Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Ήρθε η ώρα να βρούμε και να εφαρμόσουμε λύσεις!

Είναι ήδη ξεκάθαρο ότι αυτό που συνηθίζαμε να αποκαλούμε πραγματικότητα έχει πέσει θύμα μιας επιταχυνόμενης αλλοίωσης υπό την πίεση συμφερόντων ξένων προς τη θέληση των απλών ανθρώπων και με την υποστήριξη ενός πρακτικά πλήρως υποταγμένου μέσου ενημέρωσης. Βλέπουμε ότι μας λένε διαρκώς ψέματα, βλέπουμε ότι η αλήθεια έχει γίνει άσχετη και αγνοείται απροκάλυπτα από τις αρχές σε όλο τον κόσμο, βλέπουμε ότι τα άμεσα και έμμεσα θύματα των ατελείωτων κρίσεων είναι πάντα οι ΗΠΑ.

Μια ατζέντα απανθρωποποίησης και υπερβολικού ελέγχου του πληθυσμού είναι εμφανής εδώ και πάνω από 2 χρόνια. Πώς;

- Πειραματισμοί στον πληθυσμό με εντελώς άχρηστες θεραπείες για επινοημένες ασθένειες

- Βεβήλωση της ζωής και διευκόλυνση του θανάτου, μέσω ιατρικής θεραπείας ή υποβοηθούμενης αυτοκτονίας

- Η εσκεμμένη φτωχοποίηση και πείνα της πλειοψηφίας του πληθυσμού, μέσω υπερβολικών και τεχνητών αυξήσεων των τιμών των αναγκαίων για μια αξιοπρεπή διαβίωση

- Καταστροφή της οικογένειας με την αποθάρρυνση των εκδηλώσεων κανονικότητας

- Καταστροφή των πηγών τροφίμων, με μαζικές σφαγές ζώων με το πρόσχημα ασθενειών που δεν μεταδίδονται στον άνθρωπο και με την καταστροφή των μικρών μεταποιητικών επιχειρήσεων σε βάρος των μεγάλων παραγωγικών εταιρειών

- Μαζική αναστάτωση του πληθυσμού, μέσω παραπληροφόρησης, επισήμανσης και χειραγώγησης, και με την ενθάρρυνση μαζικών μετακινήσεων πληθυσμών σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές και πολιτιστικές μήτρες.


Τι πρέπει να κάνουμε;

- Ας εγκαταλείψουμε τη διαίρεση

- Ας αγνοήσουμε την υποκατάστατη πραγματικότητα και τη μετα-αλήθεια που μας σερβίρουν οι "επίσημες πηγές"

- Να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε

- Να ανακαλύψουμε εκ νέου την αμοιβαία εμπιστοσύνη και να οικοδομήσουμε νέες σχέσεις, κοινότητες και συστήματα σε αυτή τη βάση

- Να καταπολεμήσουμε κάθε ενέργεια που στρέφεται εναντίον μας και των συνανθρώπων μας με κάθε μέσο, νομικό και οικονομικό

Πως;

- Μέσω της δημιουργίας ομάδων εργασίας, πρωτοβουλιών και δράσης με στόχο την ευημερία της κοινότητας

- Με συνεταιρισμό, συμπεριλαμβανομένων των νομικών οντοτήτων για τη δημιουργία και διανομή των ειδών πρώτης ανάγκης

- Μέσω της έρευνας και της ανάπτυξης ανεξάρτητων συστημάτων επικοινωνίας και πληροφόρησης

Πιο συγκεκριμένα.

- Έχετε πάθος με τις στρατηγικές και τα συστήματα λήψης αποφάσεων; Συμμετέχετε σε μια ομάδα πρωτοβουλίας, βοηθήστε στον εντοπισμό κατευθύνσεων δράσης, συζητήστε τις, δοκιμάστε τις και προτείνετε τις περαιτέρω προς υλοποίηση.

- Έχετε πάθος με τη μηχανική, τα ηλεκτρονικά, τις επικοινωνίες; Συμμετέχετε σε μια ομάδα εργασίας που ερευνά νέους τρόπους παραγωγής καυσίμων, ηλεκτρικής ενέργειας, πόσιμου νερού, βοηθήστε στην ανάπτυξη λύσεων και στη συνέχεια προτείνετε τις λύσεις αυτές στην κοινότητα.

- Είστε αγρότης, κτηνοτρόφος, παραγωγός τροφίμων; Πείστε την κοινότητά σας ότι η ευημερία όλων εξαρτάται από την ανθεκτικότητα της υπαίθρου.

- Εκτιμάτε τα φυσικά πιάτα χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά Οργανωθείτε εσείς και άλλοι σαν εσάς σε κοινότητες καταναλωτών και ελάτε σε άμεση επαφή με τους παραγωγούς, αγοράστε οργανωμένα απευθείας από αυτούς, οργανώστε μαζί τη μεταφορά στην πόλη, βρείτε τρόπους να τους βοηθήσετε στην περαιτέρω παραγωγή.

- Είστε δημοσιογράφος, επικοινωνιολόγος ή ερευνητής δημοσιογράφος; Συμμετέχετε στη δημιουργία ανεξάρτητων υπηρεσιών μέσων ενημέρωσης που ελέγχουν την ακρίβεια και την ειλικρίνεια των πληροφοριών που διατίθενται στην αγορά και βρίσκουν νέες πηγές χρήσιμων πληροφοριών για την κοινότητα.

- Είστε καλλιτέχνης, ηθοποιός, μουσικός; Γράφετε, συνθέτετε, ερμηνεύετε προκειμένου να στηρίξετε το ηθικό της κοινότητας, γελοιοποιείστε τις τρέχουσες "επίσημες" πρακτικές, ξεσκεπάστε όλους τους χαρακτήρες, που κατασκευάστηκαν εν μία νυκτί και προωθήθηκαν σε πρότυπα ή πόλους εξουσίας, σαν τις μαριονέτες που είναι.

. . και τα παραδείγματα θα μπορούσαν να συνεχιστούν.

Μπορείτε να είστε χρήσιμοι; Συμμετέχετε!

Η λέξη-κλειδί είναι "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" - υποτίθεται και εκδηλώνεται.

Αν η Ελευθερία είναι μαζί μας, επειδή είναι από τον Θεό, γιατί θα πρέπει να τη ζητήσουμε με μια σύριγγα; Ποιος θα μας στερούσε το δικαίωμα, γιατί θα χρειαζόταν να ζητήσουμε από οποιονδήποτε το δικαίωμα να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, τις οικογένειές μας, τους συνανθρώπους μας, τα συμφέροντά μας και να πραγματοποιήσουμε τις προσδοκίες μας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου