Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

«Οι λίθοι κεκράξονται»!…

 παπα-Ηλίας Υφαντής

Όταν ο Χριστός έμπαινε στα Ιεροσόλυμα, ο λαός τον υποδέχτηκε μετά βαΐων και κλάδων, επευφημώντας τον και κραυγάζοντας: «Ωσαννά, ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι Κυρίου». Και οι φαρισαίοι αγανακτισμένοι του είπαν: «Δεν ακούς τι λένε; Πες τους να σωπάσουν»! Για να τους αποκριθεί ο Χριστός: «Αν αυτοί σωπάσουν, θα κραυγάσουν οι πέτρες». Και, επειδή δεν επέβαλε τη σιωπή σ’ εκείνους, που τον επευφημούσαν, του επέβαλαν εκείνοι τη σιωπή του σταυρού, όπως θ’ ακούσουμε στη Μεγάλη Βδομάδα.

Αλλά η περίπτωση του Χριστού δεν είναι μοναδική. Γιατί λίγο πριν οι Εβραίοι επιβάλλουν τη σιωπή στο Χριστό με το σταυρό, η Ηρωδιάδα είχε επιβάλει   τη σιωπή στον Πρόδρομο με το τσεκούρι του δήμιου. Κι ακόμη παλιότερα, στα 399 π. Χ, οι Αθηναίοι είχαν επιβάλει τη σιωπή στο Σωκράτη με το κώνιο. Και ασφαλώς ο νόμος της ομερτά, είναι η πάγια τακτική όλων σχεδόν των εξοχοτάτων αλλά, δυστυχώς, και σεβασμιωτάτων μηδενικών. Τα οποία επιστρατεύουν δηλητήρια, σταυρούς, αγχόνες,  καρμανιόλες, δολοφονίες και πάσης φύσεως «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» ως πέρας πάσης αντιλογίας.

Και είναι γνωστό ότι το δρόμο αυτό ακολούθησαν και οι προστάτες της αρχαίας θρησκείας Ρωμαίοι αυτοκράτορες εναντίον των χριστιανών. Για να έχουμε τα εκατομμύρια των μαρτύρων. Αλλά και οι χριστιανοί εναντίον των μη χριστιανών. Όπως συνέβη με την περίφημη φιλόσοφο Υπατία, που απολάμβανε μεγάλης τιμής στην Αλεξάνδρεια και στην οποία μαθήτευσαν ακόμη και σοφοί κληρικοί, όπως ο Συνέσιος Κυρήνης. Την οποία εντούτοις οι χριστιανοί πελέκησαν κυριολεκτικά με κοχύλια, για να κάψουν τα μέλη της στην πυρά. «Δικαιοσύνη» και ομερτά που στους χρόνους του Μεσαίωνα εφάρμοσε η διαβόητη Ιερή Εξέταση των καθολικών σε βάρος, όχι μόνο αιρετικών και απίστων, αλλά  ακόμη και πρωτοπόρων σκαπανέων της επιστήμης.

Και ασφαλώς η Ιερή Εξέταση και η ομερτά συνεχίζεται και στις μέρες μας. Δεδομένου ότι η σταύρωση του Χριστού είναι το αντικαθρέφτισμα της διαχρονικής σταύρωσης της ανθρωπότητας. Σταύρωσης που αδιάκοπα επαναλαμβάνεται σε κάθε τόπο και χρόνο.

Όπως δυστυχώς συμβαίνει τώρα εδώ και περισσότερα από δέκα  χρόνια και στον τόπο μας. Με τους ξενόδουλους και μισέλληνες ντόπιους εφιάλτες, που αρχικά μας επέβαλαν το καθεστώς της μνημονιοκρατίας του ΓΑΠ κλπ και τώρα το χιτλερικό του Κορονο-Κούλη. Με τους παραλογισμούς της καραντίνας των φίμωτρων,  των τεστ, των εμβολίων, των δηλώσεων μετακίνησης, που η άρνησή τους συνεπάγεται  βαρύτατα για το φτωχό λαό πρόστιμα. Πραγματικότητα, που αν συμβεί κάποιοι να την στηλιτέψουν, τους περιθωριοποιούν, σε τρόπον ώστε να μη δημιουργούν βραχυκυκλώματα στο δολοφονικό τους σενάριο.  Και παραδείγματα σχετικά υπάρχουν πάμπολλα, με πρώτο και χειρότερο τα εξωνημένα ΜΜΕ.

Αλλά, δυστυχώς, και η, λεγόμενη,  Δικαιοσύνη συχνά λειτουργεί ανασχετικά, προκειμένου να μην έρθει  η αλήθεια στο φως και αποδοθεί δικαιοσύνη. Με αποτέλεσμα να νομιμοποιηθούν τα μνημόνια και η κατάπτυση συμφωνία των Πρεσπών και τόσα άλλα εσχάτης για την πατρίδα μας προδοσίας «τρόπαια». Και ασφαλώς η Βουλή, που με τις ευλογίες της καλπονοθευτικής SIGULAR LOGIC   δίνει  ρεσιτάλ ασυδοσίας με τους εναλλασσόμενους στην εξουσία κυβερνητικούς μαφιόζους. Με αποτέλεσμα να βλέπουμε μόνιμα την παρωδία ανούσιων πλασματικών αντιλόγων:  Ανάμεσα σε κλέφτες και εφιάλτες, που είναι ορκισμένα ανδρείκελα στην υπηρεσία των διεθνών σταυρωτών μας.

Κι από το άλλο μέρος   υπάρχουν και τα εκτελεστικά όργανα (αστυνομία, κλπ) που συχνά κάνουν επίδειξη βαρβαρότητας σε βάρος των πολιτών, που υποτίθεται ότι προστατεύουν. Και κάποιοι άλλοι ανάμεσά τους, που ισχυρίζονται ότι δεν θέλουν αλλά εξαιτίας των εντολών, που παίρνουν, ρυμουλκούνται κι αυτοί στα ίδια μονοπάτια. Για να  μας θυμίζουν τον Ήφαιστο εκεί στον «Προμηθέα τον Δεσμώτη», που βέβαια συμπονούσε τον Προμηθέα, ωστόσο όμως ήταν αναγκασμένος να προχωρήσει στο έργο της σταύρωσής του.

Και να που τώρα τελευταία έρχονται, δυστυχώς,  να προστεθούν και κάποιοι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι φτάνουν στο κατάντημα να μην επιτρέπουν στους μαθητές τους να μπαίνουν στις αίθουσες, επειδή δεν έχουν κάνει τα διαβόητα self test. Και βέβαια  ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους μαθητές, που δίνουν μαθήματα παιδευτικού ήθους, ελευθερίας και αξιοπρέπειας, όχι μόνο στους δασκάλους τους, αλλά και στο ναζιστικό καθεστώς του Κορονο-Κούλη. Κι εξάλλου τι να πει κανείς στους εκπαιδευτικούς, που δίνουν μαθήματα αναξιοπρέπειας και εθελοδουλείας, όχι μόνο στους μαθητές τους αλλά και γενικότερα την κοινωνία.

Γιατί εμείς οι κοινοί θνητοί αναρωτιόμαστε: Πώς γίνεται να μην έχουν καταλάβει όλοι αυτοί οι ηρακλείς της νομιμότητας αυτό, που έχει καταλάβει ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας; Ότι, δηλαδή, όλο αυτό το παμπόνηρο τερατούργημα  των παράλογων ναζιστικών μέτρων αποκαλύπτει πανηγυρικά το δολοφονικό σχέδιο σε βάρος όλων των λαών της Γης και ιδιαίτερα της πατρίδας μας και του λαού μας!

Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από αρκετά   χρόνια ο σοφός και άγιος Γέροντας Παΐσιος, είχε προβλέψει  ότι: «Πίσω από την ΕΟΚ κρύβεται η δικτατορία των Σατανιστών (σ.σ. Νεοταξιτών). Τέτοια δικτατορία, που σκέπτονται να κάνουν, μόνο ο διάβολος θα μπορούσε να την είχε σκεφθεί. Ως εκ τούτου, όταν όλα καίγονται γύρω σου ο πόνος δεν σ’ αφήνει να σωπάσεις. Αν δεν φωνάξουμε, θα σηκωθούν οι πατεράδες μας από τους τάφους, για να μας καταραστούν και να μας δείρουν»!

Ποιοι πατεράδες; Όλοι αυτοί, που έχυσαν το αίμα τους  και θυσίασαν τη ζωή τους  για την ελευθερία της πίστης και της πατρίδας. Με πρώτους και καλύτερους τους  ήρωες του ΄21. Που φέτος γιορτάζουμε, υποτίθεται, εμείς οι διαχρονικά εθελόδουλοι τα διακόσια χρόνια της ένδοξης εποποιίας τους!

https://papailiasyfantis.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου