Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Philippe Emanuely: «τα εμβόλια mRNA μας οδηγούν και με τα δυο πόδια στον μετανθρωπισμό (transhumanism)

 


Ο Γάλλος γενικός (παθολόγος) γιατρός Philippe Emanuely από την Βαρκελώνη όπου εργάζεται εξηγεί στο μικρόφωνο του Sud Radio  (30/12/2020) πως τα εμβόλια mRNA θα μας κάνουν να μπούμε στον transhumanisme-μετανθρωπισμό «και με τα δυο πόδια» όπως χαρακτηριστικά λέει.

Ο γιατρός τονίζει νηφάλια ότι: «Αυτά τα νέα εμβόλια δομούν μια επανάσταση επιστημονική. Ίσως τα επόμενα χρόνια να μας φέρουν ένα νέο εκπληκτικό θεραπευτικό μέσο έναντι των νέων ασθενειών. Και την ίδια στιγμή πρέπει να πούμε καθαρά ότι με τα νέα εμβόλια για πρώτη φορά θα κάνουμε να παρασκευαστούν, από το ανθρώπινο σώμα, ξένα μόρια στο ανθρώπινο σώμα. Αυτό αντιστοιχεί στην αληθινή δράση του μετανθρωπισμού που είναι το νέο, θα λέγαμε, επιστημονικό και φιλοσοφικό κύμα στις ΗΠΑ εδώ και 15 χρόνια. Και θα μπούμε έτσι και με τα δυο πόδια στον μετανθρωπισμό.

Ο μηχανισμός δράσης αυτών των εμβολίων είναι να χρησιμοποιεί τα εργοστάσια παραγωγής πρωτεΐνης των κυττάρων για να δημιουργήσει μόρια. Αυτά τα εργοστάσια χρησιμοποιήθηκαν πάντα από τα κύτταρά μας για να παρασκευάζουν μόρια που το σώμα μας έχει ανάγκη, αλλά βέβαια είναι η πρώτη φορά που θα δημιουργήσουμε ένα μόριο επίπλαστο-τεχνητό από το σώμα μας, από τα φυσικά εργοστάσια μας. Και διευκρινίζω ότι είμαι φιλοεμβολιαστής (γενικά) μέσα στο λόγο μου…»

Κι απλά εκφράζει τις ανησυχίες του, λέει, αλλά την ίδια στιγμή οριοθετεί την κατεύθυνση μετανθρωπισμός… Από τον άνθρωπο μεταπηδάμε στον μετάνθρωπο...

ΠΗΓΗ dimpenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου