Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Ο Δημήτρης Νατσιός για μασονία, ΝΑΤΟ, Κωνσταντινούπολη

 


Συνέντευξη του μάχιμου δασκάλου και προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δημήτρη Νατσιού στους διαχειριστές του ιστότοπου "Ρωμιοί της Πόλης" Γιώργο Θαλάσση & Κώστα Κλωνή.

-ΡτΠ: Ποια είναι η άποψη σας για τη μασονία και τα παρακλάδια της, όπως οι ροταριανοί; Πιστεύετε ότι έχουν βοηθήσει την Ελλάδα και την κοινωνία μας ή αντιθέτως εργάζονται σε κατευθύνσεις που χαράσσουν σκοτεινά ξένα κέντρα ομοϊδεατών τους που πολλές φορές είναι ανθελληνικά;

-Δ.Ν: «Η μασονία είναι άρνησις Χριστού», έλεγε ο μακαριστός Μητροπολίτης Φλωρίνης κυρός Αυγουστίνος. Οι Ρόταρυ είναι το προστάδιο, το νηπιαγωγείο, όπου ενηλικιώνονται οι μασόνοι. Να παραθέσω και αυτό που έλεγε ο Άγιος Παΐσιος Αγιορείτης «Ο διάβολος έχει τρία πλοκάμια. Για τους φτωχούς τον κομμουνισμό, για τους πιστούς τον οικουμενισμό και για τους πλουσίους την μασονία».

-ΡτΠ: Οι Αμερικανοί είναι φίλοι μας;

-Δ.Ν: Είναι αφέλεια και επικίνδυνη επιπολαιότητα να πιστεύουμε σε φιλίες μεταξύ κρατών και δη με υπερφίαλες υπερδυνάμεις, που συχνά ασκούν ωμή βία απέναντι σε ασθενέστερους, ονομάζοντας το συμφέρον "δίκαιο". Υπάρχουν συμμαχίες και υπάρχουν συμφέροντα.

Να θυμίσω την συμμετοχή τέτοιων «φίλων» στην τραγωδία της Κύπρου, στα δεινά του σερβικού λαού, στην δημιουργία δικτατόρων και διεθνών τρομοκρατών, στο βάφτισμα ψευτοεθνοτήτων εκ του μηδενός στα βόρεια σύνορά μας, στο άναμμα ή τη συντήρηση όλων των πολέμων στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή, πάντοτε με βαρύτατες συνέπειες για τους χριστιανικούς πληθυσμούς στις περιοχές αυτές.

Στην τωρινή συγκυρία οι νυν κυβερνώντες διακρίνονται για την απροϋπόθετη αφοσίωση και υπακοή στα κελεύσματα των Αμερικανών. Θυμίζω και την φράση του Καποδίστρια «ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης».

-ΡτΠ: Συμφωνείτε στη δήλωση του κ. Μητσοτάκη ότι είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας, εννοώντας ότι καλώς είμαστε με τις ΗΠΑ, τις οποίες πιστεύει ο ίδιος ότι θα νικήσουν σε αυτό το προοίμιο του νέου Παγκοσμίου Πολέμου, που ξεκίνησε;

Και κάτι άλλο που νομίζω ότι έχει σχέση… Τι είναι προτιμότερο, να νικήσουμε με τον διάβολο ή να χάσουμε με τον Χριστό;

-Δ.Ν: Ασύγγνωστο λάθος, εγκληματικό από τον Μητσοτάκη, η άνευ όρων υποστήριξη των Ουκρανών-ΗΠΑ, πράγμα για το οποίο δεν δεσμευόμαστε από καμιά συνθήκη. Θα περιμέναμε οι… φίλοι μας να δείξουν την ίδια ευαισθησία και στο θέμα της Κύπρου. 

Εξάλλου δεν συνάδει και με τον εν τη διαχρονία του ελληνικό πολιτισμό. Την τελευταία φορά που στείλαμε «όπλα» «κατά των Ρώσων» και των Σλάβων, γενικά, ήταν τον 9ο αιώνα μ.Χ., όταν ο Μέγας Φώτιος απέστειλε δύο όντως ανίκητα όπλα, τους ισαποστόλους αγίους Κύριλλο και Μεθόδιο, οι οποίοι κρατούσαν στο ένα χέρι το Ευαγγέλιο του Χριστού και στο άλλο το αλφάβητο και όχι σφαίρες και κανόνια. Ήταν μια τεράστια, κοσμοϊστορική νίκη.

-ΡτΠ: Ποια είναι η άποψή σας για τις νέες ψηφιακές ταυτότητες και τον λεγόμενο μετάνθρωπο;

-Δ.Ν: Η αποδοχή της νέας ηλεκτρονικής ταυτότητας με τον «προσωπικό αριθμό του πολίτη» επιφέρει, από μόνη της, την παραχώρηση του ιδιωτικού βίου και της θεόσδοτης ελευθερίας του ανθρώπου σε άδηλα κέντρα παγκοσμίου ελέγχου και την ένταξή του στο «ηλεκτρονικό φακέλωμα», με προφανή εσχατολογικό χαρακτήρα. Αποτελεί όμως και την πύλη όδευσης προς τον δρόμο της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» και αποδοχή όλων των κακοδοξιών της νομιμοποιώντας "πάσαν την ανομίαν".

Ένα επιπλέον βήμα προς την κατεύθυνση αυτή είναι, στην παρούσα φάση, η παγίδευση στις ανέσεις και τις ευκολίες που προσφέρει η ενσωμάτωση της ταυτότητας και του διπλώματος οδηγήσεως στο κινητό τηλέφωνο και ο επακόλουθος εθισμός σε ανάλογες διαδικασίες, γι’ αυτό και οι εχέφρονες πολίτες και οι πιστοί καλό θα είναι να αποφύγουν αυτή την επιλογή.

Κατά τον Άγιο Παΐσιο: «Σιγά-σιγά, μετά λοιπόν τήν κάρτα καί τήν ταυτότητα, δηλαδή "τό φακέλωμα", θά προχωρήσουν πονηρά στό σφράγισμα». «Ἡ Εκκλησία πρέπει νά πάρη μιά θέση σωστή. Νά μιλήση, νά εξηγήση στούς πιστούς, γιά νά καταλάβουν ὃτι, ἂν πάρουν τήν ταυτότητα, αὐτὸ θα είναι πτώση».

Ὁ δέ μετάνθρωπος εἶναι ὁ δαιμονισμένος ἂνθρωπος.

-ΡτΠ: Είστε πρώτα Έλληνας ή Ορθόδοξος Χριστιανός;

-Δ.Ν: Ο Έλληνας είναι Έλληνας στον βαθμό που είναι Χριστιανός Ορθόδοξος. Είμαι πρωτίστως Χριστιανός Ορθόδοξος, με αυτήν την ιδιότητα θα κριθούμε…

-ΡτΠ: Πιστεύετε ότι είδαμε βοήθεια έναντι των εχθρών μας, αλληλεγγύη, προκοπή υλική ή πνευματική με το να είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ;

-Δ.Ν: Ουδεμία βοήθεια, αλληλεγγύη και προκοπή υλική είδαμε. Όσον αφορά στον πολιτισμό και τις διαχρονικές αξίες του Γένους μας (Ορθοδοξία, Φιλοσοφία, Δημοκρατία), αυτές υποβαθμίζονται με τη συμμετοχή μας στην ΕΕ.

-ΡτΠ: Ποια είναι η γνώμη σας για τα κόμματα της Βουλής; Θα συνεργαζόσασταν ποτέ μαζί τους;

-Δ.Ν: Σύμφωνα με τον Ροΐδη: «Κόμμα: Ὁμάς ἀνθρώπων, εἰδότων ν’ ἀναγιγνώσκωσι καί ν’ ἀρθογραφῶσιν, ἐχόντων χείρας καί πόδας ὑγιεῖς, ἀλλά μισούντων πᾶσαν ἐργασίαν, οἲτινες ἑνούμενοι ὑπό ἓναν οἰονδήποτε ἀρχηγόν, ζητοῦσι νἀ ἀναβιβάσωσιν αύτόν διά παντός μέσου εἰς τήν ἒδραν πρωθυπουργοῦ, ἲνα παρέχη αὐτοῖς τά μέσα νά ζῶσι χωρίς να σκάπτωσι».

Κουρελούδες και άντρα διαφθοράς. Η κομματοκρατία κατέστρεψε την Ελλάδα. Καμιά συνεργασία με τους ολετήρες της πατρίδας.

-ΡτΠ: Ποιος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος των τελευταίων τριάντα χρόνων σας εκφράζει περισσότερο;

-Δ.Ν: Προσωπική μου άποψη, ο μακαριστός κυρός Σεραφείμ. Όταν ερωτούσε τους συνεπισκόπους του «ο Πάπας είναι εκκλησία;», εξέφραζε την γνήσια ορθόδοξη παράδοση. Ήταν μπαρουτοκαπνισμένος, στο πνεύμα των δεσποτάδων των μεγάλων εθνικών αγώνων.

-ΡτΠ: Τι σκέφτεστε και τι νιώθετε, όταν στη μνήμη σας έρχεται η εικόνα της Κωνσταντινούπολης;

-Δ.Ν: «Θρῆνος, κλαυθμός καί ὁδυρμός καί στεναγμός καί λύπη,

Θλίψις ἀπαραμύθητος ἒπεσεν τοῖς Ρωμαίοις.

Ἐχάσασιν το σπίτιν τους, τήν Πόλιν τήν ἁγία,

τό θάρρος καί τό καύχημα καί τήν ἀπαντοχήν τους…»,

λέει ένα μοιρολόγι.,

Αυτό με εκφράζει πλήρως.

-ΡτΠ: Πείτε μας ένα μήνυμά σας στους συνανθρώπους μας που βλέπουν τους επόμενους μήνες να πλησιάζουν σκοτεινοί και απειλητικοί.

-Δ.Ν: Ο ελληνικός Λαός έχει πίστη και λεβεντιά. Αυτό που μας κράτησε ζωντανούς επί αιώνες, σε συνθήκες πολύ χειρότερες από τις τωρινές, είναι η Πίστη στον Αναστημένο Χριστό μας και οι αξίες μας. Με πίστη στον Σωτήρα Χριστό και φιλοπατρία, τις δύο φτερούγες μας, μπορούμε ως λαός ιστορικός να πετάξουμε και πάλι ψηλά.

Δεν πρέπει να φοβόμαστε, αλλά ούτε και να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια, περιμένοντας την σωτηρία μας από τρίτους. Στον δύσκολο χειμώνα που έρχεται, πρέπει να δείξουμε τις αρετές μας. Την αρχοντιά και τη φιλανθρωπία μας, να δούμε με αγάπη και ενδιαφέρον τον πλησίον μας, τον γείτονά μας. Να οπλιστούμε με χαμόγελο και ελπίδα και να μην αφήσουμε το κακό να συνεχίσει να μολύνει την πατρίδα και την κοινωνία μας.

Να γίνουμε ξανά άνθρωποι με ενδιαφέρον για τα κοινά, να δώσουμε μάχες για την πατρίδα που αξίζει να αφήσουμε στα παιδιά μας. Ειδικά για αυτό το τελευταίο, φτιάξαμε, με τις ευχές και την συνδρομή πολλών σπουδαίων προσώπων της εποχής μας, μία κιβωτό πολιτικής ορθοδοξίας που χωράει όλους τους εν Χριστώ πιστούς και καλοπροαίρετους πατριώτες: τη ΝΙΚΗ. (www.NIKH.gr)

-ΡτΠ: Μια τελευταία ερώτηση. Τι ακριβώς είναι η ΝΙΚΗ, το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα;

-Δ.Ν: Η «ΝΙΚΗ» δημιουργήθηκε «από τον Λαό, με τον Λαό, για τον Λαό», ακριβώς για να δώσει οριστική πολιτική λύση για την Πατρίδα μας, καταργώντας την ανήθικη και τυραννική δεξιά και αριστερή κομματοκρατία. Η «ΝΙΚΗ» διαρκώς μεγαλώνει, χωρίς να μοιάζει με οτιδήποτε έχει υπάρξει έως σήμερα.

Συστρατεύει όλον τον καλοπροαίρετο Ελληνικό Λαό, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, τα επαγγέλματα και τις ηλικίες: όλους όσοι έχουν αγάπη στην παρακαταθήκη των προγόνων μας, εντιμότητα και ακεραιότητα. καθώς και πνεύμα συνεργασίας. Σημαντική εξαίρεση: στη ΝΙΚΗ δεν χωρούν όσοι έχουν συμμετάσχει σε Κοινοβούλιο ή Κυβερνήσεις, ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου.

 ΠΗΓΗ Ρωμιοί της Πόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου