Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Παγκόσμια απάτη ο περιορισμός μετάδοσης του ιού – Η Pfizer παραδέχθηκε πως κυκλοφόρησε το σκεύασμα χωρίς τέτοια στοιχεία!

Ελευθέριος Ανδρώνης


Εξέχον στέλεχος της Pfizer είπε στο Ευρωκοινοβούλιο πως δεν υπήρχαν στοιχεία ότι το σκεύασμα εμπόδιζε την μετάδοση - Τότε γιατί ήρθαν τα πιστοποιητικά;

Pfizer: Mια εξαπάτηση κολοσσιαίων διαστάσεων με την συνεργασία κυβερνήσεων και φαρμακευτικών εταιρειών αποκαλύφθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο, κατόπιν ερωτήματος που έθεσε την περασμένη Δευτέρα, ο Ολλανδός ευρωβουλευτής Rob Roos.

Ο Rob Roos ρώτησε με τον πιο σαφή τρόπο που μπορούσε, εάν το εμβόλιο της Pfizer για την Covid είχε δοκιμαστεί στην ανάσχεση μετάδοσης του ιού, προτού εισέλθει στην αγορά.

Την σοκαριστική απάντηση έδωσε ένα ανώτερο στέλεχος της Pfizer, η Janine Small, η οποία κατέθεσε ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πως η Pfizer ΔΕΝ γνώριζε για το αν το εμβόλιο απέτρεπε την μετάδοση και πρόσθεσε πως η φαρμακευτική έπρεπε: «να κινηθεί με την ταχύτητα της επιστήμης για να κατανοήσει το τι λάμβανε χώρα στην αγορά, και από αυτή την άποψη έπρεπε να κάνουμε τα πάντα με ρίσκο».

Ήταν μια είδηση που έκανε ακόμη και την Daily Telegraph να αφιερώσει εκτενές άρθρο με τίτλο: «Η Pfizer δεν γνώριζε αν το εμβόλιο Covid σταματούσε την μετάδοση πριν την κυκλοφορία του, όπως παραδέχεται στέλεχος».

Καταλαβαίνει κανείς πως έχουμε να κάνουμε με μια πληροφορία που δεν είναι απλά σκανδαλώδης, άλλα τερατώδης. Επαναλαμβάνουμε, ΚΑΜΙΑ δοκιμή δεν είχε γίνει από την Pfizer ώστε να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα των εμβολίων στο θέμα της μετάδοσης του ιού. Τα πειραματικά σκευάσματα δοκιμάστηκαν κατευθείαν στα σώματα εκατομμυρίων «πειραματόζωων», χωρίς να είναι καν γνωστό αν θα περιοριστεί η μετάδοση ανθρώπου προς άνθρωπο.

Όταν στα τέλη του 2020 έφταναν υπό… δρακόντεια μέτρα και μέσα σε ειδικά ψυγεία τα πρώτα σκευάσματα, ποιος πολίτης ενημερώθηκε πως ούτε η ίδια η φαρμακευτική ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ για το αν σταματούν την μετάδοση; Απολύτως κανένας.

Τι «πουλήθηκε» στην Ελλάδα και άλλες χώρες

Να θυμηθούμε λίγο ποια ήταν τα αρχικά αφηγήματα από «ειδικούς» και πολιτικούς, όσον αφορά την μετάδοση;

Εξ αρχής η κοινωνία βομβαρδίστηκε με μαζική προπαγάνδα «ατομικής ευθύνης».

Ο Μητσοτάκης άρον – άρον (μόλις έναν μήνα αφότου ήρθαν τα πρώτα εμβόλια στην Ελλάδα), έστειλε επιστολή στην πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, στην οποία ζητούσε να καθιερωθεί πιστοποιητικό εμβολιασμού σε όλα τα κράτη – μέληώστε να ελεγχθούν οι μετακινήσεις πολιτών εντός κι εκτός Ευρώπης.

Η λογική του πιστοποιητικού – που τελικά όντως εφαρμόστηκε ως μέτρο – ήταν πως όποιος έχει εμβολιαστεί μπορεί να μετακινηθεί ελεύθερα γιατί δεν μεταδίδει και όποιος δεν έχει εμβολιαστεί, θα πρέπει να χάνει το συνταγματικό δικαίωμα της ελεύθερης κυκλοφορίας, γιατί ενδέχεται να μεταδώσει. Εφόσον αυτό το αφήγημα κατακρημνίζεται με πάταγο, η μόνη «λογική» εξήγηση για την ύπαρξη του πιστοποιητικού ήταν πως ήρθε στις ζωές μας ως εργαλείο κρατικού εκβιασμού, προκειμένου να εμβολιαστεί ο κόσμος.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης προώθησαν την απόλυτη «βεβαιότητα» πως τα εμβόλια – εγγυημένα – διακόπτουν τις αλυσίδες μετάδοσης. Οι «ειδικοί» των καναλιών αναπαρήγαγαν το ίδιο αφήγημα και ξεκινούσαν εμβολιαστικές «κούρσες» ανοσίας.

Πάνω στο ψευδές αφήγημα της μη μετάδοσης, ξεκίνησαν να υπάρχουν «Covid – Free» καταστήματα και «μεικτά» καταστήματα που «μπαίνετε με δική σας ευθύνη». Επίσης οι πελάτες ωθούνταν από το κράτος να προτιμήσουν επιχειρήσεις που είχαν κερδίσει στικεράκι «πλήρως εμβολιασμένου προσωπικού», οι οποίες κέρδισαν αυτό το κρατικό «βραβείο» εκβιάζοντας τους υπαλλήλους και απολύοντας όσους δεν υπέκυψαν στον εκβιασμό.

Πάνω στο αφήγημα της μη μετάδοσης στηρίχθηκε το ότι είναι συνετό να υπάρχουν πολίτες που αξίζουν «προνόμια» γιατί έκαναν το «χρέος» τους και δεν μεταδίδουν πια, και θεωρήθηκε θεμιτό να υπάρχουν και πολίτες β’ κατηγορίας (οι «ανεύθυνοι», «ψεκασμένοι», «τζαμπατζήδες») που μεταδίδουν ακόμα. Ακούστηκε ακόμα πως στους ανεμβολίαστους δεν πρέπει να δίνεται προτεραιότητα στις ΜΕΘ γιατί είναι σαν «μεθυσμένοι οδηγοί» που «σκοτώνουν κόσμο».

Χιλιάδες υγειονομικοί πετάχτηκαν με τις οικογένειες τους στον δρόμο σαν στημένες λεμονόκουπες, γιατί υποτίθεται πως έθεταν σε κίνδυνο τους ασθενείς των δομών Υγείας.

Παπαγαλάκια της επιστήμης, της δημοσιογραφίας και της πολιτικής «κελαηδούσαν» ασταμάτητα πως για κάθε νέο κύμα της πανδημίας έφταιγαν αποκλειστικά οι ανεμβολίαστοι.

Αν δεν εμβολιαστείς είσαι κίνδυνος για την δημόσια υγεία, είσαι ανεύθυνος, είσαι «στόκος», είσαι αιτία του κακού, είσαι ανάξιος για την ελευθερία, είσαι «λίγος» για να έχεις δικαιώματα. Αυτά ήταν τα καθημερινά μηνύματα των βρικολάκων της ενημέρωσης.

Όλα αυτά (και πολλά άλλα) στηρίχθηκαν από «ειδικούς», δημοσιογράφους και πολιτικούς ΠΡΙΝ γίνει ευρέως γνωστό μέσω δημοσιευμένων ερευνών πως ΚΑΙ οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν εξίσου με τους ανεμβολίαστους.

Ο υγειονομικός ολοκληρωτισμός βασίστηκε πάνω σε «fake news»!

Και όμως, ένα ολόκληρο σύστημα απολυταρχισμού φαίνεται πως στηρίχθηκε πάνω σε μια φαντασίωση, ένα μύθευμα, ένα φρικτό ψέμα που εξυπηρετούσε την επιβολή υγειονομικού ελέγχου στους λαούς.

Πρόκειται για ένα υγειονομικό σκάνδαλο μεγατόνων που όμοιο του δεν έχει ξαναϋπάρξει στην ιστορία διαχείρισης υγειονομικών κρίσεων, αφού πάνω στο πλαστό αφήγημα του περιορισμού της μετάδοσης, βασίστηκαν όλα τα απολυταρχικά μέτρα που στέρησαν συνταγματικές ελευθερίες και καταπάτησαν ανθρώπινα δικαιώματα.

Ένας ανυπολόγιστος αριθμός ανθρώπων έχασαν τις δουλειές τους γιατί το σύστημα τους παρουσίαζε ως «κίνδυνο» για το εργασιακό τους περιβάλλον. Παιδιά έπεσαν θύματα πολύμηνης κατατρομοκράτησης γιατί άκουγαν από «ειδικούς» πως αν δεν εμβολιάζονταν, θα ξεπάστρευαν τον παππού και τη γιαγιά. Ανεμβολίαστοι νέοι έχασαν την κοινωνική τους ζωή, γιατί το κράτος τους θεωρούσε κινούμενες «βόμβες» διασποράς. Οικογένειες χωρίστηκαν στη μέση γιατί άλλα μέλη είχαν πρόσβαση στη «ζωή» και άλλα δεν είχαν.

Ανυπολόγιστος αριθμός ανθρώπων υπέκυψε σε κρατικούς εκβιασμούς που είχαν στηθεί πάνω σε μια βολική εικασία.

Στην δε ελληνική πραγματικότητα, ατελείωτες εργατοώρες ασύδοτης προπαγάνδας ξοδεύτηκαν για να γίνει η πλύση εγκεφάλου, και πακτωλός δημόσιου χρήματος δόθηκε για να καμφθούν οι αντιστάσεις μέσω του φόβου, και όχι μέσω της πειθούς.

Τα σκευάσματα «πουλήθηκαν» στους λαούς σαν ένα τυπικό εμπόρευμα που διαφημίζεται στην τηλεόραση. Υπερτονίστηκαν τα θετικά του και αποσιωπήθηκαν εντελώς τα αρνητικά. Και σε αυτό το marketing συμμετείχαν όλοι.

Και το ερώτημα προκύπτει αυτονόητα. Ποιοι και πότε θα λογοδοτήσουν γι’ αυτή την μαζική εξαπάτηση; Ποιοι θα δώσουν λόγο για αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και πότε η δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της;

 ΠΗΓΗ sportime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου