Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Οι αμπόλιαστοι στην Ελλάδα του 2025...


Τι να την κάνει ο άνθρωπος την μόρφωση, όταν αυτή δεν συνοδεύεται από αντίληψη; Όταν εύκολα πλέον χειραγωγούνται με τον φόβο; Είναι πολύ πιο εύκολο να εξαπατήσεις κάποιον, από το να παραδεχτεί ότι εξαπατήθηκε.

Ο Μένγκελε έκανε πειράματα στους ανθρώπους. Όταν ρωτήθηκαν οι συνεργάτες του στη δίκη της Νυρεμβέργης από τους δικαστές, πώς έπεισαν τόσους ανθρώπους να γίνονται πειράματα πάνω τους, είπαν ότι αν πείσεις τους ανθρώπους ό,τι κινδυνεύουν από κάτι, τότε οι ίδιοι παρακαλάνε για την θεραπεία τους.

Ανάθεμα σε κάποιους "έξυπνους" που ούτε ιστορία ξέρουν, γιατί θα ήξεραν πως επαναλαμβάνεται.

Και μιλάνε για αντιεμβολιαστές ναζιστές, όταν "ναζισμό" επιβάλλουν οι ίδιοι και στα κορμιά τους και στις ψυχές τους. Όταν διαχωρίζονται άνθρωποι είναι ναζισμός. Μέχρι και την ιστορία αλλάζουν κατά το δοκούν. Και ένα συνοθύλευμα αριστερών δικαιωματιστών, δεξιών νεοφιλελευθέρων έχουν μετατραπεί σε δικτάτορες με πρόσχημα το "καλό" μας.

Αλλά κατά τα άλλα, εμείς είμαστε οι επικίνδυνοι και "ψεκασμένοι". Δεν πειράζει, συνεχίστε να ανανεώνετε την ελευθερία σας με πράσινα χαρτιά, μέχρι να καταλάβετε ότι στη νέα τάξη πραγμάτων τα πράγματα είστε εσείς!

ΠΗΓΗ corfiatiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου