Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Παρενέργειες εμβολίου: Τι έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα παγκοσμίως και έχει δημοσιοποιηθεί

 Δημήτρης Μ.

Μετά τα 23 περιστατικά θανάτων στη Νορβηγία που έχουν σχέση με το εμβόλιο τα οποία αυξήθηκαν σε 29, αλλά και με παραλύσεις προσώπου στο Ισραήλ, άρχισα τη συγκέντρωση όσων σκόρπιων ειδήσεων μπορούσα με ανάλογα περιστατικά – τα λινκ παρακάτω με χρονολογική σειρά.

Το αστείο είναι ότι οι αρμόδιοι– «αρμόδιοι» μας λένε ότι ερευνούν το θέμα και ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, πλην όμως τα έως τώρα (18 Ιαν) γνωστά στοιχεία φοβίζουν πολύ. 19 θάνατοι πριν την αδειοδότηση + 123 μετά, χώρια οι σοβαρές αντιδράσεις σε κάποιες περιπτώσεις. Και όλα αυτά σε λιγότερο από ένα μήνα από τότε που άρχισαν οι εμβολιασμοί. Μακάρι στο τέλος να μην συναγωνίζονται τους θανάτους από τον ιό χωρίς το εμβόλιο.

Όπως αναρτήθηκε τις προάλλες και το σχόλιο ενός αναγνώστη – Αν έχεις Κορωνοϊό και πεθάνεις από κάποιο άλλο νόσημα φταίει ο Κορωνοϊός, αν κάνεις όμως το εμβόλιο και πεθάνεις, δεν φταίει το εμβόλιο αλλά οτιδήποτε άλλο έχεις. Απλά πράγματα, επιστημονικά και τεκμηριωμένα.

Στη Φλόριντα, όπως καταγγέλλεται, ο κυβερνήτης έφτασε στο σημείο να απολύσει την υπάλληλο Rebekah Jones, η αστυνομία έκανε επιδρομή στο σπίτι της και κατάσχεσε τον υπολογιστή της και η ίδια συνελήφθη, επειδή αποκάλυψε τις καταστροφικές αντιδράσεις του κυβερνήτη αναφορικά με τον Covid-19. Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη. (ΠΗΓΗΠΗΓΗΠΗΓΗ)

Όπως ανάφερε προ ημερών το RT η Γερμανία ετοιμάζεται να κτίσει στρατόπεδο για τους αντιρρησίες του Covid-19 ή αλλοιώς «Η Δημοκρατία στο απόσπασμα – Ζήτω το 4ο Ράϊχ»!

(ΠΗΓΗ)

Τα εξαιρετικά περίεργα που προβληματίζουν αρνητικά είναι ότι τα μεγάλα ΜΜΕ θάβουν αυτές τις ειδήσεις (όπως και κάθε αντίθετη άποψη για τα εμβόλια) και τις όποιες σοβαρές αντιδράσεις που έχει το εμβόλιο σε μερικούς ανθρώπους – να μου πείτε εδώ κατέβασαν τους λογαριασμούς του Τραμπ, εδώ θα κάνουν πίσω; – και πρώτη είδηση συνεχώς είναι πως το εμβόλιο θα μας σώσει και για την προώθησή του μεταξύ άλλων χρησιμοποιείται και ο εκφοβισμός του πιστοποιητικού//διαβατηρίου εμβολιασμού. Τι ειρωνεία όμως που αποκαλύφτηκε σήμερα (18 Ιαν) ότι η πρόταση του κ. Μητσοτάκη πάνω σ’ αυτό είναι καθαρή αντιγραφή της πρότασης του Gates! – Τι μικρός που είναι ο κόσμος!

“Κλεμμένη” από τον Μπιλ Γκέιτς, η πρόταση του πρωθυπουργού για τα ψηφιακά πιστοποιητικά εμβολιασμού…!!! (ΠΗΓΗ)

Την ίδια ώρα, επειδή ενδιαφέρονται τόσο πολύ για την υγεία μας, αγνοούν επιδεικτικά εδώ και μήνες τα αδειοδοτημένα φάρμακα από τον FDA που μπορούν να σώσουν χιλιάδες ζωές!

Κάτι άλλο πάρα πολύ περίεργο είναι ότι από τη στιγμή που μας λένε ότι όλα είναι καλά, γιατί οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι των Pfizer και Moderna ξεφορτώθηκαν μετοχές που είχαν στις εταιρείες τους με αξία εκατομμυρίων, όπως και γιατί δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer ότι ο ίδιος και τα διευθυντικά στελέχη δεν θα κάνουν το εμβόλιο, με την αστεία δικαιολογία ότι δεν θέλουν να πάρουν τη σειρά κανενός; Άσε που για τις κλινικές μελέτες λέει ότι θα δουν για το πότε θα τις δώσουν στη δημοσιότητα, θα …

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ξεφόρτωμα μετοχών Διευθυνόντων Συμβούλων Pfizer και Moderna ΠΗΓΗ

Διευθύνων Σύμβουλος Pfizer δεν κάνει το εμβόλιο – θα δει πότε θα δοθούν οι κλινικές μελέτες. ΠΗΓΗ

Θάνατοι κατά τη διάρκεια των κλινικών μελετών – Αδειοδότηση FDA

6 θάνατοι στο εμβόλιο της Pfizer – η έγκριση του FDA δεν ήταν ομόφωνη (ΠΗΓΗ) (ΠΗΓΗ)

13 θάνατοι στο εμβόλιο της Moderna (ΠΗΓΗ)

Θάνατοι μετά το ξεκίνημα των εμβολιασμών:

1  Ισραήλ

1  Ελβετία

1  Πορτογαλία

1  Μαϊάμι

24  Νέα Υόρκη

29  Νορβηγία (23+6)

1  Βέλγιο

10  Γερμανία

55  ΗΠΑ

Σύνολο 123

ΠΗΓΗ olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου