Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

 Αλέξανδρος  Χρυσανθακόπουλος

Η πολιτική μου εμπειρία, με καθιστά εύλογα καχύποπτο σε όσους μου κουνάνε το δάκτυλο, επειδή οι περισσότεροί τους το έχουν βουτήξει στο μέλι.

(Μια προσωπική μου ανάλυση, για να εννοήσετε πως δυστυχώς οι περισσότεροι από οιαδήποτε πλευρά, μιλάνε ανεύθυνα και είναι αντιεπιστημονικά μονομερείς, δίχως διαλεκτική και αναζήτηση της αλήθειας)!

 Η Βιοηθική είναι μια νέα επιστημονική και πολιτική ατραπός με πολλά κενά και αμφισβητήσεις. Είναι ένας κλάδος της εφαρμοσμένης βιολογίας που ξεκινά με την εξωσωματική γονιμοποίηση, φτάνει στην κλωνοποίηση, στην παραγωγή αυτόνομων μελών του σώματος και εμπεριέχει στο πεδίο της και τον εμβολιασμό.

 Κάθε ιός που μπαίνει καθημερινά στο σώμα μας, κάθε βακτήριο κάθε τι που έχει dna, επιφέρει μικρές ή μεγάλες μεταλλάξεις. Υπάρχουν ιοί που θεωρούνται καρκινογόνοι. Υπάρχουν επίσης θανατηφόρα βακτήρια κλπ. Τι είναι το εμβόλιο; Ένας εξασθενημένος ιός μέσω του οποίου ο οργανισμός παράγει αντισώματα και τον νικάει.

Τι επιτυχίες και τι παρενέργειες έχουν τα εμβόλια; Έχουν γίνει και εγκληματικά λάθη. Παλαιότερα μια γενιά εγκύων γυναικών γέννησε εκατομμύρια μεταλλαγμένα νεογνά , από τα οποία όσα επέζησαν, υπέφεραν από μεγάλες δυσμορφίες και λοιπά προβλήματα. Ήταν η γενιά που πλήρωσε την ιατρική άγνοια και αστοχία. Σε ποιους ιστούς γίνεται η καλλιέργεια των μικροβίων; Οι  τεχνικές έχουν πολλαπλασιαστεί ανάλογα με το είδος του εμβολίου. Έχει σωθεί κόσμος από τα παραδοσιακά εμβόλια πχ της φυματίωσης κλπ; Βεβαίως και ναι!

Τα αντισώματα του εμβολίου διαρκούν 4 μήνες και μετά τι κάνουμε; Εάν νοσήσει κάποιος και ιαθεί, δεν σημαίνει ότι δεν θα ξανανοσήσει! Μπορεί να συμβεί αυτό ανά πάσα στιγμή!

Βασική μας αξία είναι ότι η ζωή δεν είναι ποσοστό, αλλά μοναδική αξία και η θεωρία του Δαρβίνου, περί επιβίωσης του πιο προσαρμοστικού είδους, δεν μας αφορά.

Οι άνθρωποι ανεξαρτήτου ηλικίας έχουν τα ίδια δικαιώματα να παραμείνουν στην ζωή.  Γιατί ένας ιός να φέρει πανικό; Το ίδιο είχε συμβεί και με τον Η1Ν1 των πουλερικών, που όμως δεν διαδόθηκε τόσο πολύ! Τότε μεταδίδονταν ο ιός από τα πτηνά! Σήμερα όχι!            

 Πότε πεθαίνει ο άνθρωπος;                           

 Εκείνο που γνωρίζουμε με βεβαιότητα, είναι πως ο άνθρωπος πεθαίνει, όταν παύουν να λειτουργούν τα ζωτικά του όργανα, η αναπνοή και η καρδιά. Προηγουμένως σταματούν ίσως τα νεφρά, δεν λειτουργεί το πάγκρεας ή το συκώτι και η σπλήνα και ενίοτε ο εγκέφαλος. Οι λόγοι χιλιάδες! Διάφορα υποκείμενα νοσήματα. Τι μπορεί να κάνει ο κορονοϊός; Να αχρηστεύσει τα πνευμόνια! Να καταστρέψει την χλωρίδα του εντερικού συστήματος. Να κτυπήσει κάποιο ζωτικό όργανο, όπως όλοι οι ιοί!                                                          

Από τι πεθαίνει κάποιος που ο ιός τον βρήκε πχ με παθολογικά προβλήματα; Από τον ιό! Διαφορετικά θα ζούσε, όπως πχ ο καρκινοπαθής, για κάποια χρόνια ακόμη!                      

 Γιατί ένας οργανισμός δίχως υποκείμενα νοσήματα καταρρέει; Από κάποιες αδυναμίες του ανοσοποιητικού του πχ οι πρώτοι έποικοι στην Αμερική νόσησαν και εξοντώθηκαν από άγνωστα μικρόβια, επειδή δεν είχε ισχυρά αντισώματα ο οργανισμός τους, καθότι αυτά δεν υπήρχαν στην Ευρώπη.

Γιατί είναι πανικόβλητοι οι υπεύθυνοι της νοσοκομειακής περίθαλψης της χώρας; Επειδή έχουν αμελήσει να φτιάξουν  ΜΕΘ. Θα μου πείτε ότι δεν αξιώθηκαν ακόμη, να έχουν ουτε ένα τμήμα σε κάθε μεγάλο νοσοκομείο για περίθαλψη και διάσωση,ανάταξη πολυτραυματιών!  

Η Γερμανία με 30 κλίνες ΜΕΘ ανά 100.000 έρχεται πρώτη στην Ευρώπη.                                      

Η Ελλάδα με 6 μόλις κλίνες ΜΕΘ ανά 100.000 πληθυσμού είναι πέντε φορές λιγότερο εξοπλισμένη για την υπεράσπιση της υγείας των κατοίκων της.

Εν μέσω επιστημονικής άγνοιας, εν μέσω οργανωμένης παραπληροφόρησης, με σοβαρές αστοχίες και λάθη η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Αν ξεφύγει η διάδοση του ιού, θα διαλέγουν ποιος θα έχει περίθαλψη και ποιος θα πεθάνει αβοήθητος, όπως στην Ιταλία και την Ισπανία.

Υπάρχουν δύο άκρα, οι αρνητές της ύπαρξης κορονοϊού και οι τρομοκρατημένοι για την θανατηφόρο δράση του. Και οι δύο υπερβάλλουν. Αφενός υπάρχει ο ιός και αφετέρου μόνο ένα μικρό αριθμό των νοσούντων στέλνει στον θάνατο. Ο αριθμός αυτός αυξάνει πιθανολογικά με την ηλικία και την ευπάθεια του κάθε οργανισμού. Το ότι αφήνει βλάβες  σε όσους σωθούν, ήδη έχει πιστοποιηθεί. Όπως επίσης ότι διαδίδεται πολύ εύκολα.

Και αρχίζουν τα διλήμματα, να ληφθούν μέτρα και ποια; Τι είναι και τι όχι αποτελεσματικό; Μήπως τα μέτρα είναι σε λάθος βάση; Ποια θα ήταν τα ενδεδειγμένα; Τι γίνεται με την παραγωγική δραστηριότητα και την υπηρεσιακή λειτουργία της κοινωνίας και του κράτους; Υπάρχει κερδοσκοπία με αφορμή και αιτία το πρόβλημα;

Επίσης έχει ενσκήψει και μια αμφιβολία για τα εμβόλια. Είναι κατάλληλα; Είναι πιστοποιημένα και δοκιμασμένα; Είναι απαραίτητα; Έχουν παρενέργειες; Τι σημαίνει 95% επιτυχία; Όλα δικαιολογημένα και ταυτόχρονα όλα σε αμφισβήτηση, καθώς δεν υπάρχει ενιαία επιστημονική κάλυψη του θέματος.                                                                                                   Και μέσα σε αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται και η συστημική εκμετάλλευσή του. Οι παγκοσμιοποιητές βρίσκουν την ευκαιρία, να μας πλασάρουν  την παγκόσμια δικτατορική τους διακυβέρνηση.  Οι οικονομικοί ληστές, να κερδοσκοπήσουν και να στήσουν οικονομικά παιγνίδια στον παγκόσμιο νομισματικό, παραγωγικό, εμπορικό και υπηρεσιακό ανταγωνισμό!  Δεν πρόκειται για συνωμοσία, αλλά για φανερά σχέδια ελέγχου! Είναι φρικιαστικό πόσο λίγο υπολογίζουν την αξία της ανθρώπινης ύπαρξης! Το έχουν αποδείξει φυσικά με τόσους πολέμους που καθοδηγούν και τους οδηγούν σε τετελεσμένη έκβαση για τα δικά τους συμφέροντα.

Τι να κάνουμε τελικά; Θα πειθαρχήσουμε σε όλα στο όνομα της επιστημονικής αλήθειας και γνώσης, που κανένας δεν έχει αποδείξει επαρκώς, ότι διαθέτει; Θα γίνουμε πειραματώζωα με την ελπίδα της επιβίωσής μας; Τι ατομική ευθύνη έχει ο καθένας για την διάδοση του ιού; Πόσο ανεύθυνο είναι να κάνουμε τον καμπόσο, μέχρις ότου κοντινό μας πρόσωπο να νοσήσει σοβαρά;    

Δεν έχω καταλήξει σε οριστικά συμπεράσματα. Αυξάνω τις απαιτήσεις μου σε γνώση και ενημέρωση, ενώ παραμένω συνυπεύθυνος για τα 4 στενά μου συγγενικά πρόσωπα, που έτσι και κολλήσουν, δύσκολα θα το ξεπεράσουν.

Εν κατακλείδι, σε περιπτώσεις πανδημίας απαιτείται πολιτικά μια διακομματική επιτροπή να ενώσει τις δυνάμεις της, με μια άρτια διεπιστημονική επιτροπή.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου