Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Βάνδαλοι και κανίβαλοι…

παπα-Ηλίας Υφαντής

Ασφαλώς και θα θυμάστε τον διαβόητο ISIS. Για τον οποίο ο κ. Τράμπ είχε πει ότι ήταν υπό την προστασία της πρώην ΥΠΕΞ και μετέπειτα υποψήφιας για την προεδρεία του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ κ. Χίλαρι Κλίντον.

Και θα θυμάστε ακόμη πως ο διαβόητος ISIS είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα καλλιτεχνικά μνημεία της αρχαιότητας (Ιράκ, Συρίας, κλπ). Τα οποία με σαδιστική ευχαρίστηση αρέσκονταν να καταστρέφουν. Όπως ακριβώς κάνει και το οποιοδήποτε προδοτικό ανδράποδο, που οι Ρότσιλδ,  Σβάμπ, Σόρος, κλπ τοποθετούν ως κυβερνήτες των υποτελών χωρών, για να τις υπονομεύουν και να εξαθλιώνουν τους λαούς τους.

Πράγμα, που κατά μείζονα λόγο ισχύει και  για την πατρίδα μας. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Οπότε κατέστρεψαν τις οικονομικές μας υποδομές και αναφανδόν κόβουν και τις πολιτισμικές μας ρίζες. Προκειμένου να καταστούμε εύκολη λεία για τον οποιοδήποτε επίδοξο κατακτητή (Ερντογάν, κλπ). Κι αυτό δεν συμβαίνει εξαιτίας κάποιων λαθεμένων τους επιλογών, αλλά συνειδητής εκ μέρους τους σε βάρος της πατρίδας προδοσίας.

Που, σε τελική ανάλυση, σημαίνει ότι η βανδαλιστική τακτική του ISIS αλλά και των δικών «μας» οικονομικών και πολιτισμικών βανδάλων  υπαγορεύεται  από τη Νέα Τάξη. Η οποία αποσυνδέει τον καθένα λαό και γενικότερα την ανθρωπότητα απ’ το ιστορικό τους παρελθόν. Για να προετοιμαστεί το έδαφος για τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση», που αποσκοπεί στην εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας.

Η παγκόσμια δικτατορία, προκειμένου να επιβληθεί, θα χρησιμοποιήσει ως κινητήριο μοχλό της τον Παγκόσμιο Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).  Δεδομένου ότι το θέμα της υγείας είναι, όπως απέδειξε και το μέχρι τώρα πείραμα με τον κορονοϊό, ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Προκειμένου να οικοδομηθεί το χείριστο των τυραννικών καθεστώτων, απ’ όσα  μέχρι τώρα έχουν επιβληθεί στην ανθρωπότητα.  

Που σημαίνει ότι ο βανδαλισμός των Ταλιμπάν και του του ISIS ήταν το ορεκτικό για το κύριο γεύμα του κανιβαλισμού των Γκέιτς, Σβαμπ, Χαράρι, Κούλη και των λοιπών ανθρωποειδών της νεοταξικής τερατοπλασίας. Η οποία εκτός του κορονοϊού, εμπλουτίζεται και από άλλους ιούς, που αδιαλείπτως εφευρίσκονται και σερβίρονται (ευλογιά πιθήκων, κλπ). Και ασφαλώς οι διάφορες πανδημίες ανακυκλώνονται με τα διαβόητα και εξίσου δολοφονικά εμβόλια. Των οποίων η σκοπιμότητα είναι πολλαπλή:  

Πρώτα-πρώτα αποσκοπούν στην άγρια εκμετάλλευση  των λαών.  Προκειμένου οι φαρμακοβιομηχανίες και οι διάφοροι Μπουρλά, όχι μόνο να θησαυρίζουν αλλά και να τους απονέμονται τιμητικές διακρίσεις από τα «εντιμότατα» μηδενικά της ντόπιας άρχουσας αναρχικής μαφίας. Και, με την ευκαιρία, να υπενθυμίσουμε  πως μας έχει επισκεφθεί και ο  αρχικανίβαλος Γκέιτς. Πιθανόν επειδή έχει πληροφορηθεί ότι οι εδώ υπήκοοί του παρασημοφορούν το συνάφι τους.

Έπειτα τα εμβόλια αποβλέπουν στην εξόντωση της συντριπτικής πλειονότητας των ανθρώπων. Είτε με αιφνίδιους θανάτους (όπως ξαφνικίτιδα) είτε με αργό θάνατο, εξαιτίας της ενεργοποίησης των διαφόρων υποκειμένων ασθενειών (πνευμονικών, καρδιακών, καρκινικών, κλπ).

Κι ακόμη τα εμβόλια αποβλέπουν στη μετάλλαξη των νέων ανθρώπων, πραγματοποιώντας έτσι το ιδανικό του «υπερανθρώπου» του Νίτσε: Ώστε να δημιουργηθεί, αφενός η αλητεία των διαφόρων ελίτ και εξάλλου η απόλυτα ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη μάζα των ζόμπι, τα οποία χωρίς ίχνος ελευθερίας θα υποτάσσονται στα βίτσια και τα καπρίτσια των υπανθρώπων αλητηρίων.

Αλήθεια, τι πρόσφεραν στη χώρα οι υγειονομικοί Μέγκελε, για να πάρουν, όπως λέγεται, σκανδαλώδη ποσά; Και μάλιστα ο αρχι-Μέγκελε 33 εκατομμύρια!!! Μήπως, επειδή έκλαιγε για τους ηλικιωμένους; τους οποίους ο Κούλης  «γδέρνει» τώρα άκλαυτους με το ξυράφι των 100 ευρώ:! Ή μήπως επειδή κατάφεραν να πετύχουν αναλογικά πρωτιά θανάτων στην Ευρώπη; Για τους οποίους βεβαια θανάτους εξασφάλισαν το ακαταδίωκτο. ΚΙ ακόμη γιατί κέρδισαν το θαυμασμό κάποιων, κατ’ ευφημισμόν, «πνευματικών» ανθρώπων…

Μόνο με αυτόν τον κανιβαλικό οίστρο σκέψης και πράξης μπορεί να εξηγηθεί η εκ μέρους των Κούλη και Πλεύρη «αναστολή» εργασίας στους υγειονομικούς για την ηθική καθυπόταξη  και την βιολογική εξόντωσή αυτών και των οικογενειών τους. Διαφορετικά τα ναζιστικά αυτά μέτρα παραμένουν μυστήριο για την ανθρώπινη λογική και περισσότερο την ηθική δεοντολογία.

Δεν αποτελεί όμως καθόλου μυστήριο το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι της δεσποτοκρατίας έγιναν τα ανήθικα ηθικά στηρίγματα της άκρως εξωφρενικής αυτής πραγματικότητας. Γεγονός που συνιστά βανδαλισμό σε βάρος της Ορθοδοξίας και κανιβαλισμό σε βάρος του λαού. Δεδομένου ότι οι ίδιοι ενσαρκώνουν κατά τον επιτυχέστερο τρόπο το ιδανικό του «υπερανθρώπου» του Νίτσε. Γεγονός που αποτελεί την τραγικότερη τραγική ειρωνεία της παγκόσμιας ιστορίας.

Όταν οι μαθητές του Χριστού, ωθούμενοι από κοσμικά κίνητρα μάλωναν μεταξύ τους για εξουσίες και δόξες Εκείνος τους ξεκαθάρισε: «Οι άρχοντες των εθνών καθυποτάσσουν και καταληστεύουν το λαό. Και έχουν από πάνω και το θράσος να παρουσιάζονται και ως ευεργέτες του. Εσείς όμως ποτέ δεν θα κάνετε κάτι παρόμοιο. «Υμείς δε ουχ ούτως»! όπως χαρακτηριστικά λέει το Ευαγγέλιο: ((Ματθαίου: Κ:17-28, Μάρκου: Ι:35, Λουκά:ΚΒ: 25-28)..

Μπορεί, λοιπόν, όλα αυτά και όλοι αυτοί να έχουν την παραμικρή σχέση με το Ευαγγέλιο; Και φαντάζεστε τι θα γινόταν, αν, αντί δεσποτοκεντρικό, το καθεστώς της Εκκλησίας ήταν  επισκοποκεντρικό και χριστοκεντρικό: Εφόσον οι εκπρόσωποί του θα εκλέγονταν,  όχι απ’ την αυθαίρετη και αδέσποτη δεσποτική ολιγαρχία, αλλά δημοκρατικά απ’ τον κλήρο και το λαό της καθεμιάς μητρόπολης! Ώστε να στέκονται στο πλευρό της Εκκλησίας του Χριστού και του λαού και όχι της  βανδαλικής και κανιβαλικής παγκοσμιοποίησης!  

Δυστυχώς όμως, όπως χαρακτηριστικά διαπιστώνει ο ρωμαιοκαθολικός Αρχιεπίσκοπος Carlo Maria Viganò«Ποτε σε ολόκληρη την ιστορία η ιεραρχία δεν εκπορνεύτηκε στην κοσμική εξουσία με τόσο δουλοπρεπή και άθλιο τρόπο»!!! (ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, 27-5-22).

ΠΗΓΗ papailiasyfantis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου