Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Υπόγεια δρακόντεια μέτρα

 Λέττα Καλαμαρά

Με κάθε μέτρο απελευθέρωσης των Ελλήνων υπό την πίεση των πολιτών καθώς και των πολιτικών και επιστημονικών δεδομένων ένα αόρατο "χέρι" περνάει και υπόγεια μέτρα με την συγκατάθεση Μητσοτάκη.

Το άνοιγμα των καταστημάτων, μέτρο αυτονόητο για την οικονομική και ψυχολογική επαναφορά των Ελλήνων συνoδεύτηκε από την προμήθεια από την Κίνα και επιβολή self-test σε νήπια.

Το άνοιγμα και λειτουργία του Πάσχα, μέτρο αυτονόητο για την ψυχολογική επαναφορά των Ελλήνων, συνοδεύτηκε από το ρατσιστικό λανσάρισμα της διπλής μάσκας στους Χριστιανούς που επιμένουν να πιστεύουν. 

Η απελευθέρωση της εστίασης από την 3η Μαΐου μέτρο αυτονόητο για την οικονομική και ψυχολογική επαναφορά των Ελλήνων, συνοδεύτηκε από την προμήθεια από την Κίνα και επιβολή self-test στο Δημόσιο.

Η απελευθέρωση της εστίασης στην Κύπρο έφερε ακόμα χειρότερα το ρατσιστικό δικαίωμα απόλαυσης θεμελιωδών δικαιωμάτων μόνο για εμβολιασμένους και κατόχους PCR 72 ωρών.

Εν τω μεταξύ, ακόμα παραμένει το φίμωτρο στα πρόσωπα των Ελλήνων στους εξωτερικούς χώρους. Δεν υπάρχει καμία επιστημονική βάση και πολιτικό έρεισμα για κάποιον που περπατάει στο δρόμο μόνος του να του επιβάλλεται μάσκα. Μόνο η ανθελληνική εμμονή για την απόκρυψη των προσώπων των Ελλήνων μπορεί να δικαιολογεί τέτοιο μέτρο.

Ο "Σερίφης" εγκάθετος χωρίς λαϊκή ψήφο Υπουργός Προστασίας Πολίτη μόνο για αστυνομικά μέτρα μεριμνά αντί της ορθής συμπεριφοράς σε εξωτερικούς χώρους αλλά και εσωτερικούς με την τήρηση αποστάσεων και ατομική υγιεινή.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ένα αόρατο "χέρι" ενδιαφέρεται μόνο για την προμήθεια self test από την Κίνα, καθώς και κάθε υπογείου μέτρου αφαίρεσης ελευθεριών ως αντίδραση και τιμωρία σε κάθε εσωτερική ή εξωτερική πίεση από τα γεγονότα που δεν αντέχει.

Μίσος για τους πολίτες.

Ποιους τουρίστες περιμένει να δει αν έχουν να επιλέξουν μεταξύ μίας χώρας ελεύθερης από μάσκες στους δρόμους και μίας μπουντρούμι, άραγε.

Καλή Λευτεριά από τα υπόγεια μέτρα και τις στοές, τελικά. Βγάλτε τη μάσκα από το αόρατο χέρι, κύριε Πρωθυπουργέ, επιτέλους ή αν φοβάστε τους ανθέλληνες, απλά φύγετε.

Βγάλτε τις Μάσκες κύριε Μητσοτάκη και αφήστε τους Έλληνες να δουν τα πρόσωπα μεταξύ τους.

ΠΗΓΗ thedayaftergr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου