Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

ΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ

 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

Μέχρι στιγμής ξέραμε τα εξής…

Οι ιώσεις από κορωναβάϊρους, οφείλονται σε επιθηλιοτρόπο ιό με εκλεκτική εντόπιση τα ώριμα επιθηλιακά κύτταρα. Ο ιός έχει περίβλημα και το γονιδίωμά του αποτελείται από μονή αλυσίδα RNA. Η κλινική σημασία φαίνεται ότι είναι περιορισμένη.

 Η νόσος συνήθως είναι ασυμπτωματική ή χαρακτηρίζεται από ήπια συμπτώματα που αυτοπεριορίζονται σε σύντομο διάστημα. Τα συμπτώματα είναι ήπια και δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν από εκείνα που χαρακτηρίζουν ανάλογες παθήσεις. Η εργαστηριακή επιβεβαίωση της νόσου δεν είναι απαραίτητη, παρά μόνο όταν χρειαστεί να αποδειχθεί η αιτιολογία της, επειδή οι περισσότεροι επιβιώνουν και η μόνη δυνατή θεραπεία είναι η υποστηρικτική.

Ο πυρετός, η λευκοπενία και οι θάνατοι σπάνια εμφανίζονται στη λοίμωξη από κορωναβάϊρους.

Μόνο η ορολογική εξέταση οδηγεί μακροπρόθεσμα στη διάγνωση, με τη διαπίστωση τετραπλάσιας ή και μεγαλύτερου βαθμού αύξησης του τίτλου των ειδικών αντισωμάτων σε ζεύγη ορών, που λαμβάνονται στην οξεία φάση της νόσου και 2 έως 6 εβδομάδες μετά.

Η θεραπεία που είναι αποκλειστικά υποστηρικτική, στηρίζεται στη χορήγηση ισότονων ορών. Συνήθως δε χρησιμοποιούνται αντιβιοτικά. Οι περισσότεροι αναρρώνουν γρήγορα με εξαίρεση μεμονωμένα περιστατικά. Θάνατοι παρατηρούνται σπάνια και κατά κύριο λόγο αφορούν ανθρώπους με μικτές λοιμώξεις και λοιμώξεις από παθογόνα βακτήρια.

Στο εμπόριο κυκλοφορούν νεκρά και ζωντανά εμβόλια, τροποποιημένης λοιμογόνου δύναμης κατά του ιού, αλλά η αποτελεσματικότητα και η διάρκεια της παρεχόμενης ανοσοπροστασίας είναι αμφιλεγόμενες. Για τους παραπάνω λόγους δε συνιστάται ο εμβολιασμός κατά της νόσου.

Γενικά η ανοσία κατά των κορωναβάϊρους διάρκει λίγο και εξαρτάται από την τοπική παραγωγή ανοσοσφαιρίνης A. Ο εμβολιασμός δεν αποτρέπει τη λοίμωξη, απλά μειώνει τον πολλαπλασιασμό του ιού στο επιθήλιο και το βαθμό έντασης των συμπτωμάτων.

Τώρα μας λένε…

Το ειδικό εμβόλιο, με τις ειδικές νανοβελόνες, το έμπλαστρο, το οποίο διατηρείται με άλλο τρόπο, και τα λοιπά.

Η αλήθεια άρχισε να ακούγεται…

Λοκ ντάουν στις τηλεοράσεις! Τώρα!

Το εμβόλιο θα είναι γενετικά τροποποιημένο και θα μπορεί να τροποποιήσει και το γονιδίωμα του κυττάρου, με μηνύματα και εντολές παραγωγής πρωτεϊνών άσχετες με τον ιό και τη θεραπεία του. Με άλλα λόγια μπορεί να περιέχει γονίδια, από ζώα και βακτήρια, που θα θέσουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη υπόστασή μας.

Δεν αποκλείεται να μπορούν να μας κάνουν να βελάζουμε ή να κακαρίζουμε, όπως μπόρεσαν και έκαναν πριν δεκαετίες πατάτες με γονίδια σκορπιού. Θυμάστε τα κινούμενα σχέδια με τους μεταλλαγμένους, με τα οποία μεγάλωσαν πολλά παιδιά, λόγω της υπερέκθεσής τους στην τηλεόραση; Αυτούς τους μεταλλαγμένους κάποιοι επιστήμονες που δρουν χωρίς Θεό, έχουν τον τρόπο και την επιστημονική γνώση να τους κάνουν πραγματικότητα.

Αν οι επιστήμονες μας έλεγαν τις προηγούμενες δεκαετίες ότι λίγο έως καθόλου ωφελεί ο εμβολιασμός για την εν λόγω νόσο, τώρα είναι δύνατον να μας ωφελεί; Φυσικά και όχι!

Αφού πλέον μας λένε: «Μεταλλαχθείτε με τον νόμο», το δίλημμα “μάσκα ή πρόστιμο” γίνεται πλέον “γίνε μεταλλαγμένος ή πάρε πρόστιμο ή πήγαινε φυλακή”.

Διαλέξτε και πάρτε…

Το “ελευθερία ή θάνατος” προβάλλει πιο επίκαιρο από ποτέ.

ΠΗΓΗ xrestia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου