Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Η Ελλάδα σε κατάσταση ομηρείας - ο απόλυτος έλεγχος των μαζών!

 


[...] Εδώ και μήνες η ανθρωπότητα βιώνει μία άνευ προηγουμένου κατάσταση ομηρείας. Στην Ελλάδα, οι πολίτες είναι όμηροι της μανίας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μέχρι πριν λίγο καιρό, είχαμε όλοι μας την εντύπωση ότι τα όσα πράττει αυτή η κυβέρνηση, είναι εντολές των γνωστών κέντρων: Rothschild + Rockefeller -> Sorros -> Μητσοτάκης. Κάναμε όμως μεγάλο λάθος. Και το λάθος αυτό, ήρθαν να το επιβεβαιώσουν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν, ο Μητσοτάκης πρότεινε ένα ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου, με το οποίο δε θα επιτρέπεται να ταξιδέψει κάποιος εάν δεν έχει εμβολιαστεί. Η αναπάντεχη άρνηση του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) μας άφησε όλους έκπληκτους. Κυρίως όμως μας εξέπληξε, γιατί εκεί ήταν που συνειδητοποιήσαμε ότι τα υπερβολικά μέτρα τα οποία επεβλήθησαν στη χώρα μας, ήταν προϊόν της νοσηρής φαντασίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η κατρακύλα της πολιτικής ζωής της χώρας, ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες της δικτατορίας, όταν Παπαδόπουλος και Ιωαννίδης βρέθηκαν να διαφωνούν για το που θα άφηναν την κυβέρνηση της Ελλάδος. Ο Παπαδόπουλος ήθελε να τη δώσουν σε νέους πολιτικούς, ενώ ο Ιωαννίδης (ο οποίος αποδείχθηκε πράκτορας της CIA) επέμενε να παραδοθεί η εξουσία στους παλαιούς. Σ’ εκείνους από τους οποίους την παρέλαβαν δια των όπλων δηλαδή, εξ αιτίας της ανεργίας και της οικονομικής κρίσης που βίωνε η Πατρίδα. Λίγο πριν την «πτώση» της δικτατορίας, τα ηνία ανέλαβε ο Ιωαννίδης, παραδίδοντας τη χώρα στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον οποίο ο ελληνικός λαός υποδέχθηκε ως «θεό», σύμφωνα με τα ΜΜΕ της εποχής.

Έκτοτε, ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι εναλλαγής κυβερνήσεων μεταξύ Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου. Χρησιμοποιήθηκε η δικτατορία και από τους δύο, ώστε να εμποτιστεί στο λαό το αφήγημα της δημοκρατίας. Μίας πλασματικής δημοκρατίας, όπου ο λαός νομίζει ότι εκλέγει κυβερνήσεις. Νομίζει ότι είναι κυρίαρχος. Νομίζει ότι έχει τον πρώτο λόγο. Μία γενικευμένη αυθυποβολή που τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης), φρόντιζαν να τονίζουν, καταδικάζοντας όσους αντιδρούσαν στα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα των εκάστοτε κυβερνήσεων, για συνωμοσία κατά της δημοκρατίας. Η δημοκρατία μετατράπηκε σε επιβεβλημένο «αγαθό». Όποιος ήταν αντίθετος στην κυβέρνηση, ήταν εχθρός της δημοκρατίας. Και για να τονιστεί η αναγκαιότητα λήψης μέτρων κατά όσων «επιβουλεύονταν» τη δημοκρατία, σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι «τρομοκρατικές» οργανώσεις, με κύριο μοχλό τη γνωστή μας «17 Νοέμβρη», η οποία ιδρύθηκε το 1978 (!!!) και από το 1979 εκτελούσε «πληρωμένα συμβόλαια», με πιο χαρακτηριστικά:

  • Ρίτσαρντ Γουέλς, Σταθμάρχης της CIA (1975)
  • Νίκος Μομφεράτος, εκδότης της «Απογευματινής» (1985)
  • Δημήτρης Αγγελόπουλος, βιομήχανος (1986)
  • Αλέξανδρος Αθανασιάδης, βιομήχανος (1988)
  • Κώστας Ανδρουλιδάκης, εισαγγελέας (1989)
  • Παύλος Μπακογιάννης, δημοσιογράφος και βουλευτής της ΝΔ (1989),
  • Μιχάλης Βρανόπουλος, διοικητής της Εθνικής Τράπεζας (1994), δολοφονήθηκε μία ημέρα πριν καταθέσει εναντίον του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ο φάκελος με τα ενοχοποιητικά στοιχεία που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του τη στιγμή της δολοφονίας, εξαφανίστηκε…
  • Κώστας Περατικός, εφοπλιστής (1997), διαδίδεται η φήμη ότι την εντολή την έδωσε ο Κώστας Σημίτης, ώστε να μην πάρει η οικογένεια Περατικού τα Διυλιστήρια Ασπροπύργου.
  • Στήβεν Σόντερς, Βρετανός στρατιωτικός ακόλουθος (8.6.2000), δολοφονήθηκε ώστε να μην πάρει η Ελλάδα τα (ομολογουμένως άχρηστα) βρετανικά άρματα μάχης «Challenger».

Με την πτώση της Κομμουνιστικής Διεθνούς, έπεσε παγκοσμίως και η Επαναστατική Διεθνής («Ερυθρές Ταξιαρχίες», «Μπάαντερ – Μάϊνχωφ», «17 Νοέμβρη» κοκ). Η πρώτη φάση αστυνόμευσης των κρατών, είχε επιτευχθεί.

Η δεύτερη φάση, απαιτούσε πιο σκληρούς «κινδύνους». Έτσι, εμφανίστηκαν οι τζιχαντιστές τρομοκράτες, αλλά και οι διάφοροι… «παρανοϊκοί δικτάτορες» που απειλούσαν τη δημοκρατία. Bin Laden, Gaddafi, Saddam Hussein κλπ, μπήκαν στη ζωή μας. Όταν η δεύτερη φάση είχε πετύχει, ήταν πλέον άχρηστοι. Δολοφονήθηκαν ή «δολοφονήθηκαν» με συνοπτικές διαδικασίες.

Αμέσως προχώρησαν στην τρίτη φάση. Αυτήν τη φορά, ο λαός θα έπρεπε να νοιώθει τα χνώτα του «εχθρού». Κι αυτό το ρόλο έπαιξαν οι «Antifa». Οι γειτονιές γέμισαν με «αντιφασίστες» που με φασιστική βία «χτυπούσαν» το… «φασισμό». Καμένα αυτοκίνητα, επιθέσεις σε όποιον δήλωνε πατριώτης, καμένες και κατεστραμμένες περιουσίες, συνέθεσαν ένα σκηνικό τρόμου σε κάθε γειτονιά. Και στην Ελλάδα, με ορμητήριο τα Εξάρχεια, το ίδιο σκηνικό. Αποκορύφωμα η φρικτή δολοφονία των υπαλλήλων της τράπεζας Marfin (2010), με τους δράστες ν’ απολαμβάνουν πλήρους κρατικής ασυλίας. Τα απανταχού πληρωμένα τσιράκια του Sorros (βλ. Antifa), έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Το αστυνομευόμενο κράτος έγινε πλέον καθεστώς!

Και ήρθε η τέταρτη φάση! Η αποκαλούμενη «πανδημία». Πλέον, το σχέδιο έγινε πιο ορατό από ποτέ. Και το σχέδιο ονομάζεται «επιβολή μαοϊκού κομμουνισμού». Η αυταρχικότητα και ο φασισμός σε όλο τους το μεγαλείο. Το κράτος επιβάλλεται να γνωρίζει κάθε μας κίνηση! Πού θα πάμε (13033), για ποιο λόγο θα πάμε (13033), τι θα ψωνίσουμε (επιβολή πλαστικού χρήματος), από πού θα το ψωνίσουμε (POS), πόσα θα ξοδέψουμε (POS)… Και για να τα επιτύχουν αυτά, εφήρμοσαν τις δύο βασικές αρχές του κομμουνισμού:

  • Διαίρει και βασίλευε και
  • Ο φόβος φυλάει τα έρμα.

Μετέτρεψαν σε Gulag τα ίδια μας τα σπίτια (lock down) και επέβαλλαν στρατιωτικό νόμο (απαγόρευση κυκλοφορίας). Το παλιό και δοκιμασμένο σύστημα των ρουφιάνων της γειτονιάς (τηλ: 1520 συν τα τηλέφωνα των τοπικών αρχών), λειτούργησε με επιτυχία! Οι επίδοξοι «γερο-Λαδάδες» κάθε ηλικίας, έπραξαν το «καθήκον», ως γνήσιοι χαφιέδες και δοσίλογοι, κάνοντας τα τηλέφωνα καταγγελιών να σπάσουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Είναι οι ίδιοι που σε περίπτωση πολέμου της χώρας μας με κάποια άλλη χώρα, θα ταχθούν υπέρ της άλλης χώρας, ρουφιανεύοντας όσους θ’ αγωνιστούν για την Πατρίδα. Είναι οι αέναοι δουλοπρεπείς γυμνοσάλιαγκες...

Κι ερχόμαστε στον Κυριάκο Μητσοτάκη! Απόγονος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Του ανθρώπου που λειτούργησε ως «διερμηνέας» των Γερμανών στην κατοχή. Όσο κι αν προσπαθεί η οικογένεια να πετάξει από πάνω της τη ρετσινιά του «συνεργάτη των Ναζί», οι πράξεις τους αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο! Όπως η γνωστή «αποσταCIA του 1965» και τώρα η δουλοπρέπεια του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στη ΝΤΠ και στον ευρωπαϊκό της εκπρόσωπο, Angela Merkel, η οποία λέγεται ότι είναι απόγονος του Φύρερ Adolf Hitler. Και για να το αποδείξει, επέβαλλε στην Ελλάδα τόσο φασιστικά μέτρα που ανάγκασε ακόμα και τον ΠΟΥ αλλά και την ίδια τη Merkel να τον κατακρίνουν. Εκείνος όμως απτόητος, έθεσε ολόκληρη χώρα «στον πάγο», καταστρέφοντας την οικονομία και όχι μόνο. Δημιούργησε χιλιάδες νέους ανέργους. Έκλεισε εκατοντάδες επιχειρήσεις. Επέβαλλε τα πιο σκληρά μέτρα παγκοσμίως, κάνοντας ακόμα και την μαοϊκή Κίνα να μοιάζει με παιδότοπο. Αλλά αυτά, δεν ήρθαν μόνα τους. Είναι η φυσική μετεξέλιξη των Μνημονίων και των πολιτικών που ασκήθηκαν από το 2009 και μετά, με κύριο μεταρρυθμιστή τον Αλέξη Τσίπρα.

Ήταν αναμενόμενο ότι μόνο με «αριστερή» κυβέρνηση θα περνούσαν αντεθνικά μέτρα χωρίς «ν’ ανοίξει ρουθούνι». Ο Τσίπρας έπαιξε το ρόλο του προδρόμου των εξελίξεων, για να έρθει ο Μητσοτάκης να σφραγίσει την υποδούλωση της χώρας. Όλα έχουν μία φυσική συνέχεια. Και το χειρότερο είναι πως οι ανήκοντες στον πατριωτικό χώρο, χρόνια φωνάζαμε για όσα επρόκειτο να έρθουν. Όμως οι ταμπέλες του «γραφικού», του «φασίστα», του «κινδυνολόγου» και του «συνωμοσιολόγου» ήταν η απάντηση στις φωνές μας. Τώρα που η «συνωμοσιολογία» έγινε πραγματικότητα, η ταμπέλα άλλαξε και πλέον μας έβαλαν αυτήν του «ψεκασμένου». Κι όμως! Ακόμα κι αυτή η «ψεκασμένη συνωμοσιολογία», αρχίζει ν’ αποδεικνύεται πραγματικότητα: το ψέμμα της «πανδημίας» στην υπηρεσία του απόλυτου ελέγχου των μαζών! Μία μάζα που πραγματοποιεί κάθε μέρα «Αγώνες Πείνας» για να επιβιώσει. Κι αναρωτιόμαστε κάθε μέρα όλο και περισσότερο, γιατί αυτή η οργή του λαού, δεν έχει ακόμα μετατραπεί σε επαναστατική λαίλαπα, προκειμένου να καταποντίσει τον μαοϊκό φασισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη…

ΠΗΓΗ diodotos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου