Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Και κάπως έτσι τα ΜΜΕ το έχουν ρίξει στο λάιφσταιλ και το ποδόσφαιρο

 


Σαν να μην υπήρξε ποτέ η «πανδημία», σαν να εξαφανίστηκαν οι «βρωμιάρηδες» που δεν κάνουν εμβόλια, οι πολίτες 2ης κατηγορίας που δεν σκέφτονται τον συνάνθρωπο, σαν να μην έχουν αρρωστήσει ή πεθάνει μεγάλο μέρος όσων τελικά υπέκυψαν στο ψέμα.

Ευελπιστούν ότι για μια ακόμα φορά θα έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Ότι θα ξεχάσουμε το μπαράζ των δημοσιευμάτων και δηλώσεων που οδήγησαν τους ανθρώπους που αρνήθηκαν να τρυπηθούν με πειραματικά σκευάσματα να μετατραπούν σε σύγχρονους Εβραίους της ναζιστικής Γερμανίας.

Τώρα που ξεσπά το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο για χρηματισμούς και έγγραφα που πιστοποιούν την επικινδυνότητα των «εμβολίων» θεωρούν ότι θα τους σώσει ο μηχανισμός της λήθης. Πλανώνται πλάνην οικτράν.

Όλη αυτή η οικονομική και πρωτίστως ανθρωπιστική καταστροφή στην οποία συνέδραμαν πιστεύουν ότι θα περάσει έτσι απλά, ατιμώρητα, χωρίς καμία συνέπεια. Nothing to see here. Αμ, δε.

Κάνουν όμως μεγάλο λάθος

Υπάρχουν τα άρθρα ακόμα και αν τα έσβησαν από τις σελίδες τους.

Υπάρχουν Screenshots από τις σελίδες τους που αποδεικνύουν την προσπάθεια πλύσης εγκεφάλων, την έκταση και τη συχνότητα των κατάπτυστων δημοσιευμάτων τους.

Υπάρχουν οι δηλώσεις και τα ηχητικά ντοκουμέντα.

Υπάρχουν χιλιάδες βίντεο με τα λεγόμενά τους, τον τόνο της φωνής του, τα ασύστολα παντελώς επιστημονικά αβάσιμα ψεύδη.

Ο κόσμος λένε κουράστηκε με τον Covid. Εγώ δεν κουράστηκα καθόλου. Θα συνεχίσω να γράφω για το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Όποτε και αν γίνει αυτό και με όποιο σύστημα δικαιοσύνης προκύψει στο μέλλον.

Αν δεν οδηγηθούν όλοι οι συναυτουργοί στα κρατητήρια με τουλάχιστον μια ισόβια κάθειρξη ο καθένας δεν θα σταματήσω να δημοσιεύω μελέτες, στατιστικά ευρήματα, ντοκιμαντέρ, έγγραφα και βίντεο.

Τα εκατομμύρια βαρέως τραυματισμένων και νεκρών από τα «εμβόλια» mRNA ζητούν δικαίωση. Οι συνάνθρωποί μας που πέθαναν από αυτό δεν μπορούν να διεκδικήσουν τη δικαίωση. Είναι υποχρέωσή μας να το πράξουμε εμείς, όσοι επιζήσαμε την λαίλαπα. Όσοι αρνηθήκαμε το τρύπημα, όσοι είπαμε ΟΧΙ ασχέτως συνεπειών. Το περιμένουν από εμάς.

Η σελίδα φιλοξενεί εκατοντάδες άρθρα επί του θέματος. Θα φιλοξενήσει ίσως πολύ περισσότερα. Θα φροντίσω να μείνει Online όσο έχω τα μάτια μου ακόμα ανοιχτά. Για αυτούς που καταστράφηκαν, για τα αγόρια και κορίτσια που στειρώθηκαν, για τα αγόρια και κορίτσια που ζουν με καρδιολογικά προβλήματα. Για αυτούς που έφυγαν από κοντά μας.

Μέλη της οικογένειάς μου και φιλικά προσκείμενα προσώπα έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες. Δεν χρειάζεται να διαβάσω περί αυτών πια στο διαδίκτυο. Τα βλέπω και τα ακούω καθημερινά με τα ίδια μου τα μάτια. Μέσα στην ίδια μου την οικογένεια. Όχι, δεν κατάφερα να τους πείσω όλους να μην τρυπηθούν. Είχαν ανοιχτή τη βοθροτηλεόραση και κάποιοι δημοσιογράφοι σε αγαστή συνεργασία με πολιτικούς, ψευδογιατρούς και ψευδοεπιστήμονες τους έπεισαν. Τους έβλαψαν ανεπανόρθωτα.

Όχι κύριοι, δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου

Θυμόμαστε κάθε φράση, κάθε λέξη από αυτά που δηλώσατε. Τα βίντεο που πολλοί από εμάς αποθηκεύουμε στα τοπικά μας δίκτυα θα σας κυνηγούν για μια ζωή. Μέχρι να βρεθεί μια ανεξάρτητη δικαιοσύνη που θα σας καθίσει όλους στο σκαμνί. Που θα σας τιμωρήσει παραδειγματικά.

Το χρωστάμε στους νεκρούς. Αυτούς που έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη στον οργανισμό τους. Για το κύρος της υγιούς ιατρικής και επιστημονικής κοινότητας. Το χρωστάμε στους πραγματικούς δημοσιογράφους. Αυτούς που μάχονται για την αληθινή, αντικειμενική ενημέρωση και η φωνή τους σήμερα δεν φτάνει πουθενά.

Το χρωστάμε στα παιδιά μας. Για έναν κόσμο στον οποίο δεν θα επιτραπεί ποτέ ξανά να συμβεί το ίδιο.

Θα πρέπει να δημιουργηθούν μουσεία

Με τις φάτσες των αυτουργών και συναυτουργών του εγκλήματος. Να τα επισκέπτονται τα σχολεία και να βλέπουν ποιοι είναι. Θα πρέπει να γνωρίζουν τα παιδιά. Να απαιτήσουν στο μέλλον να προστεθούν άρθρα στα συντάγματα που θα αποτρέπουν -στο βαθμό που αυτό είναι δυνατό- να συντελεστεί ξανά τέτοιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Δεν ξεχάσαμε τίποτα αγαπητά ΜΜΕ. 

Συνεχίζουμε ακούραστοι.

 

ΠΗΓΗ tomsnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου