Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Αλίμονο σε αυτόν που θα κάνει το εμβόλιο ~ π. Βασίλειος Βολουδάκης.

 Δημήτρης Ρόδης

Oι δηλώσεις τών εργατών της Παγκοσμιοποίησης είναι ξεκάθαρες. 

Bill Gates: «Θα έχουμε πολλά ασυνήθιστα μέτρα έως ότου εμβολιαστούν 7 δισ. ανθρώπων…» «Τελικὰ θὰ πρέπει νὰ ἔχουμε μιὰ ψηφιακὴ πιστοποίηση (βιοτσίπ;) γιὰ νὰ δείχνουμε ποιὸς ἀνάρρωσε ἢ ἐξετάστηκε πρόσφατα ἢ ὅταν θὰ ἔχουμε ἕνα ἐμβόλιο ποιὸς τὸ ἔχει κάνει..»! 

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN» σχετικά με τον Κορονοϊό, ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξέφρασε την ίδια άποψη, που προτείνει ο παγκοσμιοποιητής Bill Gates, προκειμένου να εμφυτευτεί μικροτσίπ σε όλους τους ανθρώπους… 

Χρήσιμο να υπενθυμίσουμε πως όλα αυτά δεν είναι κάτι νέο, έχουν προηγηθεί αρκετά χρόνια προετοιμασίας από την Σιωνιστική Τραπεζική ελίτ που κυβερνά αφανώς κράτη και λαούς:

«Είμαστε στα πρόθυρα ενός παγκόσμιου μετασχηματισμού. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η σωστή μεγάλη κρίση, και τα έθνη θα δεχθούν την Νέα Παγκόσμια Τάξη….» ~ David Rockefeller (Ομιλία στο Επιχειρηματικό Συμβούλιο για τα Ηνωμένα Έθνη, 14 Σεπτεμβρίου 1994.) 

Αλλά και ακόμη πιο πίσω στόν χρόνο: Ο πρώην διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, του γνωστού σε όλους ΠΟΥ, Δρ Brock Chisolm, (1896 -1971) δήλωσε κάποτε: 

«Για να επιτευχθεί η Παγκόσμια κυβέρνηση, είναι απαραίτητο να αφαιρεθεί από τα μυαλά των ανθρώπων η ατομικότητα, η πίστη στην παράδοση της οικογένειας, ο εθνικός πατριωτισμός και τα θρησκευτικά δόγματα…» 

Στο βιβλίο του «Η Δύση σε Κρίση», ο τραπεζίτης James P.Warburg (1896 – 1969), γιος του εβραϊκής καταγωγής τραπεζίτη και υποστηρικτή του Federal Reserve System, Paul Warburg, της γνωστής δυναστείας τραπεζιτών, δήλωσε την υποστήριξή του σε μια παγκόσμια κυβέρνηση: 

«Μια παγκόσμια τάξη, χωρίς παγκόσμιο νόμο είναι ένας αναχρονισμός. Και δεδομένου ότι ο πόλεμος σημαίνει την εξαφάνιση του πολιτισμού, ένας κόσμος που δεν θα εδράζεται σε ένα κράτος δικαίου επί των εθνών-κρατών δεν θα μπορεί να ζήσει πολύ. Ζούμε σε μια επικίνδυνη περίοδο μετάβασης από την εποχή του πλήρως κυρίαρχου έθνους-κράτους στην εποχή της παγκόσμιας κυβέρνησης». 

Δεν είναι «συνωμοσιολόγος» λοιπόν ο π. Βασίλειος, αλλά σύμφωνος με όσα μας είπε και ένας άλλος χαριτωμένος Πνευματικός πατέρας: 

«Κορυφαῖοι γιατροί καί ἐπιστήμονες ἐπισημαίνουν ὅτι αὐτά πού γίνονται εἶναι τέστ πειθαρχίας γιά νά χειραγωγοῦν τούς ἀνθρώπους ἐκεῖ πού θέλουν. Αὐτό φαινόταν παράξενο καί ἀπίθανο μέχρι πρότινος ἀλλά δέν εἶναι φαντασία, διότι οἱ ἄνθρωποι πλέον τό λένε δημόσια:

«Ἡ πανδημία τοῦ κορονοϊοῦ ἀνέδειξε τήν ἀνάγκη μιᾶς παγκόσμιας δημοκρατικῆς διακυβέρνησης» (Γιώργος Παπανδρέου) καί προτείνουν «νά ἔχη ὁ κάθε ἄνθρωπος ἕνα μικροτσίπ γιά νά ἔχη βιομετρικά δεδομένα σέ σχέση μέ τόν ἰό ἤ μέ ἄλλες ἐπιδημικές μετρήσεις» (Εὐάγγελος Βενιζέλος). 

Αὐτοί μιλοῦν ἀνοιχτά γιά σφράγισμα καί παγκόσμια δικτατορία, ἀλλά ἐμεῖς καταλαβαίνομε; »…. ~ Ἱερομόναχος Εὐθύμιος, Καψάλα, Ἅγιον Ὄρος

Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στήν πατρίδα μας, και σε ολο τον κόσμο, έχουν προαναγγελθεί. Η ονομαζόμενη «πανδημία» είναι η κατάλληλη τεχνητή κρίση, για να αποδεχτούν οι λαοί την απώλεια της ελευθερίας τους, και να προετοιμαστούν για την μελλοντική αποδοχή του ενός «Παγκόσμιου ηγέτη». Του ονομαζόμενου και αντιχρίστου. 

Την θέση μας, σύμφωνα με την θεώριση των Αγίων, αλλά και σύγχρονων Πνευματικών πατέρων, που έχουν επίγνωση της κυκλικής νοεράς προσευχής και των ελλάμψεων του Ακτίστου φωτός (απλανώς θεολογείν, διάκριση των τελείων) την έχουμε παρουσιάσει. Δεν δεχόμαστε κανένα «υποχρεωτικό» εμβολιασμό.  

Ο έχων τη σοφία ας λογαριάσει.


ΠΗΓΗ tasthyras


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου