Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

«Εμβολιολάτρες» και «εμβολιομάχοι»

 παπα-Ηλίας Υφαντής


Οι κορονο-τσολιάδες του Αδόλφου Μπιλ Γκέιτς μας γυρίζουν στην εποχή των εικονολάτρών και των εικονομάχων. Που τώρα αντικαταστάθηκαν απ’ τους εμβολιολάτρες και τους εμβολιομάχους. Γεγονός που συνιστά  απλά και μόνο μια  δόλια παγίδα! Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν oύτε εμβολιολάτρες ούτε εμβολιομάχοι!

Απλά ένα μεγάλο μέρος του λαού δεν έχει πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να ενημερώνεται πολύπλευρα. Με αποτέλεσμα να εξαρτάται αποκλειστικά απ’ τα ΜΜΕ(= μέσα μαζικής εξαπάτησης). Απ’ τα οποία υφίσταται τον γνωστό καταιγισμό παραπληροφόρησης και κατατρομοκράτησης. Έτσι ώστε να αισθάνεται ότι βρίσκεται διαρκώς κάτω απ’ τη δαμόκλειο σπάθη του κορονοϊού.

Αν  υπήρχε πολύπλευρη ενημέρωση και το όλο θέμα φωτιζόταν απ’ τον αντίλογο των αξιόπιστων εκπροσώπων της ιατρικής επιστήμης, ουδείς θα πήγαινε να εμβολιαστεί. Γιατί ασφαλώς κανείς δεν θα ήταν διατεθειμένος ν’ αυτοκτονήσει, για χάρη των  Μέγκελε εμβολιαστών. Γι’ αυτό ακολουθούν την ίδια τακτική, που είχαν επιλέξει και στην περίοδο των μνημονίων, οπότε πολλοί ήσαν οι χάριν του ΓΑΠ αυτόχειρες. Μετά την οποία οι διαπρεπείς εκπρόσωποι της παραπληροφόρησης Πρετεντέρης και Τρέμη μας αποκάλυψαν , εκ των υστέρων, κυνικά ότι μας εξαπατούσαν.

Εκτός όμως απ’ την παραπληροφόρηση  και την κατατρομοκράτηση είναι και ο καταναγκασμός, τον οποίο υφίστανται όλοι, με πρώτους τώρα τους υγειονομικούς, προ των οποίων τίθεται το οδυνηρό δίλημμα: Προτιμάτε θάνατο απ’ το εμβόλιο ή απ’ την πείνα;  Ενώ παράλληλα η «επιχείρηση ελευθερίας» του Κούλη προβάλλεται στην μαύρη οθόνη του μέλλοντος με τις αλλεπάλληλες μεταλλάξεις του ιού και τους αντίστοιχους εμβολιασμούς. Με προφανή σκοπό, όχι βέβαια την υγεία του λαού, αλλά τη γενοκτονία, τις παρενέργειες  και την άγρια εκμετάλλευση.

Εξάλλου δεν υπάρχουν εμβολιομάχοι: Δεδομένου ότι η συντριπτική πλειονότητα αυτών, που αρνούνται τον συγκεκριμένο δολοφονικό εμβολιασμό, έχουν δεχθεί πλήθος άλλων ευεργετικών για την υγεία τους εμβολίων. Και βέβαια αρνούνται τον συγκεκριμένο εμβολιασμό, γιατί καταρχήν αμφισβητείται από διακεκριμένους επιστήμονες η δομή και σύσταση του εμβολίου. Κι ακόμη γιατί με τα εμβόλια αποσκοπούν οι Μέγκελε στη μετάλλαξη του DNA και την απανθρωποποίηση του ανθρώπου. Η οποία  μετάλλαξη θα δημιουργήσει αφενός υπανθρώπους (ζόμπι) και αφετέρου  υπερανθρώπους. Έτσι ώστε η ελίτ (=αλητεία) , που θα έχουν τον πλούτο και την εξουσία,  να άγουν και να φέρουν την αγέλη, σύμφωνα με τις εκάστοτε δαιμονικές τους εμπνεύσεις.

Συνεπώς , οι εμβολιασμένοι και οι ανεμβολίαστοι δεν έχουν τίποτε να μοιράσουν μεταξύ τους. Αυτό, που χρειάζεται να καταλάβουμε  όλοι μας είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι είμασστε εξίσου θύματα των ίδιων κανιβάλων. Και πως αυτή τη στιγμή ο λαός διατρέχει τον έσχατο κίνδυνο. Και δεν είναι μόνο ότι ποδοπατούνται τα δικαιώματά του. Ούτε μόνο ότι με τις απολύσεις και τη στέρηση των αναγκαίων κινδυνεύει άμεσα η προσωπική και οικογενειακή του υπόσταση. Είναι ότι πάνω απ’ όλα επιχειρείται, ο ηθικός, ο διανοητικός  και ο πνευματικός τους απανθρωπισμός .

 Είναι αυτό ακριβώς για το οποίο ο Χριστός είπε: «Μη φοβάστε αυτούς, που σκοτώνουν τα σώματά σας. Αλλά αυτούς, που, εκτός απ’ τα σώματά σας, σκοτώνουν και τις ψυχές σας». Είναι χαρακτηριστικό πως στέλεχος εταιρείας παραγωγής εμβολίων καυχήθηκε ότι «αυτοί, που εμβολιάζονται δεν είναι πλέον δημιουργήματα του Θεού αλλά δικά μας»! Πράγμα που θέλουν να επιτύχουν κυρίως σε βάρος των παιδιών: Να καταστρέψουν, δηλαδή,  τον πυρήνα της προσωπικότητάς τους και να εξαφανίσουν το αυτεξούσιό τους. Έτσι ώστε να μην γίνουν ελεύθεροι άνθρωποι και να  υποκύπτουν, ως αγέλη, στα εκάστοτε εγκληματικά τους σχέδια. 

Το φοβερό όμως και αδιανόητο, στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι συμπαρατάσσεται με τους δολοφόνους κορονο-τσολιάδες και η δεσποτοκρατία. Πράγμα βέβαια που για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα είναι απόλυτα φυσιολογικό. Γιατί η δεσποτοκρατία, δεδομένου ότι είναι ένα δεσποτικό (δεσπότης= τύραννος) καθεστώς, είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμπαρατάσσεται με τα φασιστικά καθεστώτα.

Ο Χριστός λέει χαρακτηριστικά στους μαθητές του: Οι κοσμικοί άρχοντες είναι καταπιεστές και εκμεταλλευτές του λαού. Εσείς όμως θα είστε ο αντίποδας των κοσμικών καθεστώτων. Εσείς δεν θα εξουσιάζετε, αλλά θα υπηρετείτε το λαό.  Δεν θα εκμεταλλεύεστε,  αλλά θα προσφέρετε. Όμως η δεσποτοκρατία δεν κάνει απλά τα ίδια με τα κοσμικά καθεστώτα, αλλά χειρότερα. Ωσάν οι δεσποτάδες να μην έχουν αναγνώσει το Ευαγγέλιο αλλά αποστηθίσει τον «Ηγεμόνα» του Μακιαβέλι. Και όμως ο λαός από άγνοια ταυτίζει την Εκκλησία με τη δεσποτοκρατία, η οποία στην πραγματικότητα είναι ο αντίποδας της Εκκλησίας. Όπως και η δικτατορία είναι ο αντίποδας της δημοκρατίας. Που σημαίνει ότι όσο ο Παπαδόπουλος ήταν πρόεδρος της Δημοκρατίας, άλλο τόσο και οι δεσποτάδες είναι εκπρόσωποι της Εκκλησίας.

Και να πού  η δεσποτική νοοτροπία τους οδήγησε:  Στο κατάντημα να τάσσονται αλληλέγγυοι στο μεγαλύτερο σε βάρος της πατρίδας μας και ιδιαίτερα των παιδιών έγκλημα. Κάτι που  είναι πέρα, όχι μόνο από κάθε λογική, αλλά και κάθε νοσηρή φαντασία.  Ώστε ν’ αναρωτιέται κανείς: Μπορεί αυτοί που  ισχυρίζονται πως είναι «εις τύπον και τόπον Χριστού» να είναι τόσο τυφλοί και κυνικοί; Τη στιγμή, που, αν μαζί με το υπόλοιπο  ιερατείο ήταν με την Εκκλησία του Χριστού και του λαού, το αντίχριστο καθεστώς της κορονοϊοκρατίας θα κατέρρεε σαν χάρτινος πύργος! Και θα γραφόταν η  ωραιότερη σελίδα της Ορθοδοξίας…

Που κοντολογίς σημαίνει ότι εχθροί δεν είμαστε εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μεταξύ μας, αλλά όλων μας οι  εμβολιαστές  Μέγκελε! Πολιτικοί και δεσποτάδες. Απέναντι στους οποίους πρέπει να σταθούμε αποφασιστικά, με παντιέρα μας το πατρογονικό: «Νυν υπέρ πάντων αγών»!

ΠΗΓΗ papailiasyfantis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου