Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Εμβόλια-Φρανκενστάιν! Θάνατοι και χιλιάδες παρενέργειες...

 Κλεάνθης Γρίβας - Ψυχίατρος, νευρολόγος, διδάκτωρ ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ 

Οι ειδήσεις από όλο τον κόσμο εμπλουτίζουν διαρκώς την τρομακτική εικόνα των αλλεργικών αντιδράσεων μετά το εμβόλιο για την COVID-19: 

Ισραήλ: Εκατοντάδες Ισραηλινοί εκδήλωσαν «σοβαρό αναφυλακτικό σοκ» και άλλα συμπτώματα όπως οίδημα γλώσσας και λαιμού, μυρμηγκίασμα, ζάλη και αδυναμία. 

▪ Ηνωμένο Βασίλειο: Δύο εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο που υπέστησαν «αναφυλακτοειδείς αντιδράσεις» την πρώτη ημέρα της διάθεσης του εμβολίου Pfizer. 

Αλάσκα: Δύο εργαζόμενοι στο νοσοκομείο στην Αλάσκας εμφάνισαν ο  μεν ένας αλλεργικά συμπτώματα σοβαρής αναφυλακτικής αντίδρασης, ο  δε άλλος «πρήξιμο στα μάτια, ελαφριά κεφαλαλγία και γρατσουνιές στο λαιμό», μέσα σε 10 λεπτά από τη λήψη του εμβολίου της Pfizer. 

Βουλγαρία: Τέσσερις Βούλγαροι πολίτες  παρουσίασαν «ήπιες έως μέτριες» παρενέργειες μετά τη χορήγηση του εμβολίου της Pfizer, στις οποίες συμπεριλαμβάνονταν πόνοι και ζάλη.

ΑΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ «ΕΜΒΟΛΙΩΝ» mRNA

Οι αντιδράσεις δεν περιορίστηκαν στα αλλεργικά συμπτώματα. Πρόσθετες περιγραφές των ανεπιθύμητων ενεργειών περιλαμβάνουν:

▪ Ένα «σπάνιο, φλεγμονώδες σύνδρομο πολλαπλών συστημάτων», συμπεριλαμβανομένης της καρδιακής βλάβης, που αναπτύχθηκε από έναν 23χρονο άνδρα κοινωνικής λειτουργού στο Ισραήλ 24 ώρες μετά τη λήψη της ένεσης Pfizer.

Επιληπτικές κρίσεις και εγκεφαλομυελίτιδα (φλεγμονή του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού) που εκδηλώθηκε στην 32χρονη μεξικανής internis Karla Cecilia Perez ώρες μετά τη λήψη του Pfizer.

▪  Παράλυση του Bell εκδηλώθηκε σε νοσοκόμα των ΗΠΑ εντός τριών ημερών από την ένεση. Στο YouTube, προειδοποιεί τους Αμερικανούς: «Μην κάνετε αυτό το εμβόλια… Δεν θα το επιθυμούσα ούτε για τον χειρότερο εχθρό μου».

ΤΙ ΕΠΕΤΑΙ;

Μια αντικειμενική ανάλυση της χορήγησης των «εμβολίων» για την COVID-19 δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλειά τους και την εκτίμηση των κινδύνων έναντι των οφελών

Οι αναφορές που υποβλήθηκαν στο VAERS(Σύστημα Αναφοράς Παρενεργειών Εμβολίων) έως τον Δεκέμβριο 2020, δείχνουν ότι πάνω από το μισό (53%) εκείνων που επηρεάζονται από παρενέργειες του εμβολίου mRNA είναι ηλικίας 17 - 44 ετών.

Περισσότερες από το 20% των παρενεργειών (1 στις 5 παρενέργειες - n = 877) οδήγησαν τους εμβολιασθέντες στα επείγοντα: 140 απ’ αυτές βαθμολογήθηκαν ως «σοβαρές», 100 χρειάστηκαν νοσηλεία, 41 ήταν «απειλητικές για τη ζωή» και 5 προκάλεσαν μόνιμη αναπηρία.

Συμπληρώνοντας το σύστημα VAERS, τα CDC (Έκθεση των Κέντρων Ελέγχου των Νόσων) προτρέπουν όσους κάνουν εμβόλια για την COVID-19 να χρησιμοποιούν μια εφαρμογή για smartphone που ονομάζεται v-safe για να «δηλώνουν γρήγορα στα CDC» τις παρενέργειες των εμβολίων mRNA. 

Στις 19 Δεκεμβρίου 2020, οι μετρήσεις του v-safe έδειξαν ότι κατά τις πρώτες 5 ημέρες του εμβολιασμού για COVID-19, από τους 215.362 εμβολιασθέντες που είχαν εγγραφεί στο v-safe, 5.052 άτομα ανέφεραν σοβαρά «συμβάντα επιπτώσεων στην υγεία» μετά την πρώτη δόση εμβολίου (ως «σοβαρά» χαρακτηρίζονται τα συμβάντα που απαιτούν φροντίδα από επαγγελματία της υγείας και καθιστούν το άτομο αδύνατο να εργαστεί ή να εκτελέσει κανονικές καθημερινές δραστηριότητες). Αυτό μεταφράζεται σε ποσοστό παρενεργειών 1 άτομα στα 432,3%) για την ομάδα v-safe.

Κατά το 2021, πολλές πολιτείες σκοπεύουν να κλιμακώσουν τη διάθεση των εμβολίων της Pfizer και της Moderna (που προκαλεί ακόμη πιο πολλές αντιδράσεις / reactogenic), μέσω φαρμακείωνσούπερ-μάρκετκαταστήματα τύπου Walmartοδοντιατρεία, και προσωρινούς χώρους όπως τα στάδια και ακόμη και τη Disneyland (!!!).

Αυτό προκάλεσε αντιδράσεις πολλών αλλεργιολόγων που αμφισβητούν κάθε τέτοιου είδους «διανομή» δεδομένου ότι εξ’ αντικειμένου δεν θα επιτρέπει να αντιμετωπίζονται αμέσως οι αιφνίδιες παρενέργειες των δύο «εμβολίων» mRNA, που και τα δύο περιέχουν το διαβόητο αλλεργιογόνο συστατικό πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG).

Ένας αυξανόμενος αριθμός εμπειρογνωμόνων στον τομέα της υγείας προχωρεί ακόμη περισσότερο: ένας αξιωματούχος της δημόσιας υγείας του Ουαϊόμινγκ να χαρακτηρίζει αυτά τα «εμβόλια»  ως «βιολογικά όπλα μαζικής καταστροφής» και πολλοί άλλοι παροτρύνουν το κοινό να «πει απλώς όχι» στα πειραματικά «εμβόλια», για τα οποία οι υπάλληλοι της δημόσιας υγείας και οι κατασκευαστές των εμβολίων παραδέχονται: 

▪ ότι  δεν έχουν αποδειχθεί ούτε ότι προστατεύουν από την COVID

▪ ότι δεν μπορούν να ανακόψουν την μετάδοσή της νόσου, και 

▪ ότι δεν ξέρουν εάν θα μπορούν να προκαλέσουν ή όχι κάποια μακροχρόνια βλάβη.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Κατά την άποψη του γράφοντος, οι διαρκώς αυξανόμενες παρενέργειες των «εμβολίων» για την COVID-19 μόλις ξεπεράσουν ένα κρίσιμο όριο, θα οδηγήσουν στην ανατροπή του εν εξελίξει πραξικοπήματος που εκδηλώθηκε μέσω της «Επιχείρησης Κορωνοϊός». 

 ΠΗΓΗ zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου