Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Πως η Ελλάδα θα αποφύγει το lockdown 4, χωρίς να διαιωνίζει την φαύλη διαίρεση μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων;

 


Το Ισραήλ το πιο εμβολιασμένο κράτος στον κόσμο με ποσοστά εμβολιασμού 85% σε ηλικίες άνω των 60 (δηλαδή τις πιο κρίσιμες) κατέγραψε αύξηση κρουσμάτων και νοσηρότητας μεταξύ των εμβολιασμένων ακραία ανησυχητική.

Ήταν ο αποκλειστικός λόγος που επέλεξε να προωθήσει έγκαιρα την επιλογή της 3ης δόσης και έως σήμερα σχεδόν 1,4 εκατ ισραηλινοί έχουν εμβολιαστεί με 3 δόσεις.

Η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία έχουν κάτι κοινό εφαρμόζουν το πιο ακραίο lockdown έως σήμερα με την περιοχή της Βικτώρια να είναι σε καραντίνα 210 ημέρες, αλλά παρ΄ όλα αυτά καταγράφει μεγάλη αύξηση κρουσμάτων που δεν δικαιολογούνται με βάση την αυστηρότητα των μέτρων.

Έχουμε λοιπόν το Ισραήλ να έχει εμβολιαστεί καθολικά αλλά οι εμβολιασμένοι να μεταδίδουν και να νοσούν, μάλιστα το 63% των βαριά νοσούντων συνολικά 669 είναι εμβολιασμένοι και η Αυστραλία με τα πιο επιθετικά lockdowns καταγράφει αύξηση κρουσμάτων Covid 19.

Τα στοιχεία αυτά αποκαλύπτουν ότι τα μεν lockdowns πέραν από καταστροφικά για την οικονομία είναι αποτυχημένα και με υγειονομικούς όρους, οπότε ΔΕΝ αποτελούν λύση.

Αντιθέτως η υιοθέτηση τους είναι απόδειξη αποτυχίας όλων των πρωτοβουλιών που έχουν ληφθεί, όποιοι καταλήξουν σε lockdown θα έχουν ενταφιάσει και την εμβολιαστική προσπάθεια και θα δημιουργήσουν ένα κύμα οργής στην κοινωνία που προφανώς δεν θα πειθαρχήσει.

Πως η Ελλάδα θα αποφύγει το lockdown 4, χωρίς να διαιωνίζει την φαύλη διαίρεση μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων;

Το βασικό ερώτημα λοιπόν είναι πως θα αποφευχθεί το lockdown εκ νέου από φθινόπωρο όπου οι κλιματολογικές συνθήκες θα ευνοήσουν την μετάδοση του covid 19 ο οποίος, όπως αναγνωρίζει και το εργαστήριο του κόσμου όπως αποκαλούν οι ισραηλινοί… το Ισραήλ δεν πρόκειται ποτέ να εξαλειφθεί.

1) Η 3η δόση των εμβολίων αποδίδει αλλά το ερώτημα είναι ότι η αποτελεσματικότητα των δύο πρώτων δόσεων κατέρρευσε στο 39% και η μετάδοση στο 16% ενώ είναι ασαφές πόσο θα διαρκέσει το τείχος προστασίας της 3ης δόσης.

Ο υπουργός επιστημών του Ισραήλ Orit Farkash-Hacohen είχε εμβολιαστεί με 3 δόσεις και παρ΄ όλα αυτά κόλλησε εκ νέου covid 19 και βρίσκεται σε καραντίνα.

Η περίπτωση του Ισραηλινού υπουργού μας δείχνει ότι με 3η δόση ο covid 19 μεταδίδεται.

Πάλι το Ισραήλ – εικάζει – γιατί δεν υπάρχουν μελέτες ή δεδομένα ότι μπορεί η αποτελεσματικότητα να διαρκέσει 9 με 12 μήνες.

Η 3η δόση θα πρέπει να γίνει μόνο στοχευμένα στις πιο ευαίσθητες ομάδες στις μεγάλες ηλικίες και σε όσους είναι σε ανοσοκαταστολή.

Το Ισραήλ επέλεξε από ηλικίες 40 ετών και άνω.

2) Στα παιδιά ειδικά στα ελληνικά σχολεία, ίσως η πρακτική του Ισραήλ είναι η πιο ενδεδειγμένη, το Ισραήλ θα διεξάγει μαζικά tests αντισωμάτων πριν ξεκινήσει η σχολική χρονιά.

Μάλιστα το Ισραήλ έχει ξεκινήσει την αποστολή tests στις οικογένειες των παιδιών ώστε πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς την 1η Σεπτεμβρίου να υπάρχει μια σαφή εικόνα ποιοι είναι θετικοί και ποιοι όχι.

Τα σχολεία να ανοίξουν κανονικά με φυσική παρουσία και όποτε παρουσιάζεται κρούσμα σε μια τάξη, προφανώς όλα τα παιδιά να υποβάλλονται σε tests και να επιστρέφουν στο σχολείο μόνο τα αρνητικά ενώ τα θετικά θα πρέπει να απομονώνονται.

Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές.

Εάν τα παιδιά δεν συναναστρέφονταν με μεγάλους, ίσως δεν θα είχε νόημα να τεθούν σε καραντίνα, ούτως ή άλλως η νοσηρότητα στα παιδιά του covid 19 είναι μηδενική.

Ωστόσο έρχονται σε επαφή με μεγαλύτερους και όπως έχει αποδειχθεί εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι γονείς έχουν τις ίδιες πιθανότητες νόσησης.

3) Να σταματήσει ο διαχωρισμός εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων όχι μόνο δεν αποδίδει και η κοινωνία αυτά τα μέτρα τα έχει παραγκωνίσει αλλά όπως απέδειξα τα κέντρα ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων τα CDC στις ΗΠΑ εμβολιασμένοι θετικοί σε covid 19 και ανεμβολίαστοι θετικοί σε covid 19 έχουν παραπλήσιο ιικό φορτίο της νόσου.

Η χρήση της μάσκας σε εσωτερικούς χώρους έχει μια λογική αλλά σε εξωτερικούς χώρους, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για την αποτελεσματικότητα.

Πάντως πάλι τα κέντρα ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων τα CDC στις ΗΠΑ σε μελέτη τους ανέφεραν ότι οι μάσκες στα παιδιά στα σχολεία έχουν μικρό στατιστικό όφελος… αυτό μεταφράζεται ότι δεν αποδίδουν.

4) Ο εμβολιασμός σε καμία περίπτωση να μην καταστεί υποχρεωτικός, ακόμη και εάν η FDA η υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων εγκρίνει επίσημα τα εμβόλια – είναι θέμα ημερών να συμβεί -.
Ο εμβολιασμός είναι μια πράξη προαιρετική και εναπόκειται στην κρίση του κάθε ανθρώπου για το τι είναι δόκιμο να πράξει.

Θα πρέπει να γίνει αποδεκτό, από τους τηλεπιστήμονες ότι υπάρχει και η φυσική ανοσία και το γεγονός ότι 16 μήνες covid 19 τα συνολικά κρούσματα αναλογούσαν στο 5% του πληθυσμού… αλλά όσοι νόσησαν με σοβαρά συμπτώματα ήταν μόλις 0,4% ενώ όσοι πέθαναν αναλογούσαν στο 0,12% του πληθυσμού δηλαδή το 99,88% του πληθυσμού είναι υγιή.

5) Η μετάλλαξη Delta έχει υψηλή μεταδοτικότητα αλλά χαμηλή θνητότητα και μεσαίας κλίμακας νοσηρότητα.
Το Ισραήλ είχε προβλέψει ότι κάθε 10 ημέρες θα διπλασιάζονται τα βαριά κρούσματα, π.χ. τα 100 θα γίνουν 200 τα 200 εν συνεχεία 400 κ.ο.κ. ωστόσο ενώ αρχικά επιβεβαιώθηκε… καταγράφεται τάση επιβράδυνσης που ρόλο σε αυτό διαδραμάτισε και η 3η δόση εμβολίων.

6)Να εγκαταλείψει την ανούσια κόντρα με τους υγειονομικούς και άλλες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες και ας δημιουργηθεί ένα σχέδιο δράσης με προσλήψεις ώστε το σύστημα να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του φθινοπώρου.

Τα μέτρα κατά των ανεμβολίαστων όχι μόνο έχουν αποτύχει αλλά και θα αποτύχουν και στο μέλλον, πουθενά δεν λειτούργησαν, στην Γαλλία κατέρρευσαν και προκάλεσαν και μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, όπως και στην Αυστραλία.

Πως θα κινηθεί η κυβέρνηση;

Α) Θα εφαρμοστεί η 3η δόση εμβολίων για τις περισσότερες ηλικιακές ομάδες, όχι μόνο για τους ηλικιωμένους.

Δεν είναι τυχαίο ότι το Ισραήλ εφάρμοσε πρώτο σε 1,15 εκατ ισραηλινούς την 3η δόση εμβολίων επειδή ήταν αναποτελεσματικές οι δύο πρώτες δόσεις – όπως επισήμως έχει αναγνωριστεί – για ηλικίες 60 ετών και άνω.

Εν συνεχεία μείωσε το όριο ηλικίας και εσχάτως αναφέρει ότι προσεχώς θα είναι όλες οι ηλικίες επιλέξιμες για την 3η δόση.

Ήδη η Pfizer – η οποία αγωνιά για τα κέρδη που θα πετύχει από τα εμβόλια – ανέφερε ότι βρίσκεται στις τελικές φάσεις για να πάρει εγκρίσεις από την FDA την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων ώστε να μπορεί να χορηγεί και την 3η δόση εμβολίων.

Το Ισραήλ χορηγεί την 3η δόση χωρίς μέχρι τώρα κάποια έγκριση.

Β) Επειδή η εμβολιαστική προσπάθεια διεθνώς και στην Ελλάδα έχει δείξει σημάδια κόπωσης, όσοι ήταν να εμβολιαστούν έχουν εμβολιαστεί και όσοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν έχουν πάρει τις αποφάσεις τους, οι κυβερνήσεις και προφανώς και η ελληνική κυβέρνηση που ακολουθεί την διεθνή πεπατημένη – ως χώρα μίμος – θα αυστηροποιήσουν το πλαίσιο για τους ανεμβολίαστους.

Τα αρχικά μέτρα που ελήφθησαν δεν έχουν αποδώσει, πουθενά επί της ουσίας δεν εφαρμόζονται οι διαχωρισμοί εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.
Τα εστιατόρια και καφέ μπορεί για τυπικούς λόγους να τα εφαρμόζουν ή όταν ελέγχονται για να μην επιβάλλονται πρόστιμα αλλά ως επί το πλείστον τα παράλογα μέτρα δεν εφαρμόζονται κυρίως γιατί η κοινωνία εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων δεν τα αποδέχεται.

Όμως πολιτικοί χωρίς κοινωνικές αναφορές, πολιτικοί που προσβάλουν την δημοκρατία και τις αρχές όπως ο Macron στην Γαλλία έφθασε με θράσος να στέλνει την αστυνομία στα supermarket ώστε όποιος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολίου ή αρνητικό tests να μην μπορεί να εισέλθει και να ψωνίσει.

Δηλαδή επί 16 -17 μήνες που μαίνεται η πανδημία που δεν υπήρχαν τίποτε από αυτά οι πολίτες πήγαιναν στα supermarket και ψώνιζαν κάνοντας χρήση μάσκας.

Αλλά αυτό δεν επαρκεί.

Προφανώς όχι γιατί ανησυχούν για τον Covid 19 αυτό είναι υποκρισία αλλά για να επιβληθούν οι κυβερνήσεις στους πολίτες.

Όμως στον πλανήτη σχεδόν 3 δισεκ. πολίτες δεν έχουν εμβολιαστεί και ειδικά οι νέοι και οι νεότερες ηλικίες.

Όλα αυτά τα επαίσχυντα μέτρα μπορεί να εφαρμοστούν στα supermarket, στα καταστήματα λιανικής και γενικώς σε δραστηριότητες όπου συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου.

Το ερώτημα είναι εάν τελικά εφαρμοστούν και δεν καταρρεύσουν γιατί η κοινωνία έχει αντανακλαστικά, ότι είναι τοξικό και άρρωστο απωθείται.
Τα μέτρα διαχωρισμού της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους είναι χυδαία, ντροπιαστικά, τοξικά και απαράδεκτα.
Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι δεν έχουν την τόλμη πολλές κυβερνήσεις που έγιναν ντίλερ των εμβολίων να αναγνωρίσουν αυτό που οι επιστήμονες απέδειξαν.

Οι δύο πρώτες δόσεις εμβολίων λειτούργησαν αρχικά αλλά εν συνεχεία η αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατέρρευσε.

Πλέον αυτό το αναγνωρίζουν όλοι.

Είναι παρηγορητικό για τα μέτρα δυστοπίας που εφαρμόζουν πολλές κυβερνήσεις καταχρηστικά, ότι οι επιστήμονες ανακύπτουν… το φάρμακο, δηλαδή την θεραπεία κατά του covid 19.

Στην περίπτωση του κορωνοιού επιβλήθηκαν τα εμβόλια όχι γιατί είναι η καλύτερη λύση αλλά γιατί είναι η πιο κερδοφόρος.

Στον βωμό της κερδοσκοπίας λοιπόν εγκλωβίστηκαν οι πάντες και οι κυβερνήσεις που δεν έχουν άλλα εργαλεία.

Τα lockdowns ήταν καταστροφή.

Όταν επιχειρηματολογούσαμε για τα lockdowns ότι είναι εγκληματικές πράξεις κατά της κοινωνίας και οικονομίας… ορισμένοι εδώ στην Ελλάδα υπερθεμάτιζαν υπέρ της καραντίνας.

Μέρος της κοινωνίας λειτουργεί ως όχλος και είναι όχλος.

Όμως ένα σπουδαίο μέρος της κοινωνίας προβληματίζεται, έχει κρίση και άποψη, δεν δέχεται την τρομοκράτηση και τον εκφοβισμό είναι το δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας… το πιο υγιές.

Η πικρή αλήθεια

Πολλοί επιστήμονες εδώ στην Ελλάδα ειδικά, ψέλλιζαν ακατανόητα επιχειρήματα όταν ήρθαν οι αποκαλύψεις από το Ισραήλ.

Στο Ισραήλ σήμερα υπάρχουν 669 ασθενείς σοβαρά εκ των οποίων οι 170 σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Αυτό που δεν έχουν πει οι Έλληνες επιστήμονες ή καλύτερα σκόπιμα αποκρύπτουν είναι ότι από τους σοβαρά ασθενείς το 65% είναι εμβολιασμένοι.

Μόνο το γεγονός ότι επίσπευσαν την 3η δόση είναι απόλυτη απόδειξη ότι οι δύο πρώτες ξεθώριασαν.

Η 3η δόση λειτουργεί;

Τα ποσοστά αποδοτικότητας είναι 86% από 39% που είχαν καταρρεύσει για νόσηση και 16% για μετάδοση.

Όμως τι θα συμβεί σε 3-4 μήνες το 86% θα διατηρηθεί ή θα αρχίσει και πάλι να εξασθενεί;

Ήδη η 3η δόση ήταν ένα πλήγμα στην εμβολιαστική προσπάθεια.

Η θέση του bankingnews

Είμαστε υπέρ των εμβολίων αλλά κατά της υποχρεωτικότητας, οποιαδήποτε υποχρεωτικότητα την θεωρούμε πράξη ανήθικη, τοξική και απαράδεκτη.

Θεωρούμε ότι είναι μέγα λάθος η υποχρεωτικότητα και στις ειδικές κατηγορίες ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, αυτοί ξέρουν καλύτερα να προφυλάσσονται τόσα χρόνια έχουν εκπαιδευτεί για το λειτούργημα τους.

Είμαστε ΞΕΚΑΘΑΡΑ κατά του διαχωρισμού εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.

Η πραγματικότητα έδειξε ότι ο εμβολιασμένος δεν είναι εν δυνάμει υγιής και ο ανεμβολίαστος δεν είναι εν δυνάμει ασθενής.

Είμαστε ξεκάθαρα κατά των πιστοποιητικών εμβολιασμού και υπέρ μέτρων τα οποία πρέπει όλοι να τηρούν άπαξ και συμμετέχουμε ενεργά στο κοινωνικό σύνολο.

ΠΗΓΗ bankingnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου