Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

John Wu : Πως η Ελίτ με 5 κινήσεις μας κάνει Checkmate

 


1.Τοποθετείς στην σκακιέρα έναν εργαστηριακά φτιαχτό ιό και όλα τα πιόνια παραδίδουν την ελευθερία τους κι από φόβο θα ζητούν μόνοι τους σωτήριο εμβόλιο.

2.Τοποθετείς στην σκακιέρα το έτοιμο εμβόλιο με νανοτεχνολογία το οποίο θα είναι και εμβόλιο αλλά ίσως και για ταυτοποίηση (βλέπε ID 2020).

3.Φέρνεις την ίδια στιγμή στη σκακιέρα Κατάρρευση Οικονομίας και πείνα και τα πιόνια με το στομάχι άδειο θα παρακαλούν για λύση και σωτήρα.

4.Την ίδια ώρα κάνεις κίνηση στην σκακιέρα και δημιουργείς την νέα αχρήματη οικονομία με ψηφιακό χρήμα (βλέπε digital dollar) και για να δικαιούται το πιόνι φαγητό θα πρέπει να δεχθεί κάτω από το δέρμα τη νέα τεχνολογία πληρωμής και ταυτοποίησης με τσιπάκι ή τατουάζ (Project ID2020). Η τεχνολογία είναι έτοιμη εδώ και καιρό και κόσμος ήδη τσιπάρεται.

5.Όλα τα πιο πάνω για να γίνουν εφικτά χρειάζεσαι τη νέα τεχνολογία που ενώνει τα πάντα, ανθρώπους, προϊόντα και διαδύκτιο (βλέπε The internet of Things), εφικτό μόνο με τις νέες Αντένες 5G που τρέχει με ασύλληπτες ταχύτητες και ετοιμάζεις μια παγκόσμια διακυβέρνηση για να τα ελέγχει όλα.

Αυτό είναι το σχέδιο τους και για αυτό αυτές τις μέρες παίζουν όλα τα πιο πάνω θέματα ταυτόχρονα μαζί.

Ενώστε τις τελείες

- Kορωνοϊός

- Αναγκαστικός Εμβολιασμός

- Ψηφιακό χρήμα

- Παγκόσμια διακυβέρνηση

- 5G

Χρειάζονται και τα 5 ταυτόχρονα

Για να κάνουν σε όλη την ανθρωπότητα

Check Mate


ΠΗΓΗ posivitenews


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου