Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

«Yπερασπίσου το παιδί»

παπα-Ηλίας Υφαντής

Αύτή τη στιγμή η πατρίδα μας διατρέχει τον έσχατο κίνδυνο. Κινδυνεύει απ’ αυτούς, που, παρότι «το παίζουν» κυβερνήτες μας, όπως φαίνεται, καίνε τα δάση μας. Ενώ παράληλα χρησιμοποιούν τα εμβόλια, προκειμένου να κάψουν το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας.

Εστιάζουμε, συνήθως, την προσοχή μας στους θανάτους και τις διάφορες παρενέργειες των εμβολίων. Που ωστόσο δεν τολμούν , λόγω της φασιστικής τρομοκρατίας, οι γιατροί να καταγγείλουν.  Διαφεύγει όμως την προσοχή μας η μαζική δολοφονία, που μεθοδεύουν σε βάρος των παιδιών μας και των μελλοντικών γενεών.

Προσέξατε πώς οι εγκάθετοι στο Υπουργείο Παιδείας εδώ και χρόνια υπονομεύουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και το διδακτικό υλικό. Επειδή ακριβώς έχουν ως στόχο τους τα παιδιά. Και με κάθε τρόπο αγωνίζονται να ξεριζώσουν απ’ τις καρδιές τους κάθε ίχνος εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης.

Και τώρα είναι έτοιμοι να παραβιάσουν «τα άγια των αγίων» του βιολογικού πυρήνα παιδιών και νέων. Να μεταλλάξουν, πέρα από κάθε ηθική και συνείδηση, το DNA και τον γενετικό τους κώδικα. Σε τρόπο ώστε οι αυριανοί Έλληνες, όχι μόνο  Έλληνες να μην είναι, αλλά ούτε καν άνθρωποι. Kι έχουν λυσσάξει να δολοφονήσουν τα παιδιά με τα καταστροφικά για την υγεία και το μέλλον τους ιδιοσκευάσματα εμβολίων.

Κι αυτά δεν τα ισχυρίζεται ένας κάποιος παπάς. Τα υποστηρίζουν άνθρωποι με διεθνή εμβέλεια. Όπως ο γιος του δολοφονηθέντος Ρόμπερτ Κένεντυ, Ρόμπερτ. Που καταγγέλλει την κοροναϊκή και εμβολιαστική αθλιότητα των νεοταξιτών ως προσπάθεια μεταβολής των ανθρώπων σε ζόμπι. Ο Νομπελίστας Μοντανιέ, που υποστηρίζει ότι τα εμβόλια μεταλλάσουν το DNA των εμβολιαζομένων. Και ασφαλώς γνωρίζει πολύ περισσότερα απ’ τους μίσθαρνους ντόπιους «ειδικούς», που σαν τον μεσαιωνικό παπικό Τέντζελο, που διαφήμιζε τα παπικά συχωροχάρτια, διαφημίζουν τα εμβόλια. Αλλά και ο Πρόεδρος της φαρμακευτικής εταιρίας ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αποκαλύπτει την αληθινή ταυτότητα των εμβολίων, δηλώνοντας κάθετα ότι  δεν πρόκειται να εμβολιαστεί! Γιατί  δεν θέλει ν’ αλλάξει το DNA του!…

Κι όμως εμείς δεν συγκλονιζόμαστε απ’ την εμμονή της νεοταξικής ακυβερνησίας να μεταβάλει τα παιδιά μας σε απάνθρωπα τέρατα! Τα παιδιά, που με τόση αγάπη και φροντίδα μεγαλώνει καθένας και κάνει όνειρα για το μέλλον τους, μπορούμε να τα εγκαταλείψουμε στα χέρια του καθενός Προκρούστη και βάνδαλου; Που θέλει να ακρωτηριάσει την πνευματική και ηθική τους υπόσταση, προκειμένου να τα απανθρωποποιήσει και τερατοποιήσει; Έχουν δρομολογήσει τον όλεθρο εμάς των ηλικιωμένων. Αλλά και των παιδιών!

Και εδώ μπαίνει ένα καίριο ερώτημα: Πού είναι οι πνευματικοί άνθρωποι; Ακαδημαϊκοί, γιατροί, δικηγόροι, δάσκαλοι, καθηγητές, σε πανελλαδικό επίπεδο! Προκειμένου να δημιουργήσουν ένα αρραγές τείχος γύρω από το λαό και ιδιαίτερα γύρω απ’ τα παιδιά. Σε αντίθεση με το κάλπικο τείχος ανοσίας, που πάνω στη λαϊκή ανοησία  οικοδομούν οι νεοταξικοί Μέγκελε. Οι οποίοι σαν  τους Τουρκαλάδες , που άρπαζαν τα παιδιά, για να τα μεταλλάξουν σε γενιτσάρους, θέλουν να πετάξουν τα παιδιά μας στον Καιάδα της «Μεγάλης Επανεκκίνησης». Απ’ τον οποίο, δεν θα υπάρχει δυνατότητα επιστροφής. 

Δεν μιλάμε βέβαια για τη συντριπτική πλειονότητα των κληρικών, που έχουν καταντήσει η ουρά της συμμορίας του Μπιλ Γκέητς. Και βρίσκουν ότι τα εμβόλια είναι ευλογία και δώρο θεού. Και χαρακτηρίζουν αμαρτωλούς όσους δεν εμβολιάζονται. Και διαλαλούν πώς τα εμβόλια στηρίζονται στο Ευαγγέλιο, κι αν ο Χριστός βρισκόταν σήμερα ανάμεσά μας, θα συνιστούσε κι αυτός τα εμβόλια! Και άλλα τέτοια τερατώδη και παράλογα.

Σε σημείο ώστε να δημιουργείται ένας εύλογος προβληματισμός: Μήπως κάποιοι κληρικοί  μετά τον εμβολιασμό τους γίνονται απάνθρωποι; Ώστε, πέρα από κάθε λογική και συνείδηση, και διαμετρική αντίθεση προς το Ευαγγέλιο, να απειλούν με απολύσεις όσους είναι υπό την εξουσία τους, αν δεν εμβολιαστούν! Και να γίνονται διαφημιστές των εμβολίων  και να μας ξεφουρνίζουν τέτοιες τερατώδεις ανοησίες!

Ας συγκριθούν οι τωρινοί πολιτικοί και εκκλησιαστικοί νεοταξίτες  με τον Πατροκοσμά. Δεν έζησε ο Πατροκοσμάς στα χρόνια της νεοταξικής, αλλά της τουρκικής βαρβαρότητας. Οπότε πέρα απ’ την πολιτική σκλαβιά είχαμε και την πνευματική. Αφού οι Τούρκοι, όπως τώρα η νεοταξική κυβέρνηση, πρόσφεραν πλουσιοπάροχα μπόνους σε όσους αρνούνταν την πίστη τους και προσχωρούσαν στο μωαμεθανισμό. Όπως οι νεοταξίτες σε όσους προσχωρούν στη δολοφονική στρούγκα τους.  

Ο Πατροκοσμάς κατάλαβε ότι, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει όλη αυτή την βαρβαρότητα δεν υπήρχε  άλλος δρόμος, εκτός απ’ αυτόν του Ευαγγελίου. Αλλά το Ευαγγέλιο είναι γραμμένο στην ελληνική. Της οποίας η διάβρωση τετρακοσίων χρόνων βάρβαρης δουλείας, ήταν αναπόφευκτη. Αφού πολλοί είχαν παύσει να μιλούν ελληνικά. Καθώς μιλούσαν τούρκικα, αρβανίτικα, βλάχικα.  Οπότε ο μεγάλος πνευματικός επαναστάτης, για να τους επαναφέρει, τους είπε: Σ’ όποιον μου υποσχεθεί ότι θα εγκαταλείψει την ξένη γλώσσα και θα μιλάει μόνο ελληνικά, παίρνω πάνω μου όλες τις αμαρτίες του. 

Όμως  ο βασικός δρόμος για την εκμάθηση της ελληνικής  ήταν τα σχολεία.  Και με τη φροντίδα του Πατροκοσμά λειτούργησαν τουλάχιστο 250 δημοτικά και κάπου δέκα σχολαρχεία. Ποιοι απ’ τους σύγχρονους ρεμπεσκέδες , που, όπως η Κεραμέως, πασχίζουν να κάμουν την Παιδεία κεραμιδαριό, θα μπορούσε να πραγματοποιήσει ένα τέτοιο κολοσσιαίο έργο; Όταν καταβάλλεται προσπάθεια να μη μείνει «λίθος επί λίθον» στο έργο του μεγάλου οραματιστή.

Και να σκεφθεί κανείς πως το ανοσιούργημα αυτό διαδραματίζεται, ενώ γιορτάζουμε την επέτειο των διακοσίων χρόνων απ’ την επανάσταση του ’21. Της οποίας οι ήρωες αγωνίστηκαν ως γνωστόν,  υπέρ πίστεως και πατρίδας.

Αλήθεια, μπορεί να υπάρξει τραγικότερη απ’ αυτή την τραγική ειρωνεία!

ΠΗΓΗ papailiasyfantis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου