Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Φωνάζουν οι κλέφτες

παπα-Ηλίας Υφαντής

Να, λοιπόν, που έγινε κι αυτό: Ο «εν πολλαίς αμαρτίαις» περιπεσών Κούλης  να φωνάζει πως φοβάται, μήπως ο Πούτιν χακάρει τα εκλογικά αποτελέσματα των επερχόμενων «ελληνικών» εκλογών!

Οι οποίες  μπορεί να διακόψουν το ρεσιτάλ της δικτατορικής και τρομοκρατικής αλητείας του Κούλη και της συμμορίας του. Για να μας    θυμίζει έτσι τη λαϊκή παροιμία, η οποία σε ανάλογες  περιπτώσεις, καγχάζει, επισημαίνοντας το «φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»!

Κι ο νοικοκύρης στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι βέβαια ο Πούτιν, που ασφαλώς δεν θα καταδεχθεί ν’ ασχοληθεί με τον Κούλη. Νοικοκύρης είναι ο λαός, τον οποίο Κούλης και η μαφία του κατακλέβουν και καταληστεύουν καθ’ έξιν, πολυειδώς και πολυτρόπως. Αλλά προπάντων, νοθεύοντας τα εκάστοτε εκλογικά αποτελέσματα.   

Για να μας θυμίζουν κάθε φορά, που γίνονται εκλογές, τη μαντινάδα του σκιτσογράφου Βασίλη Χριστοδούλου στη «Βραδυνή», με αφορμή το χουντικό δημοψήφισμα, ο οποίος μας τραγουδούσε: «Ποτέ δεν εματάγινε τέτοιο κουτί ρημάδι, να ρίχνεις ΟΧΙ το πρωί, να βγαίνει ΝΑΙ το βράδυ»!

Όταν το 2016 γίνονταν εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της ΝΔ, συνέβησαν τα εξής κωμικοτραγικά. Τις εκλογές, όπως φαίνεται, τις έκαμαν με μηχάνημα ακατάλληλο για καλπονοθείες: Το  οποίο μάλλον αποφάνθηκε, ότι εκλεγόταν ο Μεϊμαράκης.

Οι ΝεόΔουλοι του Μαμωνά και οι πάτρωνές τους, όπως φαίνεται, αιφνιδιάστηκαν. Και βρήκαν να πουν ότι το μηχάνημα, που είπε την αλήθεια είχε κάμει λάθος. Και «αμ’ έπος, αμ’ εργον», ξανάκαμαν εκλογές. Οπότε προσέφυγαν στην σπεσιαλίστρια της καλπονοθείας  SINGULAR LOGIC, η οποία ασφαλώς και ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους. Αναδεικνύοντας «νικητή» τον Κούλη.

Τα ίδια όμως συνέβαιναν παλιότερα και με την ΕΡΕ, την προηγούμενη της ΝΔ θυγατέρα  του «εθνάρχη» Καραμανλή. Οπότε, όπως τότε λεγόταν, «ψήφιζαν ακόμη και τα δέντρα». Για να προκαλέσουν τον «ανένδοτο αγώνα» του «Γέρου της Δημοκρατίας».

Καρπός του «ανένδοτου» ήταν να πιάσει η «Ένωση Κέντρου», αν καλά θυμάμαι, το 53%. Για να επακολουθήσει η αποστασία του Μητσοτάκη (πατέρα), η Χούντα, η προδοσία της Κύπρου. Και τα τόσα άλλα οδυνηρά για τους Έλληνες.

 Ας περάσουμε όμως και στην αντίπερα όχθη. Στον «αριστερό» μας Αλέξη και τον «δεξιό» μας Πανούλη. Που ο λαός τους ψήφισε για τριαντάφυλλα κι αυτοί του βγήκαν γαϊδουράγκαθα.

Οι κύριοι, λοιπόν, αυτοί, για να ευχαριστήσουν το λαό, που τους ανέβασε σε θώκους εξουσίας, τον έφτυσαν κατάμουτρα. Γιατί αναποδογύρισαν το αποτέλεσμα, το οποίο ήταν συντριπτικό (62%) εναντίον των απαιτήσεων της στημένης σε βάρος μας, εκ μέρους της ευρωπαϊκής χούντας, χρεοκρατίας. Παρά την οικονομική τρομοκρατία, που ασκήθηκε, με τα ασφυκτικά capital controls, που υποχρέωναν το λαό να περιμένει στην ουρά, προκειμένου να προμηθευτεί τα ελάχιστα, απαραίτητα για την επιβίωσή του χρήματα.

Αποτέλεσμα της μετωπικής σύγκρουσης λαού και Αλεξο-Πανούληδων ήταν η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ. Και η δημιουργία της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ του Παναγιώτη Λαφαζάνη με 25 βουλευτές. Που σήμαινε ότι οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διέτρεχαν τον έσχατο κίνδυνο. Ιδιαίτερα, επειδή είχε προστεθεί στη ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αυτή η εξέλιξη δεν συνέφερε καθόλου στη Νέα Τάξη Καθαρμάτων, που είχαν στηρίξει πολλές ελπίδες (προδοσία Μακεδονίας, κλπ) στο προδοτικό δίπολο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Έτσι, λοιπόν, αποφάσισαν τη διενέργεια εκλογών, προκειμένου να πετάξουν έξω από τη Βουλή το «τοξικό» κόμμα της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Και τα κατάφεραν περίφημα. Και πώς να μην τα καταφέρουν;  Ιδιαίτερα μαλιστα, αφού είχαν με το μέρος τους την καλπονοθευτική  SINGULAR LOGIC. Η οποία και τους μαγείρεψε το αποτέλεσμα, που ήθελαν. Αφού ο μυριοφτυσμένος λαός παρουσιάστηκε και πάλι  ως ένθερμος οπαδός του προδοτικού δίδυμου Τσίπρα και Καμένου.

Για να καταλάβετε ως πού μπορούν να φτάσουν, σκεφθείτε ότι μελετούν, λέει, να αφαιρέσουν τα πολιτικά δικαιώματα από το κόμμα του Κασιδιάρη. Γιατί, όπως φαίνεται τους ανησυχεί ιδιαίτερα το ότι παρουσιάζει ρεύμα προτιμήσεων εκ μέρους σημαντικής μερίδας του λαού.

Κι ας μην ξεχνάμε ότι και πάλι η SINGULAR LOGIC, όπως φαίνεται, ήταν αυτή, που πέταξε έξω απ’ τη Βουλή το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Για να επακολουθήσει ο εγκλεισμός των μελών της στις φυλακές. Γιατί όλοι μας έχουμε καταλάβει πως εγκληματικές οργανώσεις, κυριολεκτικά και μεταφορικά, με αστρονομική μάλιστα διαφορά, είναι τα κόμματα του νεοταξικού τόξου (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, κλπ).

Πόσοι άνθρωποι άμεσα ή έμμεσα δεν δολοφονήθηκαν απ’ τα κόμματα αυτά! Και πάνω απ’ όλους η ίδια η πατρίδα με τις αλλεπάλληλες σε βάρος της προδοσίες, που έγιναν ή έπονται…

Τι άραγε επιδιώκει ο Κούλης με τη λάσπη, που πέταξε στον Πούτιν; Εξαιρετικά δύσκολο να το καταλάβουμε, ιδιαίτερα μάλιστα, όταν έχουμε να κάνουμε με άνθρωπο, που έχει την ξιπασμένη ηλιθιότητα να διακηρύσσει ότι είναι το «καλύτερο» -ύστερα βέβαια από πολλές χιλιάδες άλλους –«βιογραφικό» της χώρας. Πάντοτε βέβαια εξαρτώμενος από το τι θα του υπαγορεύσει το σατανικό νεοταξικό συνδικάτο.

Μπορεί να απαγορέψει τη συμμετοχή στις εκλογές των ανεμβολίαστων. Μπορεί να υποχρεώσει όλους του ψηφοφόρους να κάμουν ράπιντ τεστ και άλλα εκβιαστικά μέτρα να πάρει, για να προκαλέσει την αποστροφή πολλών ψηφοφόρων, προκειμένου  να συμμετάσχουν στις εκλογές. Και βέβαια η SINGULAR LOGIC δεν θ’ αρνηθεί όπως και άλλοτε να του προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της.

Αδελφοί και πατέρες, μην ξεχνάτε στις προσευχές σας και στην προσκομιδή, την Χρυσάνθη. Που οι Κούλης και Θάνος καταδίκασαν σε θάνατο. Γιατί «ήθελε, λέει, να είναι ελεύθερη»! Και όχι νεοταξικό ζόμπι, σαν τους μαφιόζους, που δολοφονούν την Ελλάδα και τους Έλληνες…

ΠΗΓΗ papailiasyfantis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου