Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Πόση ακρίβεια έχει το τεστ της Covid-19;

 


Πόση ακρίβεια έχει όταν

Η δοκιμή PCR ΔΕΝ εφευρέθηκε για ΔΙΑΓΝΩΣΗ ιών. Ο δημιουργός του τεστ είπε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να διαγνώσει ιούς και δεν έχει επικυρωθεί ποτέ.

Πόση ακρίβεια έχει όταν

Ακόμη και οι κατασκευαστές των τεστ λένε «το τεστ δεν προορίζεται για τη διάγνωση, την πρόληψη ή τη θεραπεία μιας ασθένειας» (αποποιούνται τις ευθύνες τους).

Πόση ακρίβεια έχει όταν

Ένα θετικό τεστ ονομάζεται «κρούσμα». Αλλά τι συμβαίνει; Ένα κρούσμα δεν σημαίνει ότι ΕΧΕΤΕ ή ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να έχετε την Covid-19. Χωρίς συμπτώματα, δεν είστε «άρρωστοι».

Πόση ακρίβεια έχει όταν

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΑΣΥΜΠΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ Covid-19. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μας λένε και κρατάνε τους ανθρώπους πνιγμένους στον φόβο άσκοπα.

Πόση ακρίβεια έχει όταν

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι τα παιδιά μεταδίδουν ή κολλάνε την Covid-19 κάτω των 18 ετών. Οι ψυχολόγοι μας προειδοποιούν ότι ο τρόπος με τον οποίο διδάσκουμε τα παιδιά να ζουν φοβισμένα από έναν ιό, να φοβούνται τους άλλους ή να φοβούνται να μολύνουν άλλους είναι στην πραγματικότητα κακοποίηση παιδιών.

Πόση ακρίβεια έχει όταν

Το τεστ δίνει πολλά ΨΕΥΔΗ θετικά (ως υψηλό 50-95%). Αυτό σημαίνει ότι το 50-90-% των ατόμων που έχουν δοκιμαστεί θετικά είναι στην πραγματικότητα ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ. ΔΕΝ έχουν Covid19. Πολλοί φοβούνται άσκοπα ότι έχουν μολυνθεί και μπορεί να πεθάνουν.

Πόση ακρίβεια έχει όταν

Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η δοκιμή από κάθε εργαστήριο μπορεί να είναι πολύ διαφορετικός και μπορεί να δώσει διαφορετικά αποτελέσματα. Δεν είναι συνεπείς.

Πόση ακρίβεια έχει όταν

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι ΟΛΑ τα αποτελέσματα είναι ανακριβή, καθώς δεν μπορούν να διαγνώσουν για ΜΟΛΥΝΣΗ από την Covid19 ή οποιαδήποτε άλλη ιογενή λοίμωξη. 

Πρέπει να απαιτήσουμε την αλήθεια από αυτούς που μας κυβερνούν.

ΠΗΓΗ halithheia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου