Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Η ατζέντα των ΛΟΑΤΚΙ αφορούσε πάντα τον έλεγχο του πληθυσμού, αποκαλύπτει το υπόμνημα του 1969 που διέρρευσε...

 

Ένα σημείωμα που κυκλοφόρησε πρόσφατα, που χρονολογείται από το 1969, αποκαλύπτει ότι υπάρχει πράγματι μια ομοφυλοφιλική και LGBT ατζέντα σε λειτουργία, με στόχο να ερημώσει και να ελέγξει τον κόσμο.

Δεν ήταν άλλος από την Planned Parenthood που συνέταξε το υπόμνημα, το οποίο περιγράφει ευγονικές στρατηγικές όπως η "αναδιάρθρωση της οικογένειας" και η "ενθάρρυνση της ομοφυλοφιλίας, των φορολογικά χρηματοδοτούμενων αμβλώσεων και της στείρωσης".

Με τίτλο « Jaffe Memorandum » (Έγγραφο) από τον Frederick S. Jaffe, αντιπρόεδρο της Planned Parenthood Federation of America εκείνη την εποχή, το έγγραφο χρησιμεύει ως σχέδιο για το πώς οι παγκοσμιοποιητές σχεδίαζαν από καιρό να υποτάξουν τη δυτική κοινωνία για να την υποδουλώσουν.

Εκτός από τη χρηματοδότηση και την προώθηση προγραμμάτων αμβλώσεων και στειρότητας, συμπεριλαμβανομένου του μαζικού «εμβολιασμού», η Planned Parenthood εργαζόταν στα τέλη της δεκαετίας του 1960 προσπαθώντας να κάνει τους πάντες ομοφυλόφιλους.

Η Planned Parenthood προσπάθησε να προσθέσει φάρμακα κατά της γονιμότητας στους υδάτινους πόρους της Αμερικής.

Ο ιδρυτής της ομάδας υπέρ των αμβλώσεων, τώρα γνωστή ως Ινστιτούτο Guttmacher, ο Jaffe αποκάλυψε στο σημείωμά του λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τα αποθέματα νερού σε όλη την Αμερική θα αυξηθούν με "παράγοντες ελέγχου γονιμότητας" για να βοηθήσουν στη μείωση του αριθμού των γεννήσεων.

Οι παράγοντες αυτοί δεν προσδιορίζονται ονομαστικά, επομένως μπορούμε μόνο να φανταστούμε τους τύπους φαρμάκων και άλλων ουσιών που είχαν στο μυαλό τους - ουσίες που πιθανότατα είχαν διπλό αποτέλεσμα: να στειρώνουν τους ανθρώπους και να καταστρέφουν το ορμονικό τους σύστημα.

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο η Planned Parenthood επεδίωξε να καταστρέψει τις αμερικανικές οικογένειες ήταν η ενθάρρυνση των γυναικών να εργάζονται. Ενώ πριν αναλάβουν οι παγκοσμιοποιητές, οι αμερικανικές οικογένειες ευημερούσαν μόνο με τον εργαζόμενο πατέρα, η Planned Parenthood φρόντισε κατά τη σεξουαλική επανάσταση της δεκαετίας του '60 να χωρίσει τις μητέρες από τα παιδιά τους, αναγκάζοντάς τις να μπουν στο εργατικό δυναμικό.

Αποκάλεσαν την προσπάθεια αυτή ως « απελευθέρωση », λέγοντας στις γυναίκες ότι θα ήταν πολύ πιο ευτυχισμένες στη ζωή αν εγκατέλειπαν τα σημαντικά καθήκοντά τους ως μητέρες και δούλευαν όπως οι άνδρες. Το αποτέλεσμα είναι η Αμερική του σήμερα - μια Αμερική που στερείται ταχύτατα την μητρότητας και ακόμη και την ίδια την θηλυκότητα (π.χ. τρανσεξουαλισμός και απομάκρυνση των γυναικών από τον αθλητισμό).

Όσον αφορά το στοιχείο « οικογενειακή αναδιάρθρωση » του σημειώματος, ο Jaffe διευκρινίζει ότι περιλαμβάνει προσπάθειες να διαγραφούν ο γάμος και η οικογένεια από την αμερικανική ζωή - ή τουλάχιστον να αναβληθούν όσο το δυνατόν περισσότερο για να ελαχιστοποιηθεί η τεκνογονία.

Η Planned Parenthood έχει σχεδιάσει από καιρό οι γυναίκες να παραμένουν άτεκνες. Εάν μείνουν έγκυες, αυτές οι γυναίκες ενθαρρύνονται να κατευθυνθούν στην τοπική τους κλινική Planned Parenthood για μια γρήγορη διαδικασία άμβλωσης.

Ήταν ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Άλαν Κράνστον που αποκάλυψε για πρώτη φορά αυτό το σημείωμα κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης στη Γερουσία το 1973. Αν δεν το έχετε ακούσει αυτό ποτέ, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα κυρίαρχα ΜΜΕ το αγνόησαν για να κρατήσουν το κοινό μακριά από την ενημέρωση.

Υπερασπιζόμενος το υπόμνημα, ο Jaffe προσπάθησε να υποστηρίξει ότι η κύρια μέθοδος του Planned Parenthood για τον έλεγχο του πληθυσμού είναι απλώς η επιβολή της αντισύλληψης στις μάζες. Εάν αυτή η μέθοδος από μόνη της μπορούσε να λειτουργήσει για τον έλεγχο των γεννήσεων, τότε δεν θα υπήρχε ανάγκη να χρησιμοποιηθούν οι άλλες υποχρεωτικές μέθοδοι που παρουσιάζονται.

« Η επίτευξη μιας κοινωνίας στην οποία η αποτελεσματική αντισύλληψη διανέμεται αποτελεσματικά σε όλους, με βάση τα τρέχοντα εθελοντικά πρότυπα, είτε θα είχε ως αποτέλεσμα έναν ανεκτό ρυθμό ανάπτυξης είτε θα συνέβαλλε πολύ προς την επίτευξή του », πρόσθεσε ο Jaffe.

«Εάν αυτή η υπόθεση επιβεβαιωθεί ουσιαστικά, θα αναιρούσε την ανάγκη για μια ρητή πληθυσμιακή πολιτική των ΗΠΑ που υπερβαίνει τα εθελοντικά πρότυπα».

Τίποτα από όλα αυτά δεν αποτελεί έκπληξη αν σκεφτεί κανείς ότι η ιδρύτρια του Planned Parenthood, Margaret Sanger, αναγνώρισε ρητά όλα αυτά και πολλά άλλα, αποκαλώντας τους μαύρους « ανθρώπινα ζιζάνια » και καθιστώντας τους τον πρωταρχικό της στόχο σε θέματα εκτρώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου