Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Στη χώρα των κυκλώπων…

 παπα-Ηλίας Υφαντής


Μεταπολιτευτικά αγόμασταν και φερόμασταν απ’ τη Σκύλλα και τη Χάρυβδη του δικομματισμού των γαλάζιων και πράσινων κλεφτών και απατεώνων. Και να που σε κάποια στιγμή μας προέκυψε και ο ΣΥΡΙΖΑ. Και κάποιοι σαν τον Οδυσσέα στο νησί των Σειρήνων δεθήκαν στο κατάρτι της ελπίδας και πήγαν με το μέρος τους.

Γιατί πίστεψαν πως, όπως κι οι απατεώνες αυτοί είχαν υποσχεθεί, θα μας οδηγούσαν στη Γη της Επαγγελίας. Μακριά απ’ την εξαθλίωση και τον εξευτελισμό της Κίρκης του Βερολίνου και της Μέγαιρας του ΔΝΤ. Αλλά για μια ακόμη φορά εξαπατηθήκαμε οικτρά. Γιατί οι αδυσώπητοι εχθροί μας, που τους βαφτίσαμε «εταίρους», μας έπαιζαν με σημαδεμένη τράπουλα και συνέχισαν να μας εμπαίζουν όπως και πρωτύτερα..

Μάταια επιστρατεύσαμε εναντίον τους εκείνο το διαβόητο δημοψήφισμα του 62%, με το οποίο ο λαός έδειξε την απέραντη αποστροφή του απέναντι στους «εταίρους» του ΔΝΤ και του 4ου ράιχ. Γιατί κι αυτό μας το αναποδογύρισαν, εφαρμόζοντας το δόγμα «σοκ και δέος». Και βρεθήκαμε να σερνόμαστε, για μια ακόμη φορά, πίσω τους σαν τους ηττημένους των ρωμαϊκών θριάμβων.

Για να επανέλθουμε κατά την πάγια συνήθειά μας και πάλι στην εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα ΝεοΔούλη της Μέρκελ και του Κούλη. Προκειμένου να οδηγήσει αυτή πια την κούρσα της απάτης, μέχρις ότου μας σπρώξει στο τελικό βάραθρο της εσχάτης κυριολεκτικά προδοσίας. Που προφανώς με ιδιαίτερη φροντίδα φιλοτεχνούν όχι μόνο σε βάρος μας αλλά και σε βάρος ολάκερης της ανθρωπότητας οι αρχιτέκτονες της νεοταξικής βαρβαρότητας.

Για να καταλάβουμε - όσοι καταλάβαν - ότι  τώρα πια δεν έχουμε γαλάζιους και  πράσινους,  αριστερούς και δεξιούς ή αριστεροδέξιους κλέφτες και απατεώνες να μας άγουν και να μας φέρουν. Τώρα πια έχουμε προσαράξει στη χώρα των κυκλώπων. Οι οποίοι, όπως θα μας έλεγε και ο παππούς Όμηρος, «μήτε το δίκαιο των θεών σέβονται μήτε και των ανθρώπων». Δεδομένου ότι δεν έχουν δυο μάτια, όπως οι φυσιολογικοί άνθρωποι, ώστε  να παίρνουν αλλά και να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους. Αλλά διαθέτουν το ένα και μοναδικό μάτι της ακόρεστης απληστίας και της ανελέητης αρπαγής.

Τώρα πια προσαράξαμε  στη νεοταξική κόλαση της παγκόσμιας δικτατορίας του κορονοϊού. Που δεν έχει καμιά σημασία αν είναι φυσικό προϊόν ή δημιούργημα εργαστηριακής επεξεργασίας. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι σε κάθε περίπτωση αποτελεί επιτήδειο εργαλείο στα χέρια των παγκόσμιων δολοφόνων, προκειμένου να επιτύχουν τους καταχθόνιους σκοπούς τους σε βάρος της ανθρωπότητας. Και βέβαια και σε βάρος μας.  Προκειμένου αυτοί τώρα να μας επιβάλλουν τα δικά τους «μέτρα και σταθμά» με όλες τις καταχθόνιες μαριονέτες και τα πανίσχυρα μέσα, που διαθέτουν. Και σ’ αυτό ακριβώς αποβλέπουν τα περίεργα, παράλογα και απροκάλυπτα εχθρικά προς την πίστη και την πατρίδα μας «μέτρα» του Κούλη. Δηλαδή, στην αποχαύνωση, κατατρομοκράτηση και καθυπόταξή μας στον οδοστρωτήρα της ισοπέδωσης και αποτελμάτωσης.

Κι εκείνο, που ισχύει στη δική μας περίπτωση είναι να βρεθεί κάποιος Οδυσσέας! Όχι πλέον κάλπικος, όπως οι διάφοροι ΓΑΠηδες και Αλέξηδες και Κούληδες ή κάποιοι άλλοι του συναφιού τους. Που όλοι μαζί τόσα χρόνια  μας έχουν καρφωμένους  σαν τον Προμηθέα στον Καύκασο της απανθρωπιάς τους. Κατατρώγοντας  τα σωθικά μας. Κι ο Οδυσσέας αυτός να μπήξει στο αδηφάγο μάτι τους  τον πυρακτωμένο δαυλό της αλήθειας και τη δικαιοσύνης.

Και είναι αλήθεια, πως παρουσιάζονται κατά καιρούς κάποιοι με ικανότητες. Πράγμα, που επιβεβαιώνεται εκ του γεγονότος ότι αποδιώκονται και περιθωριοποιούνται με αμείλικτο πάθος και σατανικές μεθοδεύσεις απ’ την κατεστημένη μαφία πολιτικών, οικονομικών και μιντιακών δολοφόνων.

Οι οποίοι όμως έχουν το ανυπέρβλητο μειονέκτημα  να μην συνενώνονται σε ένα ενιαίο μέτωπο, ώστε να γίνονται αποτελεσματικοί. Αλλά να μένουν κλεισμένοι ο καθένας στον πύργο του ναρκισσισμού του. Περιμένοντας να πάνε όλοι οι άλλοι να τους προσκυνήσουν και να φιλήσουν την παντούφλα τους. Γεγονός, που, σε τελική ανάλυση, αβαντάρει τα καταχθόνια σχέδια των εθνικών δολοφόνων. Οι οποίοι παρά τα αβυσσαλέα μίση, που μπορεί να σοβούν μεταξύ τους, ομονοούν. Με αποτέλεσμα να εναλλάσσονται στην εξουσία ή να συμμαχούν, προκειμένου να κρατούν στα χέρια τους το πηδάλιο της εθνικής μας σχεδίας. Γεγονός που σημαίνει ότι ζουν ο καθένας στον κόσμο του  και δεν διδάχθηκαν καθόλου απ’ τον σοφό διαχρονικό πολιτισμό μας.

Ο Οδυσσέας, για παράδειγμα, όταν ρωτήθηκε απ’ τον Πολύφημο για τ’ όνομά του αποκρίθηκε: Το όνομά μου είναι Κανένας! Που σημαίνει ότι παραμέρισε το εγώ του, για να πετύχει τη σωτηρία τη δική του και των συντρόφων του. Και ο Μακρυγιάννης θυμίζει στους ιδιοτελείς κάθε εποχής ότι η προκοπή της πατρίδας δεν κατορθώνεται με το «εγώ» αλλά το «εμείς». Όμως ευτυχώς…

Προς τη σωστή κατεύθυνση φαίνεται να κινείται τελευταία το «Δίκτυο Ελληνισμού.gr», το οποίο απαρτίζεται από σοβαρούς, αξιόπιστους και βαθύτατα καλλιεργημένους ανθρώπους. Αφού, όπως οι ήρωες του ’21, έχουν σημαία τους την άμεση δημοκρατία, που είναι καρπός  της αρχαίας δημοκρατίας και της ορθοδοξίας. Και προϋποθέτει τη συμμετοχή του λαού  σε όλες τις φάσεις του διοικητικού μηχανισμού. Με τοπικές και κεντρική γερουσία, της οποίας οι εκπρόσωποι θα επιλέγονται απευθείας απ’ το λαό.

Έξω από κομματικές στρούγκες και σάπιες ιδεοληψίες, που διέλυσαν και αποσυνθέτουν την Ελλάδα.

Γιατί προκύπτουν απ’ το «εγώ» του ενός και του άλλου προδότη και απατεώνα, που αποσκοπεί να γίνει δικτάτορας, για να «θύει και απολλύει», κατά την αρέσκειά του, όπως οι μέχρι τώρα λυμεώνες πολιτικοί.

ΠΗΓΗ https://papailiasyfantis.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου