Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Κορωνοϊός: Τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Κίνα! (ΑΦΩΝΟΣ ο πλανήτης με το ΒΙΝΤΕΟ)

 


Στήθηκε σε μόλις μία εβδομάδα…Μένει η δεύτερη φάση κατασκευής για να εγκλειστούν μέσα άνθρωποι...

Πριν από λίγο σας ενημερώσαμε για την απόφαση της Γερμανίας να προχωρήσει στην δημιουργία στρατοπέδων απομόνωσης για τους παραβάτες των μέτρων περιορισμού.

Εντοπίσαμε νέα είδηση, αυτή την φορά από το CNN, καθώς η Κίνα βιάζεται να χτίσει ένα τεράστιο στρατόπεδο καραντίνας που μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους από 4.000 ανθρώπους.

Όπως μεταδίδεται, το στρατόπεδο καραντίνας βρίσκεται στα περίχωρα του Shijiazhuang, της επαρχιακής πρωτεύουσας της επαρχίας Hebei, που περιβάλλει την πρωτεύουσα της χώρας, το Πεκίνο.

Το νέο στρατόπεδο συγκέντρωσης θα φιλοξενήσει επιβεβαιωμένους ασθενείς του Covid-19, καθώς οι αρχές συνεχίζουν ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ανίχνευσης.

Αρχικά είχε προγραμματιστεί να φιλοξενήσει 3.000 άτομα, αλλά έκτοτε το στρατόπεδο έχει επεκταθεί σε χωρητικότητα 4.160 ατόμων. Περισσότεροι από 4.000 οικοδόμοι δούλεψαν «έξι ημέρες και νύχτες», για να ολοκληρώσουν την πρώτη φάση, δήλωσε την Τρίτη ο αναπληρωτής δήμαρχος της Shijiazhuang, Meng Xianghong.

Οι αρχές ξεκίνησαν την κατασκευή στις 13 Ιανουαρίου και το πρώτο τμήμα του καταυλισμού είναι πλέον πλήρες και έτοιμο για χρήση, ενώ η κατασκευή πέρασε στην δεύτερη φάση, σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι CCTV.

Δείτε στο βίντεο (time lapse) το στρατόπεδο συγκέντρωσης να ολοκληρώνεται σε μία εβδομάδα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου