Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Είναι το εμβόλιο ασφαλές; ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.

 


Υπάρχουν δεκάδες άρθρα mainstream που μας διαβεβαιώνουν ότι το ολοκαίνουργιο εμβόλιο Sars-Cov-2 είναι ασφαλές. Στο Ηνωμένο Βασίλειο το εμβόλιο που κυκλοφόρησε χαιρετίζεται ως «V Day», σε μια ξεδιάντροπη προσπάθεια να γίνει παράλληλισμός με τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο. Από την άλλη πλευρά του νομίσματος, πολλοί εμπειρογνώμονες του κλάδου ζήτησαν κρυφά να σταματήσουν όλες οι δοκιμές εμβολίων, ορισμένοι ιατροί ερευνητές αμφισβητούν τα δεδομένα και άλλοι συμβουλεύουν τους ανθρώπους να αρνηθούν το εμβόλιο υπό οποιεσδήποτε και κάτω από όλες τις περιστάσεις.

Λοιπόν – είναι ασφαλές το εμβόλιο; Η μόνη λογική απάντηση είναι «δεν ξέρουμε».

Είναι σίγουρα αλήθεια ότι ορισμένα άτομα που το έχουν λάβει, έχουν βιώσει απρόσμενες παρενέργειες.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι 4 άτομα που συμμετείχαν στη δίκη με έδρα τις ΗΠΑ υπέφεραν από μερική παράλυση του προσώπου. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, δύο υπάλληλοι του NHS που έλαβαν το εμβόλιο υπέστησαν αλλεργικές αναφυλακτοειδείς αντιδράσεις, με αποτέλεσμα το NHS να μην συνιστά το εμβόλιο για όποιον «πάσχει από αλλεργίες».

Δεν γνωρίζουν τι προκάλεσε την αντίδραση και, από όσο γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, τα άτομα που συμμετείχαν δεν ήταν αλλεργικά σε τίποτα. Φαίνεται ότι δεν πρόκειται για αλλεργία στο εμβόλιο, όσο και το εμβόλιο που προκαλεί δυνητικά προβλήματα σε όσους έχουν ευαίσθητο ή δυσλειτουργικό ανοσοποιητικό σύστημα. Συνιστάται ουσιαστικά να μην είναι κανένας αλλεργικός σε τίποτα, δηλαδή σε άλλα τρόφιμα ή φάρμακα, ώστε να λάβουν το τρύπημα.

Έχουν ήδη εμφανίσει «εξηγήσεις» τα μέσα ενημέρωσης, λέγοντας ότι οι αλλεργικές αντιδράσεις του εμβολίου είναι «σπάνιες και σύντομες».

Για να είναι σαφές, από τις 10 Δεκεμβρίου, το εμβόλιο είτε δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ είτε δεν συνιστάται για:

Άτομα κάτω των δεκαέξι ετών.

Έγκυες γυναίκες (ή γυναίκες που σκοπεύουν να μείνουν έγκυες στο εγγύς μέλλον).

Άτομα με σοβαρές συννοσηρότητες.

Άτομα που λαμβάνουν ήδη άλλα φάρμακα.

Άτομα που έχουν αλλεργίες.

Έτσι, η επίσημη γραμμή παραδέχεται ήδη ότι το εμβόλιο μπορεί να είναι επιβλαβές για μερικούς ή όλους αυτούς τους ανθρώπους. Ακόμα και σε πλήρως ενήλικες και εντελώς υγιείς ενήλικες δοκιμάστηκε, προφανώς, δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για να κάνουμε οποιουδήποτε είδους μακροχρόνιες μελέτες σχετικά με πιθανές παρενέργειες ή επιπλοκές. Χρειάζονται συνήθως 5-10 χρόνια για την πλήρη ανάπτυξη και δοκιμή ένα εμβόλιο, ενώ αυτό έχει λιγότερο από 10 μήνες.

Επιπλέον, φυσικά, έχουμε το γεγονός ότι όλοι οι παραγωγοί εμβολίων έχουν κάνει εκστρατεία – και κέρδισαν – πλήρη νομική ασυλία στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και άλλα κράτη σε όλο τον κόσμο.

Σε περίπτωση που το εμβόλιο προκαλέσει βλάβη, η Pfizer (και οι παραγωγοί άλλων εμβολίων), είναι απαλλαγμένοι από κάθε αστική ευθύνη. Πράγμα που σημαίνει ότι, ακριβώς όπως και εμείς, οι ίδιοι οι παραγωγοί καλά γνωρίζουν ότι τα νέα εμβόλια μπορεί να μην είναι ασφαλή και δεν θέλουν μια επανάληψη του 2009, όταν ένα εσπευσμένος εμβολιασμός της γρίπης οδήγησε παιδιά σε δια βίου επιπλοκές και αποζημιώσεις εκατομμυρίων.

Στην τελική ανάλυση, πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας μια απλή ερώτηση: Θα διακινδυνεύσετε να πάρετε ένα μη δοκιμασμένο εμβόλιο ή να διακινδυνεύσετε να "κολλήσετε" έναν ιό που έχει ποσοστό επιβίωσης άνω του 99%; [ενν. έναν ιό που έχει ποσοστό θνησιμότητας στον πληθυσμό μόνο 1%].

ΠΗΓΗ emperorsclothes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου