Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Παγκόσμια “δυστοπικά” ερωτηματικά για μία αλλόκοτη πανδημία

Βασίλης Μπόνιος


Παγκόσμιο χάος και ερωτηματικά προκαλεί η αλλόκοτη πανδημία που βιώνει ο πλανήτης. Κρίσιμα ερωτηματικά όπως είναι η προέλευση της η οποία έχει μάλιστα και ελληνική διάσταση.

Όσο αφορά την προέλευση εντύπωση προκαλεί η παγκόσμια επιχείρηση συγκάλυψής της στην οποία πρωτοστάτησε ο Peter Daszak, αλλά έσπευσαν σε βοήθειά του και πρόθυμοι επιστήμονες όπως οι Σωτήρης Τσιόδρας και Γκίκας Μαγιορκίνης.

Ο Peter Daszak ο οποίος ήταν ταυτόχρονα επιθεωρητής του παγκόσμιου οργανισμού υγείας και η ΜΚΟ του συνεργάζονταν με το Ινστιτούτο της Wuhan στα περίφημα gain of function πειράματα προϊόν του οποίου είναι σύμφωνα με σπουδαίους ερευνητές επιστήμονες ο αλλόκοτος κοροναϊός που σκότωσε ήδη πάνω από 4 εκατ. ανθρώπους στον πλανήτη και συνεχίζει.

Ολόκληρο κόμμα, οι Ρεπουμπλικάνοι, σε Εκθεσή τους που αποσιωπήθηκε από τα μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ υποστήριξαν ότι ο ιός κυκλοφορούσε στη Wuhan από τον Σεπτέμβριο του 2019 και μέσω των αθλητών που συμμετείχαν στους παγκόσμιους στρατιωτικούς αγώνες της Wuhan 18-27 Οκτωβρίου 2019 μετατράπη σε πανδημία τον ορισμό της οποίας ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας τον αποδέχθηκε επίσημα μήνες μετά, τον Μάρτιο του 2020 αφού στο μεταξύ η Κίνα είχε καθυστερήσει προκλητικά την ενημέρωση του υπόλοιπου κόσμου.

Εδώ όμως μπαίνει ένα καίριο ερώτημα: Μετά τους παγκόσμιους στρατιωτικούς Αγώνες της Wuhnan πάρα πολλοί αθλητές που συμμετείχαν απεκάλυψαν ότι είχαν συμπτώματα COVID-19 αλλά κανένα υπ. Άμυνας δυτικής χώρας δεν έσπευσε να εξετάσει τους παραπονούμενους αθλητές ώστε να διαπιστώσει τι συνέβη. Γιατί αυτή η κοινή γραμμή αποσιώπησης του ενδεχόμενου οι αθλητές να μετέτρεψαν τον ιό σε πανδημία; Είχαν λόγους οι κυβερνήσεις της Δύσης να συγκαλύψουν την Κίνα σε περίπτωση διαρροής ή μήπως κάτι άλλο αλλόκοτο συμβαίνει;

Και αυτό το άλλο έρχεται να δέσει με τις ανεξήγητες αντιφάσεις των ηγετών και της επιστήμης παγκοσμίως για τα εμβόλια, τις μεταλλάξεις και τα μέτρα για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Ωραία. Ολοι σχεδόν οι ηγέτες του δυτικού κόσμου που αρνήθηκαν να εξετάσουν τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες της Wuhan εάν είχαν περάσει κοροναϊό ήρθαν με πάθος να στηρίξουν τους εμβολιασμούς την ίδια ώρα που ανέχθηκαν σιωπηλά την εξαφάνιση των φαρμάκων κατά της COVID. Ειδικά όταν κάποια φάρμακα ανακοινώθηκαν από επιστήμονες όπως ο Αμερικανός Ralf Baric ο οποίος είναι  μανούλα στους gain of function ιούς και ο οποίος με συνέντευξή του πολύ νωρίς το 2020 παραδέχθηκε ότι αυτός και η ομάδα του είχαν το φάρμακο για τον ιό και τις μεταλλάξεις του. Ηταν ο ίδιος ο καθηγητής που δίδαξε την περίφημη Κινέζα επιστήμονα batwoman να κάνει τα πειράματα gain of function. Πως να μην έχει λοιπόν το φάρμακο ο πάστορας των gain of function ιων; Κι όμως έκτοτε ο Baric σιώπησε!

Για τα εμβόλια τώρα. Μία μετά την άλλη οι έρευνες δείχνουν ότι σε 4-5 μήνες δεν παρέχουν ουδεμία προστασία και ειδικά απέναντι στη Delta. To είπαν στη σαστισμένη παγκόσμια κοινότητα ο πρωθυπουργός και ο υπ. Υγείας της παγκόσμιας πρωταθλήτριας εμβολιασμών, του Ισραήλ.

Οι δυο τους είπαν πως όσοι έχουν εμβολιαστεί πλήρως με δύο δόσεις είναι πλέον ανεμβολίαστοι εάν δεν έχουν κάνει 3η δόση ενισχυτική και το διαβόητο πράσινο διαβατήριο των δύο δόσεων δεν θα μπορούν να το χρησιμοποιούν πουθενά μια και θα αντιμετωπίζονται σαν ανεμβολίαστοι. Την ίδια στιγμή μόλις χθες ο περίφημος Μπουρλά της Pfizer μας δήλωσε ότι έρχεται μετάλλαξη που δεν θα την πιάνουν τα εμβόλια ενώ ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δεν είναι σε θέση να ενημερώσει τους πολίτες ΠΟΣΑ τρυπήματα πρέπει να κάνουν για να έχουν προστασία από την COVID-19 και τις μεταλλάξεις της;

Και πως είναι δυνατόν να σπρώχνουν τους πολίτες του πλανήτη να εμβολιαστούν όταν οι ίδιοι λένε ότι το εμβόλιο είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματικό απέναντι στη DELTA και πως έχουμε μπροστά μας πολλές προαναγγελθείσες και προκατασκευασμένες μεταλλάξεις που πρόκειται να ενσκήψουν στα κεφάλια των πολιτών του παγκόσμιου χωριού. Γι΄ αυτό και ο Παγκόσμιος οργανισμός υγείας έσπευσε να ονοματίσει τις μεταλλάξεις με την ελληνική αλφάβητο που έχει 24 γράμματα. Εάν μας περιμένουν ακόμη 24 μεταλλάξεις πόσα τρυπήματα πρέπει να κάνει κάθε πολίτης του κόσμου ώστε να προστατευτεί;

Ταυτόχρονα συμβαίνουν και ελληνικά αλλόκοτα όπως το γεγονός ότι οι καθηγητές Τσιόδρας, Μαγιορκίνης και 2-3 άλλοι έσπευσαν από τον Ιανουάριο του 2020 που ακόμη δεν είχε ανακηρυχθεί πανδημία να υπογράψουν μελέτη ότι ο ιός είναι φυσικής προέλευσης. Πως το γνώριζαν αυτό και γιατί τόση πρεμούρα και μάλιστα τόσο νωρίς; Ποια είναι η σχέση του Σωτήρη Τσιόδρα με τον Peter Daszak; Τι τους συνδέει; Ποιος είναι ο συνδετικός κρίκος;

Και κάτι ακόμη εξίσου αλλόκοτο. Βγαίνει ο γαλάζιος περιφερειάρχης Σπανός και καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση και η πυροσβεστική συνειδητά δεν έσβηναν τη φωτιά στην Εύβοια. Με λίγα λόγια ο νεοδημοκράτης Σπανός και φίλος του Κώστα Μπακογιάννη κατηγορεί ευθέως τη κυβέρνηση ότι έκαψε επίτηδες την Εύβοια. Εάν συνέβη αυτό βγάλτε από το μυαλό σας ότι έγινε για τις ανεμογεννήτριες. Κανείς πρωθυπουργός δεν θα έκαιγε την Εύβοια για τις ανεμογεννήτριες. Κάτι άλλο παγκόσμιο συμβαίνει εδώ εάν σκεφθείτε ότι ακόμη και ο διαβόητος λαϊκιστής Τσίπρας αποκαλεί κι αυτός ψεκασμένους τους πολίτες που έχουν αυτονόητα ερωτήματα για τους εμβολιασμούς και τα εμβόλια καθώς βλέπουν ένα πολυτρυπημένο Ισραήλ να μην μπορεί να ελέγξει την πανδημία και να έχει περισσότερα κρούσματα από την Ελλάδα.

Υπάρχουν τουλάχιστο 1.000 δυστοπικές συμπτώσεις σ΄ αυτή την αλλόκοτη πανδημία…

Y.Γ> Σημερινό ρεπορτάζ του ΑΠΕ και της Καθημερινής (ημερομηνία 26 Αυγούστου 2021) αναφέρει ότι οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές στις ΗΠΑ ενδέχεται να εγκρίνουν μία 3η δόση του εμβολίου για ενήλικους κατά της COVID-19 τουλάχιστον έξι μήνες μετά τον πλήρη εμβολιασμό τους, αντί του διαστήματος των οκτώ μηνών, όπως είχε ανακοινωθεί προηγούμενα, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Wall Street Journal».

ΠΗΓΗ anastoxasmoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου