Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Σχετικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού...

 Κωνσταντίνος Βαθιώτης

06.36 επ. / ΤΑΔΕ ΕΦΗ Η ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, η οποία ξεροκατάπινε, προσπαθώντας να κρύψει την αμηχανία της και την ντροπή της για την ανείπωτη καταστροφή που προκάλεσε η ανικανότητά της, φορώντας χαμόγελο σε διάφορα σημεία του αισχρού λόγου της:

«Προσωπικά θα κάνω αυτό που εξ αρχής επέλεξα: Να μιλώ στη γλώσσα της αλήθειας, να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, να αποκρούω διχασμούς και να ενώνω τους Έλληνες και να εργάζομαι σκληρά για την πατρίδα που μας αξίζει»

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΚΟΥΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΞΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΣΤΟΥ ΑΝΑΠΟΔΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ:

«Προσωπικά θα κάνω αυτό που εξ αρχής επέλεξα: Να μιλώ στη γλώσσα του ΨΕΥΔΟΥΣ, να ΜΗΝ αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, να ΠΡΟΚΑΛΩ διχασμούς και να ΧΩΡΙΖΩ τους Έλληνες ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ, και να εργάζομαι σκληρά για την πατρίδα που ΔΕΝ μας αξίζει».

Στο 03.35, η μαριονέτα έκανε λόγο για “π ό λ ε μ ο με τη φωτιά”. Παντού βλέπει πολέμους! Αυτή είναι η γλώσσα που νομίζει ότι καταλαβαίνουν τα αγοράκια και τα κοριτσάκια που την παρακολουθούν. Πόλεμος με τον κορωνοϊό, πόλεμος με τη φωτιά, αλλά και πόλεμος νεύρων, τον οποίο κάνει εδώ και τόσον καιρό βασανίζοντας τους “συμπολίτες” της.

Στο 04.17 τολμά και μιλά πάλι για “δυναμική επανεκκίνηση”. Πόση πλήξη! Λες και έχει αποστηθίσει ένα πενιχρό λεξιλόγιο με πολεμική και κομπιουτερίστικη ορολογία, την οποία προσαρμόζει σε κάθε περίπτωση που αφορά διαχείριση κρίσης!

Στο 04.27 λέει ότι «θα φυτέψουμε όχι μόνο πολλά αλλά και τα σωστά δέντρα, αξιοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνογνωσία». Τα σωστά δέντρα! Hic sunt leones?

Το ότι μιλάει τόσες φορές σε πρώτο πρόσωπο δείχνει πόσο πολύ έχει καβαλήσει το καλάμι! Ο γδούπος από την πτώση του προβλέπεται να είναι πολύ ηχηρός.

Αλλά όποιος και να έρθει στην θέση του, θα είναι ένας ακόμη ελεγχόμενος προδότης της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ίσως ένας ακόμη βραβευμένος από τον ψυχοπαθή Klaus Schwab, ο οποίος τίμησε και τον παρόντα και τον προκάτοχό του. Δεν αποκλείεται βεβαίως να υπάρξει συνεργασία πολλών προδοτών, ώστε το κύμα των επερχόμενων καταστροφών να το καβαλήσουν κρατώντας συναυτουργικά την σανίδα του αίσχους.

Οι φωτιές ήταν η αρχή του ολέθρου. Όσο οι Έλληνες κοιμούνται βαθέως, το ένα κακό θα διαδέχεται το άλλο και κάθε επόμενο κακό θα είναι πιο επώδυνο από το προηγούμενο. Οι επόμενοι μήνες θα είναι ένας κλιμακούμενος εφιάλτης διά χειρός Εφιαλτάκη.

Είναι η χειρότερη κυβέρνηση που είχε ποτέ η χώρα μας μέχρι να εμφανισθεί η ακόμη χειρότερη.

Της αξίζει η συντομογραφία Κ.Υ.Δ.Α.Ε. = Κυβέρνηση Υγειονομικής Δικτατορίας και Αφανισμού των Ελλήνων.

ΠΗΓΗ facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου