Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Η μεγάλη απάτη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και η θέση της Ελλάδας

 


Ο Ζαν Πωλ Σάρτρ έγραψε: «Όταν οι πλούσιοι κάνουν πόλεμο είναι οι φτωχοί που πεθαίνουν».

Η συνθήκη των Βερσαλλιών που σήμανε και το τέλος του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου υπογράφεται στις 28/06/1919. Είναι καταστροφική για την Γερμανία. Η Γερμανία τεμαχίζεται, χάνει το 20% των εδαφών της και όλες τις Γερμανικές αποικίες που τις μοιράζονται κυρίως η Αγγλία και η Γαλλία. Η Γερμανική οικονομία έχει καταστραφεί ολοσχερώς και ο λαός λιμοκτονεί και υποφέρει. Η κατάσταση είναι τραγική για τον Γερμανικό λαό.

Με την συνθήκη των Βερσαλλιών δημιουργείται η Κοινωνία των Εθνών (Κ.Τ.Ε.) με σχεδιασμό του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων των Η.Π.Α. Η Κ.Τ.Ε. έχει δημιουργηθεί για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Αμερικάνικων Πολυεθνικών. Στις 24/10/1929 σκάει το μεγάλο κραχ του χρηματιστηρίου των Η.Π.Α. Είναι μια κατασκευασμένη κρίση από την FED (Σύστημα Αποθεματικού Κεφαλαίου-Κεντρική Τράπεζα των Η.Π.Α.). Πολλές επιχειρήσεις καταστρέφονται όπως και οι μικρές Τράπεζες στις Η.Π.Α. Η ανεργία αυξάνεται κατά 10.000.000 ανέργους σε μια ημέρα. 16.000.000 μετοχές πωλούνται σε εξευτελιστικές τιμές. Οι Αμερικάνικες πολυεθνικές ζητάνε επειγόντως οξυγόνο. Ζητάνε ένα παρθένο στίγμα επανεκκίνησης.

Η πιο πρόσφορη λύση είναι η εκμετάλλευση των αποικιών της Ασίας και της Αφρικής, ενώ η Ελλάδα, το πιο κομβικό διαμετακομιστικό κέντρο στον πλανήτη, πρέπει να περάσει στον έλεγχο των πολυεθνικών των Η.Π.Α. Οι αποικίες όμως ανήκουν στην επιρροή των Άγγλων, των Γάλλων και των Ιταλών. Το φαΐ βρίσκεται στην Αφρικανική και την Ασιατική περιφέρεια. Έτσι πρέπει να δημιουργηθεί μια μεγάλη κρίση που θα αναγκάσει τους Άγγλους, τους Γάλλους και τους Ιταλούς να εγκαταλείψουν τις αποικίες τους.

Η λύση είναι πόλεμος. Τα σχέδια των Αμερικανικών μονοπωλίων ευνοεί το γεγονός ότι στις αποικίες αναπτύσσονται Εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα. Η Ουάσιγκτον επιλέγει σαν αντίπαλο των Άγγλων, των Γάλλων και των Ιταλών το Γ’ Ράιχ. Οι Γερμανοί είναι πιεσμένοι από την συνθήκη των Βερσαλλιών, ενώ ο Γερμανικός λαός αισθάνεται ταπεινωμένος και ζητάει εκδίκηση από τους Αγγλο-Γάλλους.

Η Ουάσιγκτον συμμαχεί με 3 τεράστιους οικονομικούς κολοσσούς:

α) Το Βατικανό

β) Το Αμερικάνικο πετρελαϊκό κύκλωμα και 

γ) τους Χαζάρους Σιωνιστές.

Εκείνη την εποχή το Βατικανό είναι ίσως ο μεγαλύτερος οικονομικός οργανισμός του πλανήτη. Το εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα του Χίτλερ αποτελείται κατά 95% από καθολικούς. Το ίδιο ισχύει για τους βιομήχανους και τους επιχειρηματίες που ενισχύουν τον Χίτλερ. Τα Αμερικάνικα πετρελαϊκά Μονοπώλια ελέγχουν τα μεγαλύτερα πετρελαϊκά κοιτάσματα στον πλανήτη. Ενώ οι Σιωνιστές Χαζάροι ελέγχουν το 80% του τραπεζικού κεφαλαίου.

Την ίδια εποχή οι άοπλοι εβραίοι Σεφαραδίτες έχουν ξεσηκωθεί εναντίων των Άγγλων, οι οποίοι κατέχουν την Παλαιστίνη (οι Άγγλοι είχαν υπογράψει συμφωνία από το 1916 με την οικογένεια Ρότσιλντ ότι στην Παλαιστίνη θα δημιουργηθεί το κράτος του Ισραήλ, το οποίο θα παραχωρούσαν στους Χαζάρους. Ο απλός λαός του Ισραήλ δεν γνωρίζει για τη συμφωνία και έχει ξεσηκωθεί εναντίων των κατακτητών Άγγλων). Έτσι οι Αμερικάνικες πολυεθνικές και το Βατικανό φροντίζουν να ανέβει στην εξουσία της Γερμανίας ο Χίτλερ.

Οι Αμερικάνικες τράπεζες τον χρηματοδοτούν και οι Αμερικάνικες πολυεθνικές τον εξοπλίζουν. Θα τον τροφοδοτούν καθ’ όλη την διάρκεια του πολέμου με κεφάλαια και όπλα. Οι Άγγλοι ελέγχουν την Ελλάδα και την Ιταλία στην οποία έχουν τοποθετήσει για ηγέτη τον Μπενίτο Μουσολίνι, έμμισθο πράκτορα της ΜI6 (μυστική Αγγλική υπηρεσία). Καταλαβαίνουν τις προθέσεις των Αμερικανών και προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν σαν ανάχωμα την Ελλάδα και την Ιταλία εναντίων των Αμερικανών ναζί. Στην Ελλάδα ελέγχουν την Βασιλική Οικογένεια και τον Μεταξά. Δημιουργούν το πραξικόπημα της 4ης Αυγούστου 1936 και στήνουν τη δικτατορία του Μεταξά. Οι Αμερικάνοι όμως έχουν διεισδύσει στην Ελλάδα και την Ιταλία.

Στην Ελλάδα ελέγχουν τον Παπάγο (Αρχιστράτηγο, από τα υπόγεια του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία κατά τον πόλεμο του 1940) και το περιβάλλον του. Στην Ιταλία ελέγχουν τον γαμπρό του Μουσολίνι, Τσιανό (που έχει παντρευτεί το 1930 την Έντα, κόρη του Μουσολίνι). Ο Τσιανό (Υπουργός εξωτερικών της Ιταλίας) επηρεάζει δραστικά τον Μουσολίνι. Ένας Αμερικάνος απεσταλμένος συναντάει τον Τσιάνο και του υπόσχεται τον Γαλλικό στόλο που θα περάσει στα χέρια των Ιταλών
μόλις ο Χίτλερ καταλάβει την Γαλλία.

Ο Τσιάνο επηρεάζει τον Μουσολίνι και υπογράφει με τον Χίτλερ το “Χαλύβδινο Σύμφωνο” το 1939. Οι Αμερικάνοι έχουν υποσχεθεί στον Χίτλερ την Ευρωπαϊκή Ένωση μετά το τέλος του πολέμου. Έτσι ο Χίτλερ ξεκινάει ήδη από το 1936 (όταν επισκέπτεται την Ρώμη) το χτίσιμο της Νέας Ευρωπαϊκής Ένωσης κάτω από την ηγεσία των Γερμανών. Υπάρχουν δεκάδες έγγραφα των Υπουργών των Ναζί που αναφέρονται στην δημιουργία της ΕΟΚ (Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας πρόγονο της Ευρωπαϊκής Ένωσης). Οι Αμερικάνοι δεν μπαίνουν στον πόλεμο από την αρχή περιμένοντας να καταστραφεί η οικονομία της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας έτσι ώστε να τις δανειοδοτήσουν τόσο για την συνέχιση του πολέμου όσο και για την ανοικοδόμησή τους. Έτσι ψηφίζουν 2 Νόμους.

Στις 27 Απριλίου 1937 τον Νόμο “περί Ουδετερότητας” που αναφέρει ότι “σε περίπτωση σύρραξης τα εμπόλεμα κράτη θα μπορούν να αγοράζουν τοις μετρητοίς ότι επιθυμούσαν από τα Αμερικανικά Μονοπώλια”.

Ενώ ψηφίζουν και τον νόμο “περί δανεισμού και εκμίσθωσης” με τον οποίο οι Αμερικανικές τράπεζες θα ενισχύσουν τους εμπόλεμους ενώ θα ανοικοδομήσουν μετά τον πόλεμο τα κατεστραμμένα Ευρωπαϊκά κράτη με δάνεια (δηλαδή θα τα υποδουλώσουν).

Ενώ ο Μουσολίνι είναι πιόνι των Άγγλων η αστική τάξη της Ιταλίας έχει στενή σχέση με το Αμερικάνικο κεφάλαιο μέσω της Μαφίας. Η Μαφία ξεκίνησε σαν απελευθερωτική Οργάνωση στην Σικελία και εξελίχθηκε σε θυγατρική των Πολυεθνικών. Την ίδια εποχή εξελίσσεται μια υπόγεια μάχη μεταξύ Άγγλων, Γάλλων και Αμερικάνων για το ποιος θα ελέγξει τις μασονικές στοές στην Ελλάδα.

Ο Στάλιν στην Σοβιετική Ένωση κρατάει στάση αναμονής. Εξοντώνει με τις δίκες της Μόσχας την περίοδο 1930-1939 τους αντιφρονούντες αντισταλινικούς. Ξέρει ότι ο πόλεμος θα εξελιχθεί σε νίκη των Αμερικάνων Ναζί και έτσι το 1939 υπογράφει με την Γερμανία το Σύμφωνο Ρίμπερντοπ-Μολότωφ για να πάρει μερίδιο από την μελλοντική μοιρασιά του κόσμου.

Το 1933 η Stanland Oil των Ροκφέλλερ αγοράζει 1.000.000 μετοχές της τεράστιας χημικής Βιομηχανίας της Γερμανίας της AG FARBEN. Έτσι δημιουργείται η μεγαλύτερη χημική Βιομηχανία του πλανήτη. Αν δεν υπήρχε η AG FARBEN, το Βατικανό και οι Αμερικανικές πολυεθνικής ο Χίτλερ δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει τον πόλεμο. Στον πόλεμο θα μπει και η Ιαπωνία με μια “στημένη” επίθεση στο Περλ Χάρμπορ (οι Αμερικανοί ήξεραν για την επίθεση 2 ημέρες πριν εκδηλωθεί ενώ οι Ιάπωνες δεν βομβάρδισαν τις δεξαμενές πετρελαίου).

Οι Αμερικάνοι μέσω του Τσιάνο επηρεάζουν τον Μουσολίνι και στις 28 Οκτωβρίου 1940 η Ιταλία επιτίθεται στην Ελλάδα. Είναι μια επίθεση προγραμματισμένη στο πόδι γιατί οι Ιταλοί διαθέτουν μόλις 100.000 στρατιώτες στην Αλβανία.

Η Ιταλία έχει ήδη καταλάβει την Αλβανία αλλά ο στρατός της είναι διασκορπισμένος στις Ιταλικές αποικίες (Λιβύη, Αιθιοπία κ.λ.π.). Ο Μεταξάς έχει θεσπίσει τα φύλλα πορείας. Έχει μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου 1940 έχει συγκεντρώσει 300.000 στρατιώτες αφού ο κάθε πολίτης ξέρει σε ποια μονάδα θα ενταχθεί. Ο Ελληνοϊταλικός πόλεμος εξελίσσεται σε συντριβή του Ιταλικού στρατού και οι Ιταλοί υποχωρούν άτακτα.

Η Αγγλία βλέποντας την καταστροφή του Ιταλικού στρατού προσπαθεί να σώσει ότι μπορεί. Έχει επιβάλλει ότι οι Ελληνικός στρατός δεν θα καταλάβει την Αυλώνα και το Τεπελένι. Ο Ελληνικός στρατός επιβραδύνει την προέλασή του. Ο Χίτλερ ήδη έχει καταλάβει την Ρουμανία και ελέγχει τις πετρελαιοπηγές στο Πλοέστι και δεν θέλει να δαπανήσει δυνάμεις για την κατάληψη της Ελλάδας. Στέλνει στις 15 Δεκεμβρίου 1940 τον αρχηγό των Μυστικών Υπηρεσιών Φον Κανάρη στην Μαδρίτη και μέσω του Ούγγρου Πρέσβη Αντόρκα δίνει στον Πρέσβη της Ελλάδας Αργυρόπουλο ένα σχέδιο Ειρήνευσης μεταξύ των Ιταλών και των Ελλήνων, με το οποίο η Ελλάδα προσαρτά τα εδάφη της Βορείου Ηπείρου, με τον όρο να αποχωρήσουν οι Αγγλικές δυνάμεις από την Ελλάδα.

Δίνει στον Μεταξά διορία έως την 31/1/1941 να απαντήσει.Ο Μεταξάς το σκέφτεται γιατί το σχέδιο είναι ευνοϊκό για την Ελλάδα. Αλλά στις 29/1/1941, δύο ημέρες πριν λήξη η διορία, οι Άγγλοι τον δολοφονούν. Τον διαδέχεται ο Τραπεζίτης Κορυζής ο οποίος και αυτός δολοφονείται από την ΜΙ6 (Μυστική Υπηρεσία της Αγγλίας) τον Απρίλιο του 1941, λίγο μετά την εισβολή των Γερμανών στην Ελλάδα.

Η Ιταλία δηλώνει ανακωχή τον Σεπτέμβριο του 1943 και τον Οκτώβριο γίνεται η Μάχη της Λέρου στην οποία Άγγλοι και Ιταλοί (φανερά πλέον σύμμαχοι) αντιμετωπίζουν τον Γερμανικό στρατό. Οι Γερμανοί νικούν και καταλαμβάνουν την Λέρο.

Το 1945 οι Γερμανοί δίνουν έτοιμη τη 1η ατομική βόμβα στους Αμερικάνους και οι Αμερικάνοι θα την ρίξουν στις 6 Αυγούστου 1945 (χωρίς δοκιμή) στην Χιροσίμα. (Οι Γερμανοί είχαν κάνει δοκιμές στο Κούρλοντ στην Δυτική Λετονία).

Οι Γερμανοί, ιδρυτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης (μαζί με την CIA και τον Ριχάρδο Καλλέργη όταν δημιούργησαν το 1948 στην Αμερική την “Αμερικάνικη Επιτροπή για την Ευρωπαϊκή Ένωση”) θα γίνουν εξουσιαστές πάνω στα Ευρωπαϊκά Κράτη. Κατά την διάρκεια του πολέμου δημιουργήθηκαν δεκάδες Αμερικανοναζιστικές Εταιρείες στην Αργεντινή και την Βραζιλία. Ενώ από το 1933 ο Διοικητής της Τράπεζας Διεθνών Διευθετήσεων (η μεγαλύτερη Τράπεζα στον κόσμο ιδρύθηκε το 1930 στην Βασιλεία στην Ελβετία) ήταν μέχρι το 1945 Ναζί Γερμανός.

Οι Σοβιετικοί θα πάρουν μερίδιο της Ευρωπαϊκής Ηπείρου αφού με την συμφωνία Ριμπερντοπ-Μολοτωφ το 1939 θα ακολουθήσουν την Αμερικανοναζιστική συμμαχία. Έτσι ο κόσμος θα διαιρεθεί σε Δυτικό και Ανατολικό. Στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο δολοφονήθηκαν 60.000.000 πολίτες από τις πολυεθνικές οι οποίες σχεδίαζαν και εκτέλεσαν τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο. 60.000.000 αθώοι άνθρωποι που πίστεψαν στα ιδανικά τους (πατρίδα, ελευθερία, Δημοκρατία) δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ στον βωμό των συμφερόντων των πολυεθνικών εταιρειών. Αμέσως μετά τον πόλεμο οι πολυεθνικές δημιούργησαν τον τρόμο του “ψυχρού πολέμου” με την απειλή ενός πυρηνικού πολέμου.

Έτσι υποδούλωσαν του λαούς τόσο της Δύσης όσο και του Ανατολικού μπλοκ. Σήμερα με τις συμφωνίες του Μπρέντον Γούντς το 1944 και τις συμφωνίες του 1947,1948 οι τράπεζες και οι πολυεθνικές κυβερνούν τα κράτη ενώ οι κυβερνήσεις είναι μηδενισμένες και ακολουθούν τις εντολές των πολυεθνικών.

Στη Ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση μέχρι σήμερα κυβερνούν οι συνεργάτες των Ναζί που ήδη είχαν προγραμματισθεί κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου από τους Γερμανοαμερικάνους. Τα μονοπώλια δημιουργούν συνεχώς τεχνητές κρίσεις (απάτες) για να κρατούν υπόδουλους τους λαούς της Ευρώπης.

Βιβλιογραφία

1.    Μιγάδες: Νικ. Βεργίδη

2.    Το μηδέν και το άπειρο: Αρθουρ Κέσλερ

3.    Τα φοβερά παρασκήνια του 20ου Αιώνα: Κώστα Μπαρμπή


ΠΗΓΗ Τραπεζικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου