Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Η καταστροφική Ευρωπαϊκή Ένωση

 Λέττα Καλαμαρά

40 χρόνια συμπληρώθηκαν από την καταστροφική εκ του αποτελέσματος είσοδο της Ελλάδας στην Ε.Ε. Μπορεί η Βουλή των Ελλήνων να φωταγωγήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε προκλητικά, όμως την ίδια ώρα εκατομμύρια των Άθλιων των Αθηνών ένιωσαν  στο πετσί τους την ανικανότητα του Κράτους των Τεχνοκρατών της Ε.Ε.

Το όνειρο της Ενωμένης Ευρώπης του Τσώρτσιλ και των άλλων ηγετών της Μεταπολεμικής Ευρώπης κατάντησε ένας Εφιάλτης της μετα-ψυχροπολεμικής εποχής της Μέρκελ και του Ερντογάν, όπου η Ελλάδα μετατράπηκε σε μια Αποικία μέσα από ένα βόθρο χρημάτων εκμαυλισμού συνειδήσεων και ιδεολογιών και χρεοκοπίας κρατικών και ιδιωτικών εθνικών επιχειρήσεων.

Ένα Κράτος υπερ-χρεωμένο αιώνια από μία ελίτ καταδυνάστευσης, πολιτικών και άλλων τεχνοκρατών, ηθοποιών, σκηνοθετών όπου η εθνική ιδεολογία και κυριαρχία έγινε κουρελόχαρτο. Κάθε τι ελληνικό έγινε ρατσιστικό, ακροδεξιό και ανώμαλο, ενώ κάθε ελληνικός οργανισμός, επιχείρηση και κύτταρο χρεοκόπησε και μεταλλάσσεται τώρα με χαρά σε επένδυση ξένων funds και αυταρχικών καθεστώτων.

Ο αγώνας για εθνική αναγέννηση, η Μεγάλη Ιδέα μας, μετατράπηκε ως ατομικό αυτοσκοπό σε αγώνα διείσδυσης ακόμα και από την πίσω πόρτα στην ελίτ ξεπλύματος της ευρωπαϊκής κουλτούρας. Εκεί όπου η Ελλάδα φαντάζει ως μία αποικία συνταξιούχων, παρανόμων μεταναστών και ψηφιακών επενδυτών και νομάδων αγνώστου ταυτότητας.

Τι Μητσοτάκης, τι Τσίπρας, τι Καραμανλής, τι Σημίτης υπηρέτησαν και συνεχίζουν να υπηρετούν την εθνική αποσύνθεση και τη μετατροπή της Ελλάδας σε γερμανικό προτεκτοράτο υπό τον οθωμανικό ζυγό και τις ορέξεις του. Τα ανθελληνικά έργα τους είναι ονομαστά. Ακόμα και σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δανείζεται ασύστολα για να μοιράζει επιδόματα στήριξης της φτώχειας κρατώντας κλειστές τις επιχειρήσεις και τους Έλληνες φυλακισμένους στα σπίτια τους ακόμη και χωρίς ρεύμα και νερό, την ίδια ώρα που οι ΜΕΘ γεμίζουν αλλοδαπούς για να δημιουργούν εθνική καταστροφή.

Μας πήραν τις υποδομές, μας πήραν το έθνος, μας πήραν τα όπλα, μας παίρνουν τώρα τη ζωή και τα παιδιά μας και εμείς περιμένουμε τα χρήματα των κυκλωμάτων του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος που διακινεί δύσμοιρους ανθρώπους και παιδιά και τα ευρωπαϊκά κονδύλια σε συνέχεια τρισεκατομμυρίων πακέτων επί 40 χρόνια που έκαναν τη ζωή μας πιο φτωχή, πιο γκρίζα, πιο βρώμικη, πιο αισχρή, πιο ξεδιάντροπη, πιο τιποτένια, πιο άθλια. Την Ελλάδα, μία διαλυμένη χώρα χωρίς αύριο.

Ποτέ δεν κατάλαβε κανείς πως διεξάγεται ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος περιμένοντας αεροπλάνα και φρεγάτες να υπερασπιστούν μία χώρα και ένα Κράτος που δεν θα υπάρχει σε λίγο αν συνεχίσουμε έτσι. Ένα Κράτος που κατακτήθηκε από την Ε.Ε., τη Γερμανία της Μέρκελ, τα ρούβλια της Σοβιετίας και τα βαποράκια κάθε τυχάρπαστου ανθέλληνα ευπατρίδη και αναζητά κάθε φορά ένα καλύτερο ντίλερ της εξουσίας με τελική κατάληξη ένα ανίκανο διακομματικό Κράτος.

Ας ευχηθούμε σύντομα η Ε.Ε. να "διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη", να γίνει η Ελλάδα ανεξάρτητη, να προλάβει πριν τη ακρωτηριάσουν οι αφέντες της, να γίνει η Ελλάδα μία Πολιτεία του Πλάτωνα χωρίς παιδεραστές κρατικούς υπαλλήλους που δεν γνώριζε κανείς όταν τους επέλεγε "αξιοκρατικά" και τους διόριζε.

Να δούμε το φως χωρίς επενδυτές αρπακτικά, κάθε ζωτικής σημασίας εθνικής υποδομής που χρεοκόπησε η 40ετία κατοχής της Ε.Ε.

ΠΗΓΗ thedayaftergr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου