικού λαού, αλλά εις βάρος του.

Η εξαθλίωση κάθε τομέα της ζωής των πολιτών και η πώληση σχεδόν όλων των κρατικών εταιρειών για ψίχουλα είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας: ανεργία στα ύψη, δημόσια υγεία και παιδεία υποτυπώδης, πανάκριβα τρόφιμα και καύσιμα, μισθοί στα τάρταρα και συντάξεις πείνας.

Κάθε στρατιωτικός εξοπλισμός, όσο πονηρά και διθυραμβικά και αν διαφημίζεται, δεν προορίζεται για την άμυνα της χώρας από μια επίθεση των Τούρκων, αλλά για την ενίσχυση του ΝΑΤΟ σε έναν πόλεμο εναντίον του Ιράν, της Κίνας και της Ρωσίας ή όποιου άλλου έχει στοχοποιήσει ή ...συνεννοηθεί.

Έτσι λειτουργεί το ΝΑΤΟ ανέκαθεν. Με δωρεάν εξοπλισμό από τους φορολογούμενους των κρατών-μελών, ενώ οι ντόπιοι ή οι αλλοδαποί μεσάζοντες εισπράττουν γερές μίζες.

Οι λαοί νομίζουν ότι έχουν άμυνα, αλλά όταν τους επιτεθούν, δεν έχουν απολύτως καμμία στήριξη.

Μετά τις κατάπτυστες συνθήκες ανακήρυξης ΑΟΖ με την Ιταλία και την Αίγυπτο, η κυβέρνηση έχει εντολή να μην εμπλακεί σε πόλεμο με την Τουρκία, αλλά να της παραδώσει όση ΑΟΖ μας απέμεινε.

Με ένα ψευτο-επεισόδιο που θα ακολουθήσουν μερικές υπογραφές σε μια ήδη έτοιμη συνθήκη, ένα πρωί θα μας ανακοινωθεί ότι πετύχαμε επιτέλους “ειρήνη”, αλλά θα έχει παραδοθεί όλο το Αιγαίο και η Ανατολική Μεσόγειος στις πετρελαιϊκές εταιρείες των Επτά Αδελφών και της Τουρκίας που ακούν “Πράσινη Ανάπτυξη” και μηδενικούς ρύπους CO2 και ξεκαρδίζονται στα γέλια.

Κάθε φορά οι στρατιωτικοί εξοπλισμοί της Ελλάδας θα “δανείζονται” σε άλλα μέλη του ΝΑΤΟ για να υπερασπίσουν την ιδιωτική περιουσία των διεθνών Συμμοριτών.

Πού είναι η συστοιχία Πάτριοτ των αντιαεροπορικών-αντιβαλλιστικών συστημάτων της πυροβολαρχίας της Πολεμικής Αεροπορίας μας, που την πληρώσαμε χρυσή;

Πού βρίσκονται 120 επίλεκτοι στρατιωτικοί μας αυτή τη στιγμή, ξέρετε;

Τους “δανείσαμε” μαζί με τους Πάτριοτ στη Σαουδική Αραβία, και προφανώς θα πληρώσουμε ΕΜΕΙΣ και όλα τα έξοδα μεταφοράς και παραμονής τους επ’ αόριστον, παρά το ότι τα "παπαγαλάκια" της κυβέρνησης τσιρίζουν ότι θα τα πληρώσει όλα η Σαουδική Αραβία! Μην ξεγελιέστε, εσείς κι εγώ τα πληρώνουμε αυτά.

Για ποιο λόγο όμως δανείσαμε πανάκριβο αντιαεροπορικό εξοπλισμό και υπερειδικευμένο έμψυχο δυναμικό τη στιγμή που η Τουρκία έχει φτάσει έξω από την Κρήτη και δεσμεύει ακόμα μια φορά όλη την περοχή από το Καστελόριζο μέχρι την Κύπρο;

Mα για να προστατευτούν τα διϋλιστήρια της ...ARAMCO, μιας επί της ουσίας, ιδιωτικής εταιρείας πετρελαίου, που δέχονται επιθέσεις από drones των ανταρτών Χούθι της Υεμένης που δήθεν τους υποκινεί το ...Ιράν!

Μ' άλλα λόγια, στρεφόμαστε εναντίον του Ιράν, εξυπηρετώντας ποιον επί της ουσίας; Μα βασικά το Ισραήλ και το ΝΑΤΟ.

https://www.kathimerini.gr/.../stin-afetiria-pros-riant.../

Από πότε όμως οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουν από το υστέρημά τους την προστασία εγκαταστάσεων ξένων εταιρειών;

Εταιρειών που η ίδια η συστημική Βικιπαίδεια κατηγορεί ότι ευθύνονται για το 4,38% των παγκόσμιων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, τη στιγμή που η ίδια η ελληνική κυβέρνηση αρνείται να εκμεταλλευτεί τα δικά μας κοιτάσματα υδρογονανθράκων γιατί δήθεν θέλει η Ελλάδα να είναι “Πράσινη”.

Μα μετά από τα μνημόνια, όπου το ελληνικό κράτος κατελύθη εντελώς.

Τη πιο ρυπογόνα εταιρεία του κόσμου, πρέπει λοιπόν να την πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι. Δύο μέτρα και δύο σταθμά, εντάξει;

Άντε να χαθείτε κνώδαλα της κυβέρνησης. Υπό κανονικές συνθήκες λειτουργίας ενός κράτους, θα έπρεπε να απαγορεύονται δια νόμου κινήσεις που αφήνουν την άμυνα της χώρας διάτρητη εν μέσω διαρκών απειλών της Τουρκίας, και οι υπεύθυνοι να λογοδοτούν και να τιμωρούνται αναλόγως.

Αυτά, για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους και να μην ακούω άλλες ηλιθιότητες.

Αρκετές ήδη ακούω με τα υποχρεωτικά εμβόλια, την τρίτη δόση και τον εμβολιασμό των παιδιών. Όποιος δεν βλέπει ότι με το 60% του πληθυσμού εμβολιασμένο στην Ελλάδα, και σε άλλες χώρες με το 90% (!) οι κυβερνήσεις πολλών χωρών κάνουν ξανά λοκντάουν και ότι θα κάνουν ακόμα και με το 100%, επίσης είναι βλάκας.

Πόσες φορές πρέπει να πω ότι πίσω από την πανδημία, κρύβεται η κλιματική τυραννία και πίσω απ’ αυτήν, είτε η επιβολή παγκόσμιας δικτατορίας, είτε η απόκρυψη ενός τρομακτικού φυσικού φαινομένου που δεν θέλουν να γίνει αντιληπτό μέχρι τέλους, προκειμένου να ληστέψουν ό,τι μπορούν και να το χρησιμοποιήσουν προς ίδιον όφελος;

Μόλις οι σκιώδεις εντολείς αποφασίσουν ότι ήλθε η ώρα, η ψευτο-πανδημία θα εξαφανιστεί αμέσως και θα ανακοινωθεί ότι “νικήθηκε επιτέλους”.

Αμέσως μετά, θα έλθει μπροστά το σκηνικό του κλιματικού τρόμου που ήδη έχει εγκατασταθεί στο βάθος της σκηνής και σύρεται αργά, αλλά σταθερά, προς το προσκήνιο.

ΠΗΓΗ facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου