Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Η αλλαγή του ανθρώπινου DNA: ο αληθινός σκοπός των εμβολίων!

 Ιάκωβος Τίγκας, Επόπτης Δημόσιας Υγείας


Ανασκόπηση των γεγονότων με απλή λογική σκέψη.

Το πρωτοφανές πρόβλημα που αντιμετωπίζει τους τελευταίους 20 μήνες η ανθρωπότητα και η Πατρίδα μας, ανεξάρτητα με το τι πιστεύει ο καθένας, ανεξαρτήτως θρησκευτικών πεποιθήσεων, εάν το προσεγγίσουμε με την απλή λογική, αποδεικνύεται, ότι δεν είναι πολιτικό, ούτε υγειονομικό, είναι πρόβλημα καθαρά Υπαρξιακό.

Αποδείχθηκαν από έγκριτους επιστήμονες, Έλληνες και ξένους, συνοπτικά τα εξής:

1. Πρόκειται για ψευτοπανδημία, απάτη, και όχι για πραγματική πανδημία επικίνδυνη.

2. Δεν υπάρχει διαγνωστική μέθοδος ανίχνευσης και πιστοποίησης του συγκεκριμένου ιου κορόνα, μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο, αφού τα τεστ, δεν προσφέρονται για διάγνωση, αλλά είναι αποκλειστικά εργαστηριακό εργαλείο αναπαραγωγής. Επομένως δεν υπάρχουν ούτε κρούσματα, ούτε υγιείς φορείς διαπιστωμένοι.

3. Η μασκοφορία ως μέτρο προφύλαξης, είναι εντελώς τελείως γελοίο, έως καραγκιοζίστικο, και επιβλαβές. Οι υγιείς μικροβιοφόροι της φυματίωσης, για παράδειγμα, που έχουν θετική μαντού στον πληθυσμό, έχουν υψηλό ποσοστό, είτε από κρυψιμολύνσεις, είτε από σχετικό εμβολιασμό, παρέχοντάς πληθυσμιακή ανοσία.

Ουδέποτε τέθηκε ζήτημα προφύλαξης, από αυτούς, απλά γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

4. Δεν υπάρχουν εμβόλια για την Covid 19, αυτά που υπάρχουν και κυκλοφορούν χωρίς άδεια, είναι σκευάσματα, που στόχο έχουν την γενετική τροποποίηση των ανθρώπων, με αλλαγή του DNA τους, προς άγνωστη κατεύθυνση, με μείωση του προσδόκιμου ζωής.

Ο δε υποχρεωτικός εμβολιασμός, για την οποιαδήποτε νόσο, είναι κενός περιεχομένου, εξ ορισμού, επί πραγματικών εμβολίων, έναντι πραγματικών επικίνδυνων νόσων αφού προστατεύουν επαρκώς τους λήπτες, και ουδέποτε τέθηκε ζήτημα κινδύνου, εμβολιασμένου, από ανεμβολίαστο, καθώς ένας τέτοιος ισχυρισμός, είναι γελοίος και παράλογος, αφού θα καθιστούσε το εμβόλιο άχρηστο και αναποτελεσματικό.

Όταν λοιπόν έρχεται κάποιος, και μας λέει παραβιάζοντας διεθνές δίκαιο, υπερσυνταγματικές συνθήκες, και αυτό το Σύνταγμα μας, ότι για να συνεχίσουμε να ζούμε, πρέπει να κάτσουμε να μας αλλάξουν το DNA μας, και να συνεχίσουμε ως άλλα όντα, από αυτά που γεννηθήκαμε, ανεξάρτητα με το τι πιστεύει ο καθένας για την δημιουργία του τίθεται Υπαρξιακό ζήτημα, είναι εκβιασμός.

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος Χριστιανός για να το καταλάβει αυτό.

Το ίδιο καλά το καταλαβαίνει και ο άθεος, και ο βουδιστής, και ο μουσουλμάνος, και όλοι.

Μερικοί λένε, ότι όλο αυτό, γίνεται για τα λεφτά, για να κονομήσουν οι φαρμακοβιομηχανίες.

Μα κατάστρεψαν τα λεφτά, την παγκόσμια οικονομία, για να το φτιάξουν. Τα κέρδη των φαρμακοβιομηχανιών, είναι σταγόνα στον ωκεανό, μπροστά στην οικονομική καταστροφή που έγινε.

Άρα, δεν είναι το κίνητρο τα λεφτά.

Τώρα. Η επιλογή, αποδοχής της αλλαγής του DNA ή η απόρριψη της, παραμένει μέχρι στιγμής ελεύθερη. Η πρώτη επιλογή, είναι παράλογη η δεύτερη επιλογή, είναι απόλυτα λογική.

Κάποιοι λένε, μα έχω οικογένεια, υποχρεώσεις, παιδιά, θέλω να ζήσω. Ποιος τους εξασφαλίζει ότι θα ζήσουν, ως τι θα ζήσουν, και πόσο θα ζήσουν;

Τι κάνουμε λοιπόν.

Όποιος απειλήσει την δουλειά μας, την ελεύθερη ζωή μας, κατ΄ αρχήν, του λέμε ένα μεγάλο ΟΧΙ συνοδευόμενο, με ένα ξεγυρισμένο ορσεεε.

Στην συνέχεια κάνουμε χρήση του τεράστιου νομοθετικού πλαισίου που μας καλύπτει (και μπορούμε να το βρούμε στην ιστοσελίδα "ελεύθερη Ελλάδα 2021") και ζητάμε έγγραφη την όποια απειλή με σφραγίδα και υπογραφή, και όχι στο μιλητό, για να ξέρουμε ποιος θα επωμιστεί τα κακουργήματα των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, του βασανισμού και της εσχάτης προδοσίας, με παραβίαση του σκληρού πυρήνα του Συντάγματος, αδικήματα που είναι διαρκή αυτόφωρα, και δεν παραγράφονται ποτέ.

Στην ίδια μοίρα τοποθετούμε και τους θεματοφύλακες του άνω νομοθετικού πλαισίου που θα αρνηθούν συνδρομή και δεν θα κάνουν την δουλειά τους, ενδεχομένως.

Εάν δεν είμαστε σε θέση, να υπερασπιστούμε, το DNA μας, τον κώδικα της ζωής μας, ε τότε, δεν μας αξίζει αυτή η ζωή που μας χαρίστηκε, ανεξάρτητα από το τι πιστεύει ο καθένας.

Αφ΄ εαυτών λοιπόν κρίνουμε.

Η άρνηση είναι προσωπική και ατομική, όπως η γέννηση και ο θάνατος ενός εκάστου.

ΠΗΓΗ facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου