Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

οι «δήθεν» της νέας τάξης…

 παπα-Ηλίας Υφαντής

Λέγεται ότι οι ναζί στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως έβαζαν τους κρατουμένους να κυλούν διαρκώς μια πέτρα. Με σκοπό να καταρρακώνουν τις προσωπικότητές τους. Επειδή ακριβώς η ανθρώπινη προσωπικότητα αποσυντίθεται και καταρρακώνεται, όταν κάνει διαρκώς την ίδια άσκοπη ενέργεια.

Όπως συμβαίνει τώρα με τις μάσκες και  τα πολυδιαφημιζόμενα και γι’ αυτό περισσότερο ύποπτα εμβόλια. Τα τρομοκρατικά δελτία ειδήσεων με τα οποία καταιγιστικά μας κατακλύζουν. Τις παράλογες, αλλοπρόσαλλες και αλληλοσυγκρουόμενες εντολές. Τα αυτοκτονικά, κατά τον καθηγητή Ιωαννίδη, λοκ ντάουν, με τα οποία καταστρέφουν την οικονομία μας, υπονομεύουν ψυχικά και συστηματικά αποσυνθέτουν τις προσωπικότητές μας.

Όταν ολοένα και περισσότερο αποκαλύπτεται ότι ο διαβόητος κορονοϊός δεν είναι προϊόν της φύσεως, αλλά κατασκεύασμα βιολογικού πολέμου των νεοταξιτών. Πράγμα, που τεκμαίρεται εκ του γεγονότος ότι οι ίδιοι «προφήτευσαν» προ πολλού το σατανικό εφεύρημά τους. Και μάλιστα είχαν από το Μάρτιο (2020) προετοιμάσει και το σχετικό εμβόλιο.

Πού όμως αποσκοπεί η επιχείρηση κορονοϊός; Βασικά αποσκοπεί στον αποδεκατισμό του ανθρωπίνου γένους. Ιδιαίτερα των άχρηστων υπερηλίκων. Και παράλληλα τη βιολογική, πνευματική, συναισθηματική και ηθική «αναβάθμιση» του ανθρωπίνου είδους. Μεταλλάσσοντας τον βαθύτερο ανθρώπινο πυρήνα και ρομποτοποιώντας τους, ώστε να τους κατευθύνουν, όπως και όπου σ’ αυτούς αρέσει για να μας προκύψουν έτσι οι «υπεράνθρωποι» (=υπάνθρωποι) χιλιόχρονοι μαθουσάλες...

 Σχετικά με τα εμβόλια ο Ρόμπερτ Κένεντυ (τζούνιορ) υποστηρίζει: Το γενετικό υλικό, που θα διοχετευτεί στον ανθρώπινο οργανισμό θα έχει φοβερές συνέπειες για τον άνθρωπο, που θα είναι μη αναστρέψιμες και ανεπανόρθωτες. Το εμβόλιο αυτό συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Θα μεταλλάξει τους λήπτες σε ζόμπι και ρομπότ. Ο άνθρωπος θα καταντήσει σαν τα γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα. Κι όμως ο Έλληνας θα υποχρεωθεί να εφοδιαστεί με την ατιμωτική βεβαίωση εμβολιασμού, χωρίς την οποία παύει να είναι  πολίτης και άνθρωπος.

Στα λεγόμενα του κ. Κένεντυ αντέδρασε η, λεγόμενη, «πολιτική ορθότητα». Βλέπετε οι νεοταξίτες, κατά την πάγια τακτική των σιωνιστών, δίνουν στα εγκλήματά τους κατ’ ευφημισμόν ονομασίες. Όπως και ο μπιλντεμπεργκιανός νεοταξίτης  πρωθυπουργός μας «βάφτισε» τον εμβολιασμό επιχείρηση «ελευθερία». Όταν στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Κένεντυ, και πολλών άλλων συνιστά επαχθέστατη και απεχθέστατη σκλαβιά.

Μια σκλαβιά, που η μητσοτακέικη πατέντα  φαίνεται να μαγειρεύει και για το Αιγαίο. Όπου οι Τούρκοι εδώ και καιρό αλωνίζουν ανεξέλεγκτα, ενώ οι εταίροι μας Ευρωπαίοι θα συμπήξουν, λέει, «Πολυμερή Διάσκεψη», προκειμένου να ρυθμίσουν τις διαφορές στην ανατολική Μεσόγειο. Οπότε και θα πάρουν αποφάσεις ανάλογες με των μέχρι τώρα Συνόδων Κορυφής. Βγάζοντας έτσι τον Μπούλη της Μέγαιρας του Βερολίνου και δήθεν πρωθυπουργό μας από τη δύσκολη θέση. Και λέω «δήθεν», γιατί έφτασαν (π.χ. Κικίλιας) στο απόγειο της αδιαντροπιάς να χαρακτηρίζουν τις χριστουγεννιάτικες γιορτές, ως «δήθεν γιορτές». Ενώ στην πραγματικότητα αυτοί είναι οι «δήθεν». Οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως.

 Για μας βέβαια τους Έλληνες, ιδιαίτερα ,που, λόγω των πολιτισμικών μας καταβολών, θεωρούμαστε απ’ τους ανατολικούς και δυτικούς βαρβάρους δύσχρηστος λαός το αρχικό πείραμα έγινε με τα δολοφονικά μνημόνια. Την επονείδιστη πατέντα των οποίων κλήθηκαν να εφαρμόσουν νεοταξίτες ανθέλληνες  και αντίχριστοι «πολιτικοί» (Μητσοτάκης -πατέρας και υιός- Σημίτης, ΓΑΠ, Σαμαράς, Τσίπρας, κλπ). Και ακριβώς σ’ αυτό ποντάρουν και τα τσουχτερά -τα υψηλότερα των ευρωπαϊκών χωρών- πρόστιμα που, ασήμαντα για τους κλεπτοκράτες πολιτικούς, για τον φτωχό λαό συνιστούν αστρονομικά χαράτσια.

Παράλληλος σκοπός των παγκόσμιων δολοφόνων είναι βέβαια σε αντίθεση με την εξαθλίωση των λαϊκών μαζών ο  δικός τους υπερπλουτισμός. Αφού μπορούν αενάως να μεταλλάσσουν τους ιούς. Έτσι ώστε να χρειάζονται ολοένα και διαφορετικά εμβόλια. Με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται ο φαύλος κύκλος της καλπάζουσας κερδοσκοπίας των ιοβόλων «εφευρετών». Που δήθεν εναγωνίως αγωνίζονται να την υγεία μας, ενώ αενάως μας δολοφονούν…

Το ότι είναι ανερυθρίαστοι ψεύτες και υποκριτές αποδεικνύεται εκ του γεγονότος ότι λογοκρίνουν αυστηρά  κάθε αντίθετη άποψη και πληρώνουν αδρά (42 εκ.)  τα ΜΜΕ (=εξαπάτησης), ώστε να υποστηρίζουν και διαφημίζουν τις θέσεις τους και να περιθωριοποιούν οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη. Ενώ γίνονται αθρόες εκκαθαρίσεις δημοσιογράφων, που  διαφωνούν με τους τερατώδεις ισχυρισμούς τους. Άλλωστε και τα ιντερνετικά μέσα  επικοινωνίας (face book, you tube, κλπ ), που, κατά κύριο λόγο ανήκουν σε νεοταξίτες, εξαφανίζουν μετά βδελυγμίας κάθε αντίθετη φωνή.

  Αξιοπρόσεχτο επίσης είναι το ότι οι εταιρείες παραγωγής εμβολίων δεν αναλαμβάνουν καμιά ευθύνη για τυχόν παρενέργειες των ιδιοσκευασμάτων τους. Και ρίχνουν ακέρια την ευθύνη στους λήπτες των εμβολίων. Για να επαληθεύεται έτσι η γνώμη κορυφαίου Γάλλου επιστήμονα ότι οι παραγωγοί  των εμβολίων, συμπεριφέρονται ως μαθητευόμενοι μάγοι, που αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους ως ινδικά χοιρίδια. Ενώ άμεσα ή έμμεσα εκβιάζονται, ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι με την απειλή απόλυσης . Και πάμπολλοι άλλοι με πάμπολλους άλλους τρόπους.

Που σημαίνει ότι η επιλογή των εμβολίων αποτελεί salto mortale στο βάραθρο, που μεθόδευσε για την ανθρωπότητα η νεοταξική μαφία.  Και η μόνη ελπίδα μας είναι αυτοί, που στην προκειμένη περίπτωση, θα επιλέξουν το ΟΧΙ. Γεγονός που σημαίνει ότι η μοναδική επιλογή μας είναι η αντίσταση απέναντι στο καθεστώς προδοσίας, που ποικιλοτρόπως μας δολοφονεί.

 Εμείς λοιπόν τι θα κάμουμε;

Θ’ αντισταθούμε ή θα  παραδοθούμε στους δήθεν σωτήρες μας, για να μας δολοφονούν αενάως; Για ν’ αποδείξουμε έμπρακτα ότι είμαστε κι εμείς ΔΗΘΕΝ: Δήθεν, δηλαδή,  Έλληνες, δήθεν πατριώτες , δήθεν χριστιανοί, δήθεν κληρικοί, δήθεν άνθρωποι;

 «Αλας μωρόν» και σάπια σκύβαλα για τη χαβούζα του Μπιλ Γκέιτς και της υπόλοιπης νεοταξίτικης συμμορίας! …

ΠΗΓΗ papailiasyfantis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου