Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης παραγγέλνει τα καλύτερα καρφιά, προκειμένου να «σφραγίσει» όλες τις «επικίνδυνες» κατοικίες που έχουν «υψηλό ιικό φορτίο»

Ομολογώ ότι δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει με το εμβόλιο της Pfizer.

Γ. Τράγκας


Η πολιτική παράνοια που ακολουθεί τα απαγορευτικά μέτρα «χτυπάει κόκκινο» τόσο στην πατρίδα μας όσο και σε διάφορες περιοχές της Γηραιάς Ηπείρου. Τα ακραία μέτρα ακολουθούν πολιτικές δηλώσεις που χρήζουν ψυχιατρικής έρευνας είτε αυτές αφορούν απαγορευτικά μέτρα και την αιτιολόγησή τους είτε τα εμβόλια, καθώς και το πώς και σε ποιους θα γίνουν.

Ο κύριος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τερμάτισε με τις χθεσινές δηλώσεις του όλες τις αμφιβολίες για την επάρκεια ορθολογισμού, νοητικής κατάστασης της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ούτε λίγο ούτε πολύ ακούστηκε να λέει ότι θα σφραγιστούν ολόκληρες περιοχές της Βορείου Ελλάδος και αν χρειαστεί θα σφραγισθούν ακόμη και σπίτια!!! Ο αρμόδιος υπουργός για τη Δημόσια Τάξη δεν μας είπε με τι είδους καρφιά και με τι σφυριά ή αεροπίστολα θα καρφωθούν οι πόρτες όλων των υπόπτων για covid19 ή εκείνων των οικιών που μυρίζουν από μακριά υψηλό ιικό φορτίο.

Βέβαια όταν κάνεις στενή παρέα τον Μητσοτάκη, κάποια στιγμή θα κολλήσεις. Είναι μεταδοτική η διανοητική ταραχή της συγκεκριμένης προσωπικότητας. Άλλωστε το λέει και ο λαός: «Όταν βλέπεις όλο το βράδυ το στραβό, το πρωί θα αλληθωρίσεις». Όταν ακούς τον Μητσοτάκη εντός του Κοινοβουλίου να χαρακτηρίζει «υγειονομικά επικίνδυνους» τον Νίκο Φίλη ή τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, είτε σοβαρά είτε αστειευόμενος, ασφαλώς αυτό σου δημιουργεί μια εσωτερική τάση να φύγεις μακριά από την «φωλιά του κούκου» και την ψυχεδελική ατμόσφαιρα. Θέλεις να αποδράσεις!

Οι δηλώσεις του κυρίου Χρυσοχοΐδη όπως και του κυρίου Μητσοτάκη είναι πλέον συλλεκτικού περιεχομένου και κάνουν τον γύρω του διαδικτύου σκορπώντας μοναδική ευθυμία μέσα στους σκοτεινούς καιρούς μας. Όπως γράφεται, ήδη το υπουργείο Δημόσιας Τάξης παραγγέλνει τα καλύτερα καρφιά, προκειμένου να «σφραγίσει» όλες τις «επικίνδυνες» κατοικίες στην Κοζάνη και όλες τις Βόρειες περιοχές που έχουν «υψηλό ιικό φορτίο».

Όπως λένε οι κακές γλώσσες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χθες πέρασε ανήσυχη νύχτα, γιατί έμαθε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πάρει 228 εκατομμύρια δολάρια για τέσσερα χρόνια. Στριφογύριζε στο κρεβάτι του, ίδρωνε και ψιθύριζε όλη την νύχτα: «Αφού ο Γιάννης θα πάρει 228 εκατομμύρια, εγώ που είμαι πρωθυπουργός και η γυναίκα μου που είναι καλή επιχειρηματίας, πόσα πρέπει να βγάλουμε για τέσσερα χρόνια?». Είναι γνωστό ότι ο Κυριάκος είναι ζηλιάρης και γι’ αυτό όποτε δοκιμάστηκε προσωπικά είχε έντονες ψυχικές διαταραχές.

Ομολογώ ότι δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει με το εμβόλιο της Pfizer. Ο CEO της εταιρείας, ο κύριος Αλβέρτος Μπουρλά δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο για να μην πάρει την θέση κάποιου άλλου! Ούτε ένα εμβόλιο (τόσο αποτελεσματικό και τόσο ασφαλές) δεν θέλει να διαθέσει για τον εαυτό του. Ούτε φυσικά για τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας του!!!

Η πρώτη νοσηλεύτρια που έκανε το εμβόλιο της Pfizer παρουσίασε έντονα αλλεργικά συμπτώματα. Όπως ανακοινώνει ο ένας οργανισμός μετά τον άλλον, αυτή η συμπαραγωγή του εμβολίου από την Pfizer και την BioNTech μπορεί να έχει παρενέργειες από αλλεργίες, εξανθήματα, «καντήλια» δηλαδή, μέχρι παράλυση του προσώπου ή άλλες σοβαρότερες παθήσεις.

Δεν ξέρω πόσοι κυβερνητικοί θα κάνουν σε δημόσια θέα το φοβερό αυτό εμβόλιο της Pfizer/BioNTech, αλλά έχω την αίσθηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει εμβόλιο «Σουρωτή» και η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη εμβόλιο της εταιρείας «Βίκος». Επίσης θεωρείται βέβαιο ότι ο Βασίλης Κικίλιας θα κάνει το εμβόλιο της εταιρείας «Κορπή», και ο κύριος Κοντοζαμάνης θα δηλώσει αδιαθεσία! Ουδείς γνωρίζει τι εμβόλιο θα κάνει. Οι ποσότητες των αγνώστων εμβολίων θα καταλήξουν σε επτά αποθήκες-ψυγεία πριν διανεμηθούν σε εμβολιαστικά κέντρα. Θα αποθηκευτούν σε καταψύκτες τους οποίους θα φρουρούν στρατιώτες και χιλιάδες αστυνομικοί. Όλο αυτό ανήκει σε ταινία επιστημονικής φαντασίας.

ΠΗΓΗ crashonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου