Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Μια τρομερή προφητεία για την Ουκρανία...

†Ιερέας Νικολάι Τρούμπιν (1950-1997)

«Μια μοναχή θυμήθηκε πώς, σε μια συζήτηση μαζί της, ο πατέρας Νικολάι είπε ότι θα υπάρξει αυτοκεφαλία στην Ουκρανία. Στο πλαίσιο αυτό, ο ιερέας είπε σε ορισμένους ιερείς να εγκαταλείψουν την ιδιότητά τους το συντομότερο δυνατόν, διότι θα έρθει η ώρα που οι πραγματικοί ιερείς θα αφοριστούν και θα τους αφαιρεθεί η ιεροσύνη.

Τι πρέπει να κάνει λοιπόν ένα τέτοιο άτομο; Με αυτόν τον τρόπο, θα είναι δυνατή η τέλεση μυστικής Θείας Λειτουργίας.

Είπε επίσης ότι οι ιερείς θα πρέπει να βρίσκονται υπό την ηγεσία του Πατριαρχείου Μόσχας. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με την αυτοκεφαλία, λέγοντας: «Γιατί αργότερα θα είναι πολύ αργά».

Ο πατέρας Νικόλαος μου είπε τρεις φορές: «Όταν η Ουκρανία αποδεχθεί την αυτοκεφαλία, τότε το φράγμα του Κιέβου θα σπάσει και τα πλοία θα περάσουν από το Κίεβο. Και επειδή η Ουκρανία απομακρύνεται από την πίστη, θα υποφέρει περισσότερο από κάθε άλλο έθνος στη γη».

(Από το βιβλίο "Βιογραφία του ιερέα Νικολάι Τρούμπιν", 11η έκδοση)

Η κατάσταση στο υδροφράγμα του Κιέβου είναι ανησυχητική.

Ο ταμιευτήρας του Κιέβου απέχει μόλις 12 χιλιόμετρα από την ουκρανική πρωτεύουσα, στον ποταμό Δνείπερο. Αυτή η εγγύτητα, λένε ορισμένοι ειδικοί, αποτελεί απειλή όχι μόνο για το Κίεβο αλλά και για την Ουκρανία στο σύνολό της. Εάν σπάσει το υδροφράγμα του Κιέβου, η αριστερή όχθη θα παρασυρθεί.

«Ως αποτέλεσμα μιας τέτοιας τεχνογενετικής καταστροφής, 15 εκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να πεθάνουν, 27 πόλεις θα καταστρέφονταν, συμπεριλαμβανομένου του πυρηνικού σταθμού ηλεκτροπαραγωγής της Ζαπορίζια» - αυτή η αποκαλυπτική πρόβλεψη έγινε από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες στα τέλη Μαΐου του τρέχοντος έτους και δημοσιοποιήθηκε από πολλά μέσα ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της ανεξάρτητης διεθνούς ομάδας επιστημόνων για την πρόβλεψη των συνεπειών των καταστροφών, Vasyl Kredo, δήλωσε ότι "το υδροφράγμα του Κιέβου είναι το πιο επικίνδυνο μέρος στον πλανήτη".

Οι μηχανικοί πιστεύουν ότι το φράγμα της δεξαμενής του Κιέβου μπορεί να καταρρεύσει μόνο σε περίπτωση άμεσου χτυπήματος από ατομική βόμβα η μετεωρίτη.

ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ ecopolitic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου