Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

ΒΟΜΒΑ!!! – ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ η δήθεν «έγκριση» του μπολιού Pfizer από το FDA!!!

 


Τελικά, πρόκειται για μεγάλο…ΨΕΜΑ η επιστολή του FDA προς την Pfizer για τη δήθεν πλήρη έγκριση του θανατηφόρου εμβολίου της.

Καταρχάς, συνοψίζει το σκεπτικό για τη θέσπιση της πράξης εξουσιοδότησης χρήσης έκτακτης ανάγκης.

Καλύπτει όλα τα βήματα που έχουν κάνει και τις μελέτες που έχουν κάνει. Λέει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο για άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω.

Εάν μετακινηθείτε προς τα κάτω, δεν λέει ποτέ ότι αλλάζουν την εξουσιοδότηση χρήσης έκτακτης ανάγκης, απλώς λέει ότι τη συνεχίζουν.

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΤΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ» Pfizer ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ FDA!!! Η ΛΕΞΙΣ «ΕΓΚΡΙΣΙΣ» ΛΕΙΠΕΙ ΣΕ ΌΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟΝ!!!

Επομένως, το εμβόλιο Pfizer δεν έχει εγκριθεί από τον FDA παρά τα όσα λέει το Πεντάγωνο, παρά τα όσα λέει η διοίκηση του Τζο Μπάιντεν, κ.ο.κ.!!!

Στον επίσημο ιστότοπο του FDA διαβάζουμε….

Στις 23 Αυγούστου 2021, ο FDA ενέκρινε το πρώτο εμβόλιο COVID-19. Το εμβόλιο είναι γνωστό ως το εμβόλιο Pfizer BioNtech COVID-19 και τώρα θα κυκλοφορήσει στην αγορά ως Cormirnaty, για την πρόληψη της νόσου COVID-19 σε άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω.

Το εμβόλιο εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο κατόπιν άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων ηλικίας 12 έως 15 ετών και για τη χορήγηση τρίτης δόσης σε ορισμένα άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα,

Καμμία κανονική άδεια δεν δόθηκε από τον FDA. Παραμένει σε κατάσταση εξουσιοδοτήσεως χρήσεως έκτακτης ανάγκης για 16χρονα και πάνω. Απλά δόθηκε η εμπορική ονομασία του σκευάσματος. Το ίδιο έγινε πριν λίγες μέρες με μιας άλλης εταιρείας.

Γι’ αυτό άλλωστε, το FDA επι Τράμπ ΑΡΝΗΘΗΚΕ να εγκρίνει ΟΛΑ τα εμβόλια κορωνοϊού!!!

***

Στο άρθρο μας με τίτλο Δήλωση βόμβα της FDA των ΗΠΑ: «Δεν θα εγκρίνουμε ένα εμβόλιο (COVID) που δεν αισθανόμαστε άνετα να δώσουμε στις δικές μας οικογένειες.», είχαμε γράψει τα εξής αποκαλυπτικά για αυτό το θέμα….

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα δημόσια διάσκεψη και ενημέρωση του FDA (The Food And Drug Administration) σχετικά με τη θέση αυτής της μεγάλης κρατικής υπηρεσίας για την έγκριση των εμβολίων κατά του κορωνοϊού από πλευράς της ίδιας.

Επανέλαβε την θέση της λέγουσα ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ λόγω του ότι ΔΕΝ έχουν δοκιμαστεί σωστά και αποτελούν…ΚΙΝΔΥΝΟ για το κοινό που το κάνει!

Πιο συγκεκριμένα, ο επίτροπος της FDA, Stephen Hahn (πιο διορίστικε από τον Τράμπ το 2019), είπε τα εξής σημαντικά…

Το FDA δεν θα εγκρίνει ένα εμβόλιο που δεν αισθανόμαστε άνετα να δώσουμε στις οικογένειές μας.

Εκ μέρους του FDA και των 17.000 υπαλλήλων του, θέλω να αναλάβω τις ακόλουθες δεσμεύσεις…

Ο οργανισμός δεν θα εξουσιοδοτήσει ούτε θα εγκρίνει κανένα εμβόλιο προτού ανταποκριθεί στις αυστηρές προσδοκίες του για ασφάλεια και αποτελεσματικότητα

Οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με αυτό θα ληφθεί από τις διεξοδικές διαδικασίες αξιολόγησης και η επιστήμη θα καθοδηγεί τις αποφάσεις μας

Το FDA δεν θα πιεστεί από κανέναν για να το αλλάξει αυτό

Θα αγωνιστούμε για την επιστήμη. Θα αγωνιστούμε για την ακεραιότητα του οργανισμού

Θα βάλω τα συμφέροντα του αμερικανικού λαού πριν από οτιδήποτε άλλο.

Ο λόγος που τα διάφορα εμβόλια-κόβιντ έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα οφείλεται στη λεγόμενη «άδεια χρήσεως έκτακτης ανάγκης» που επικαλείται τόσο η αμερικανική κυβέρνηση όσο και σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο μετά από πίεση που δέχτηκαν από τον…ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Π.Ο.Υ…!!! ΑΥΤΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ (ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗ…ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ), ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ…ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΑΣΚΗΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟ…FDA ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ «ΕΓΚΡΙΣΗ»-ΜΑΪΜΟΥ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER!!! ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ;;;

Δείτε ολόκληρη τη δήθεν «έγκριση» του FDA εδώ >> https://www.fda.gov/media/151710/download

ΠΗΓΗ greeknewsondemand

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου