Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Υπό αντικατάσταση ο ελληνικός λαός

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρεσβεύει έναν πατριωτισμό τον οποίο καταλαβαίνουν και νιώθουν μόνο ο ίδιος και η νεοταξική, νεοφιλελεύθερη ομήγυρις που τον στηρίζει.

Στο παρελθόν έχει αναφερθεί απαξιωτικά στον «νατιβισμό», δηλαδή στην πεποίθηση ότι τα συμφέροντα των Ελλήνων πρέπει να… προηγούνται στην πατρίδα μας και εγκωμιαστικά για την πιθανότητα μετατροπής της κοινωνίας μας σε πολυπολιτισμική – δηλαδή, ισλαμική, μια και εδώ δεν μεταναστεύουν βουδιστές ή σιντοϊστές, αλλά μουσουλμάνοι.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν συμπαθεί την Ελλάδα και τους Έλληνες που γνωρίζουμε. Δεν έχει βιωματική σχέση με τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Αν είχε, δεν θα ανεχόταν να καταπατούνται τα δικαιώματα των πολιτών στην άσκηση της χριστιανικής λατρείας, ενώ θα επέτρεπε την ίδια στιγμή να παρελαύνουν οι Πακιστανοί μουσουλμάνοι και να αυτομαστιγώνονται σε δημόσια θέα οι σιίτες ισλαμιστές.

Τώρα, ο πρωθυπουργός λέει ξεκάθαρα ότι ο ελληνικός λαός είναι υπό αντικατάσταση. Στην εναρκτήρια εκδήλωση του Φόρουμ «Η Ελλάδα το 2040» είπε για το Δημογραφικό: «Συρρικνωνόμαστε, το ξέρουμε. Το πόσο θα μας το δείξει η απογραφή. Είχαμε μια συζήτηση στην Ολομέλεια πριν από λίγο για τα στατιστικά στοιχεία των εμβολιασμών, όπου ο παρονομαστής είναι η απογραφή του ’11, για να υπολογίζουμε τα ποσοστά. Εικάζω ότι είμαστε λιγότεροι απ’ όσοι έδειξε η απογραφή του ’11. […] Και, υπ’ αυτές τις προϋποθέσεις, η κατάρτιση και η επανεκπαίδευση αποτελούν τον πυρήνα της πολιτικής μας, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι και η οργανωμένη -το τονίζω-, η οργανωμένη μετανάστευση, η καλά σχεδιασμένη μετανάστευση, δεν μπορεί και αυτή να είναι ένα συμπληρωματικό όπλο για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε στρεβλώσεις που θα παρουσιαστούν με μαθηματική βεβαιότητα στην αγορά εργασίας».

Δηλαδή, μια χώρα που φτωχοποιήθηκε και μαστίζεται από την ανεργία θα τη γεμίσει περαιτέρω με ισλαμιστές «για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε στρεβλώσεις που θα παρουσιαστούν στην αγορά εργασίας».

Αντί να επαναπατρίσει τα Ελληνόπουλα που ξενιτεύτηκαν για το μεροκάματο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που δηλώνει δεκάδες ακίνητα στο Ε9 του, σκέφτεται να φέρει κι άλλους εισαγόμενους, μέχρι ο Σταυρός στη σημαία μας να αντικατασταθεί από την ημισέληνο.

 ΠΗΓΗ dimokratia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου