Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Το εμβόλιο απαραίτητο μόνο για τους συνταξιούχους

Dr Mike Yeadon

Μετάφραση: Ευάγγελος Δ. Νιάνιος

Ο π. αντιπρόεδρος και επιστημονικός διευθυντής της Pfizer, Dr Mike Yeadon.

Ο Βρετανός παθολόγος και ερευνητής Dr Mike Yeadon, πρώην αντιπρόεδρος και Επιστημονικός Διευθυντής της Pfizer, έδωσε συνέντευξη στον Mordechai Sones της Frontline Doctors της Αμερικής (AFLDS), για τους σε εξέλιξη εμβολιασμούς - και ιδίως τους πειραματικούς "εμβολιασμούς" με mRNA.

«Στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι απολύτως σαφές ότι οι αρχές δεσμεύτηκαν να « εμβoλιάσουν» όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Αυτό είναι ανόητο, επειδή παρόλο που αυτοί οι δρώντες παράγοντες του εμβολίου είναι νόμιμοι, η προστασία απαιτείται μόνο για άτομα που διατρέχουν ιδιαίτερα υψηλό κίνδυνο θανάτου από τον ιό. Θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι αυτή η κατηγορία ανθρώπων αξίζει τον κόπο να αναλάβει τον κίνδυνο. Και σίγουρα υπάρχουν κίνδυνοι που αποκαλώ «μηχανιστικούς», δηλαδή ενσωματωμένους στον τρόπο λειτουργίας αυτών των παραγόντων.

« Αλλά όλοι οι άλλοι, οι υγιείς άνθρωποι κάτω των 60 ετών, ίσως λίγο μεγαλύτεροι, δεν πεθαίνουν από τον ιό. Σε αυτήν τη μεγάλη ομάδα, είναι εντελώς ανήθικο να χορηγείται κάτι καινούριο, όταν η πιθανότητα παρενεργειών μετά από μερικούς μήνες είναι εντελώς άγνωστη.

«Σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα ήταν σοφό να κάνουμε αυτό που διαφημίζεται ως πρόθεση.

«Δεδομένου ότι το ξέρω σίγουρα και γνωρίζω ότι όσοι προωθούν όλα αυτά το γνωρίζουν επίσης, πρέπει να τους ρωτήσουμε: Ποιο είναι το κίνητρό τους;

«Αν και δεν το ξέρω, έχω ισχυρές απαντήσεις στο μυαλό μου, από τις οποίες μόνο μία σχετίζεται με το χρήμα. Και αυτό το κίνητρο δεν λειτουργεί, γιατί μπορούμε να επιτύχουμε τα ίδια έσοδα διπλασιάζοντας το μοναδιαίο κόστος ή εμβολιάζοντας τους μισούς ανθρώπους. Το δίλημμα λύθηκε. Αρα πρόκειται για κάτι άλλο. Γνωρίζοντας ότι, μιλώντας για ολόκληρο τον πληθυσμό, υπάρχουν επίσης σχέδια να ενταχθούν στο πρόγραμμα εμβολιασμού ανήλικοι και πιθανώς μωρά, αυτό το θεωρώ κακούργημα.

« Δεν υπάρχει ιατρική δικαιολογία για αυτό. Γνωρίζοντας ότι η επινόηση αυτών των «εμβολίων» συνίσταται στην πρόκληση της εμφάνισης, στον οργανισμό των παραληπτών, της πρωτεΐνης ακίδας, η οποία από μόνη της έχει ανεπιθύμητες βιολογικές επιδράσεις οι οποίες, σε μερικούς ανθρώπους, είναι επιβλαβείς (πυροδότηση πήξης και ενεργοποίηση του «συμπληρωματικού» ανοσοποιητικού συστήματος), τονίζω με αποφασιστικότητα ότι τα άτομα που δεν διατρέχουν κίνδυνο από αυτό τον ιό, δεν πρέπει να εκτεθούν στον κίνδυνο δυσμενών επιπτώσεων από αυτούς τους παράγοντες."

Πηγή: https://www.lesalonbeige.fr/lancien-vice-president-de-pfizer-met-en-garde-contre-la-vaccination-a-grande-echelle/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου