Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Δον Κιχώτες

παπα-Ηλίας Υφαντής

Αναφερόμαστε σε πολιτικά κόμματα. Και καταρχήν στα, κατ’ ευφημισμόν,  λεγόμενα, κόμματα του συνταγματικού και δημοκρατικού τόξου.  Και λέμε κατ’ ευφημισμόν, δεδομένου ότι είναι οι συνειδητοί δολιοφθορείς και της συνταγματικότητας  και της δημοκρατικότητας.

Που σημαίνει ότι στην πραγματικότητα είναι οι πυορροούσες πληγές, που έχουν φέρει στο χείλος του αφανισμού εμάς και την πατρίδα μας. Αφού η πολιτική αξιοπιστία τους, εξαιτίας της προδοτικής και ληστρικής τους πολιτικής δεν βρίσκεται καν στη στάθμη του μηδενός, αλλά εκατοντάδες βαθμούς κάτω του μηδενός.

Όσους αρχηγούς κι όσα ονόματα κι αν αλλάξουν στα κόμματά τους, δεν υπάρχει περίπτωση να διορθωθούν. Αντίθετα είναι δεδομένη η επ’ άπειρον χειροτέρευσή τους και η διαιώνιση της προδοτικής τους δραστηριότητας. Ο καθένας νέος αρχηγός θα επαληθεύει  τον Αισχύλο, που στον «Προμηθέα Δεσμώτη» μας λέει πως, «είναι χειρότερος ο κάθε νέος αφέντης».

Γίνονται συζητήσεις για το πού οφείλεται η τερατοποίηση των νεοταξιτών πολιτικών. Σε σημείο ώστε να λένε και να κάνουν πράγματα γελοιωδέστατα και βλακωδέστατα. Λέγοντας, πχ, ότι έδωκαν «αναστολή» στους υγειονομικούς, για να προστατεύσουν την υγεία τους (Γκάγκα) Ή ότι δεν έχουν θέση στα νοσοκομεία όσοι δεν εμπιστεύονται την επιστήμη (Πλεύρης). Ποια επιστήμη; Την επιστήμη των Μέγκελε! Ή το «τσουράπι» του κ. Σκαλτσούνη, ο οποίος αποφάνθηκε ότι το «πρόστυχο πρόστιμο» στους άνω των 60 είναι «συνταγματικά ανεκτό» για την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

  Όταν η θνησιμότητα απ’ τα εμβόλια καλπάζει! Και όταν ήδη έχουν δολοφονήσει με την ασύστολη «αναστολή» τους, πέραν της οδοντιάτρου, και τις οίδε πόσους άλλους. Που η «φωνή των κυρίων» επιβάλλει στα ΜΜΕ (=μέσα μαζικής εξαπάτησης) να  κουκουλώνονται.

Και ασφαλώς το ίδιο θα ισχύσει και για οποιοδήποτε απ’ τα κόμματα του νεοταξικού τόξου (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, κλπ) πάρει την εξουσία. Το δηλητήριο της όποιας απόχρωσης (πράσινης, γαλάζιας, ροζ, εμπριμέ), σε καμιά περίπτωση δεν θα πάψει να σκοτώνει. Κι αλίμονο σ’ όποιον μπλεχτεί στα δίχτυα της Νέας Τάξης τεράτων!  Θα είναι αναγκασμένος να κλωθογυρίζει αδιάκοπα μέσα σ’ έναν αδιέξοδο λαβύρινθο, χωρίς καμιά ελπίδα διαφυγής. Όπως οι κολασμένοι στη «Θεία κωμωδία» του Δάντη.

Και βέβαια ο λαός δεν μπορεί να περιμένει κάποια ουσιαστική βοήθεια απ’ τα δίψυχα κόμματα, που δηλώνουν «πατριωτικά». Αφού, αντί να προσορμιστούν στο λιμάνι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έχουν προσαράξει στα βράχια της ΕΓΩΠΑΘΕΙΑΣ. Με αποτέλεσμα να παραμένουν ατελέσφορα. Γιατί καταρχήν δεν έχουν καταλάβει ότι στην είσοδο της Βουλής τους περιμένει ο Κέρβερος της SINGULAR LOGIC, έτοιμος να τους κατασπαράξει.

Κι αν ακόμη υποθέσουμε ότι κάποιος καταφέρει να ξεπεράσει τον καλπονοθευτικό Προκρούστη της  SINGULAR, θα είναι μειοψηφία. Και δεν θα μπορεί να προωθήσει τις οποιεσδήποτε θέσεις του. Δεδομένου ότι το νεοταξικό τόξο θα διαθέτει πλειοψηφία.  Οπότε η οποιαδήποτε εκλογική επιτυχία του θα είναι, σε τελική ανάλυση, «πύρρεια νίκη».

Που σημαίνει ότι η πολυδιάσπασή των «πατριωτικών» κομμάτων  δείχνει ότι δεν διαθέτουν πολιτικό αισθητήριο. Και ότι, ούτε πολύ ούτε λίγο, μοιάζουν να διακατέχονται από αυτοκτονικό πολιτικό σύνδρομο. Και αποτελούν απλά και μόνο «βούτυρο στο ψωμί» των εχθρών και προδοτών της πατρίδας. Δεδομένου ότι ονειροβατούν και προκαλούν την ειρωνεία και τον καγχασμό, όπως ο «Δον Κιχώτης» του Κώστα Ουράνη. ‘Όπου…

«Ατσάλινος και σοβαρός απάνω στ’ άλογό του

το αχαμνό, του Θερβαντές ο ήρωας περνάει·

και πίσω του, στο στωικό γαϊδούρι του καβάλα,

ο ιπποκόμος του ο χοντρός αγάλι ακολουθάει.

Αιώνες που ξεκίνησε κι αιώνες που διαβαίνει

 

με σφραγισμένα επίσημα, ερμητικά τα χείλια

και με τα μάτια εκστατικά, το χέρι στο κοντάρι,

πηγαίνοντας στα γαλανά της Χίμαιρας βασίλεια…

Η μόνη μας σωτηρία είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι η μοίρα μας έταξε να ζούμε ανάμεσα στους ανατολικούς και δυτικούς βαρβάρους. Που μας φθονούν και μας μισούν. Και το τρισχειρότερο είναι πως έχουμε και τους  νεοταξικούς πεμπτοφαλαγγίτες (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, κλπ) , που έχουν κάνει διάτρητο με πολλαπλές κερκόπορτες το «καλυβάκι» της πατρίδας μας.

Είμαστε αυτή τη στιγμή σαν τον Ηρακλή στο σταυροδρόμι της Αρετής και της Κακίας, του νεοταξικού, δηλαδή,  και του ελληνορθόδοξου τόξου: Το νεοταξικό τόξο είναι αυτό, που εδώ και τώρα μας καταδυναστεύει, μας καταληστεύει και μας καταπροδίδει. Ενώ το Ορθόδοξο μας καλεί ν’ ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Χριστού. Ο οποίος δεν ήρθε να μας καταπιέσει, αλλά,  να μας υπηρετήσει. Ακόμη και να σταυρωθεί για τη σωτηρία μας.

Γεγονός, που επιβάλλει να βάλουμε πάνω απ’ το ναρκισσιστικό μας ΕΓΩ το ανιδιοτελές ΕΜΕΙΣ. Δηλαδή την πατρίδα. Και, πριν απ’ όλα, μπροστάρη τον Χριστό. Για να σώσουμε τα μυριάκριβα: πίστη, πατρίδα, ιστορία και τον πολύτιμο πολιτισμό μας, για τα οποία θυσιάστηκαν οι προπάτορές μας. Και τα οποία οφείλουμε να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές. Ή μήπως δεν βλέπετε ποια ανθελληνικά σκουπίδια  προσπαθεί να επιβάλει στα παιδιά μας η γενοκτονική παιδεία διαφθοράς και διαστροφής;

Και ας μην περιμένουμε να ιδούμε «άσπρη μέρα» απ’ τους δεσποτάδες. Οι οποίοι πολιτεύονται σαν τσιφλικάδες, αντιμετωπίζοντας  το λαό με ύψιστη περιφρόνηση. Ιδιαίτερα, όταν  στήνουν θεοεμπαικτικές παραστάσεις «εκλογής» και χειροτονίας «ημέτερων» δεσποτάδων. Ή, όταν απευθύνουν γλοιωδέστατους λιβανωτούς σε προδότες και απατεώνες πολιτικούς.

 Αν οι δεσποτάδες, που σιγοντάρουν την εχθρική και ληστρική, σε βάρος μας, νεοταξική βαρβαρότητα, με την οποία   έχουν ταχθεί αλληλέγγυοι,  ήταν επίσκοποι του Χριστού και του λαού, θα ερχόταν «τ΄ απάνω-κάτω»!

 Και κανένα απ’ τα δολοφονικά ανοσιουργήματα, που χαλκεύουν και πραγματοποιούν σε βάρος μας,  δεν θα τολμούσαν οι νεοταξικοί πολιτικοί κανίβαλοι!…

ΠΗΓΗ https://papailiasyfantis.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου