Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Κ. Βαθιώτης στον Focus FM: «Υπάρχει παγκόσμιο σχέδιο πρόκλησης χάους – Οδηγούμαστε σε καθεστώς παγκόσμιας διακυβέρνησης...»

 

«Υπάρχει ένα παγκόσμιο σχέδιο πρόκλησης χάους, που θα μας οδηγήσει σε καθεστώς παγκόσμιας διακυβέρνησης» δήλωσε μιλώντας στον Focus FM και στη Δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης αναφερόμενος στο σκληρό lockdown που έχει επιβληθεί στην χώρα. Ο αναπληρωτής  καθηγητής ποινικού Δικαίου του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχος τονίζοντας ότι το κόστος για το Έλληνα πολίτη όταν και αν αρθούν τα μέτρα θα είναι καταστροφικό.

«Τι στοιχίζει κάθε μέρα το σκληρό lockdown, γνωρίζει ο Έλληνας πολίτης τι θα κληθεί να πληρώσει αν ποτέ έρθει η λήξη του; Πως μπορεί ένας πολίτης να υποβάλλεται σε αυτή την απάνθρωπη καθημερινή θυσία αν δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το οικονομικό κόστος» τόνισε χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα αντισυνταγματικό το σύστημα  της αποστολής SMS που έχει παγιωθεί καθώς και αυτό της καθολικής υποχρεωτικής μασκοφορίας. «Ζούμε σε καθεστώς επιτήρησης» είπε.

Αναφερόμενος στις απαγορεύσεις των δημοσίων συναθροίσεων  τόνισε πως:   «Είναι τόσο αυστηρό το καθεστώς, τόσο πολύπλοκη η διαδικασία που ο πολίτης μάλλον δεν έχει πια δικαίωμα δημόσιας συνάθροισης σε υπαίθριο χώρο. Αν κάνετε αντιπαραβολή του νομοθετικού διατάγματος του 1971 της χούντας των συνταγματαρχών, με το σημερινό νομοθετικό  καθεστώς, θα δείτε πως υπάρχουν πολλές ομοιότητες . Η κυβέρνηση δηλαδή αντί να φτιάξει από την αρχή ένα καινούργιο νομοθετικό κοστούμι πήρε μπαλώματα από το κουρέλι της δικτατορίας.  Σαν να θέλει να μας πει …είμαστε συνεχιστές της δικτατορίας».

Για το πιστοποιητικό εμβολιασμού εξήγησε πως ο πολίτης θα πρέπει ελεύθερα και συνειδητά να λάβει μόνος του την απόφαση να εμβολιαστεί. Το πιστοποιητικό είναι μια μορφή απειλής  και αποκλεισμού των πολιτών: «Ό,τι ήταν οι κομμουνιστές για το ‘Νέο Κράτος’ της εποχής Ιωάννη Μεταξά, είναι για το ‘Νέο Κράτος’ της εποχής Κυριάκου Μητσοτάκη οι αρνητές του εμβολίου κατά του κορωνοϊού», ανέφερε.

ΠΗΓΗ focusfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου