Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Μεγάλη επιτυχία με τη χρήση της Ιβερμεκτίνης στην Οκλαχόμα. Σιγή... ιχθύος στην Ελλάδα για το αποτελεσματικό φάρμακο!

 


Το Gateway Pundit ανέφερε προηγουμένως ότι μια νέα διεθνής έκθεση 64 μελετών δείχνει ότι η ιβερμεκτίνη έχει 86% ποσοστό επιτυχίας ως προφύλαξη και 67% ποσοστό επιτυχίας στην πρώιμη θεραπεία του κορωνοϊού.

Τώρα, δύο γιατροί από την Οκλαχόμα, ο Dr. John Sutton και ο Dr. David Jayne μοιράστηκαν τις ιστορίες τους σχετικά με τη χρήση της ιβερμεκτίνης ως θεραπεία για τους ασθενείς τους με COVID-19.

Ο Dr. John Sutton είναι ειδικός εσωτερικής ιατρικής στο Woodward της Οκλαχόμα και έχει πάνω από 38 χρόνια εμπειρίας στον ιατρικό τομέα. Υπηρέτησε τρία γηροκομεία στην κομητεία Woodward και Dewey που αντιμετώπισαν την επιδημία COVID-19.  Και ο Dr. Jayne εργάζεται στο Edmond, OK, και ειδικεύεται στην Οικογενειακή Ιατρική και την Προληπτική Φροντίδα. η παρέμβαση της κυβέρνησης στη θεραπεία των ασθενών με COVID-19 ανησυχεί πολύ τους δύο γιατρούς.

“Η κυβέρνηση προσπαθεί να υπερβεί την εξουσία της… Οι γιατροί είναι αρκετά αυτόνομοι από τότε που υπήρξε ο πρώτος γιατρός. Ο γιατρός μπορούσε να σκέφτεται μόνος του και να κάνει αυτό που θεωρούσε σωστό για έναν ασθενή. Και δεν νομίζω ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να λέει στους γιατρούς πώς να ασκούν την ιατρική”. – Dr. John Sutton

“Τους θεραπεύω και μαντέψτε τι; Γίνονται καλύτερα. Δεν μπορώ να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα όταν ξέρω ότι μπορώ να βοηθήσω τους ανθρώπους”. -Δρ. David Jayne

Έκθεση του Συμβουλίου Δημοσίων Υποθέσεων της Οκλαχόμα:

Και τα τρία γηροκομεία που εξυπηρετούνται από το Sutton έχουν παρουσιάσει κρούσματα COVID-19. Το πρώτο ίδρυμα βίωσε ένα ξέσπασμα πριν τα εμβόλια γίνουν ευρέως διαθέσιμα και πριν “η ιβερμεκτίνη ήταν καν στη συζήτηση”, δήλωσε ο Sutton.

Αυτός ο οίκος ευγηρίας παρουσίασε ποσοστό θνησιμότητας 30 τοις εκατό μεταξύ εκείνων που προσβλήθηκαν από τον ιό, είπε.

Όταν εκδηλώθηκε η επιδημία στο δεύτερο γηροκομείο, τόσο η ιβερμεκτίνη όσο και τα μονοκλωνικά αντισώματα ήταν γνωστές θεραπείες και χορηγούνταν στους ενοίκους. Ο Sutton διέταξε επίσης να παρέχεται σε όλους τους ενοίκους Ivermectin “είτε είχαν την ασθένεια είτε όχι”.

Από τους 56 κατοίκους του εν λόγω ιδρύματος, μόνο ένας πέθανε από COVID.

“Αυτό που ήταν διαφορετικό από το πρώτο γηροκομείο ήταν τα μονοκλωνικά αντισώματα και η ιβερμεκτίνη”, δήλωσε ο Sutton.

Όταν ο τρίτος οίκος ευγηρίας παρουσίασε επιδημία, ακολουθήθηκε παρόμοια πορεία θεραπείας. Από τους 75 ενοίκους, μόνο ένας πέθανε.,

“Είμαι αρκετά περήφανος για τα αποτελέσματά μου”, δήλωσε ο Sutton, “επειδή ακούτε στα μέσα ενημέρωσης ότι τα γηροκομεία είχαν μια ολοκληρωτική καταστροφή. Ορισμένα από αυτά είχαν 80 % θνησιμότητα και πολλά από αυτά είχαν 30-50 % θνησιμότητα”.

Ο Sutton παραδέχεται ότι η εμπειρία του είναι ένα “ανεκδοτολογικό πράγμα” και όχι “μια οριστική μελέτη”, αλλά είπε ότι τα αποτελέσματα είναι δύσκολο να αγνοηθούν.

“Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η ιβερμεκτίνη λειτούργησε”, δήλωσε ο Sutton. “Σίγουρα φάνηκε, στον μικρό μου κόσμο, φάνηκε να λειτουργεί. Και κανείς -απολύτως κανείς- δεν είχε παρενέργειες από αυτό”.

Άλλοι γιατροί της Οκλαχόμα αναφέρουν παρόμοια αποτελέσματα. Ο Dr. David Jayne, πιστοποιημένος οικογενειακός ιατρός στο Edmond, δήλωσε ότι έχει συνταγογραφήσει ιβερμεκτίνη για εκατοντάδες ασθενείς με COVID και έχει επιτύχει “εξαιρετικά υψηλά αποτελέσματα”. Από αυτό το σύνολο, είπε ότι μόνο ένας ασθενής νοσηλεύτηκε και “κανένας δεν ήταν σε αναπνευστήρα, κανένας δεν πέθανε”.

Αυτοί που έλαβαν θεραπεία από τον Jayne ήταν ηλικίας 93 ετών.

Ως καρδιολόγος, ο Δρ Dwayne Schmidt δήλωσε ότι η πρωτοβάθμια περίθαλψη απέχει πολύ από την εστίασή του, αλλά οι ασθενείς “με αναζητούν” επειδή γνωρίζουν ότι είμαι “ανοιχτός” στη συνταγογράφηση της ιβερμεκτίνης για την ασθένεια αυτή λόγω των συντριπτικών υποστηρικτικών δεδομένων από όλο τον κόσμο. Από την εμπειρία του, ο Schmidt δήλωσε ότι η ιβερμεκτίνη είναι “πολύ αποτελεσματική εάν χρησιμοποιείται σε επαρκείς δόσεις και σε πρώιμο στάδιο της διαδικασίας της νόσου”.

Παρά τα αποτελέσματα αυτά επί τόπου, οι αξιωματούχοι αντιλαμβάνονται την εχθρότητα της κυβέρνησης και των κανονισμών στη συνταγογράφηση της ιβερμεκτίνης και παρόμοιων φαρμάκων με βάση την πολιτική και όχι την επιστήμη.

Μόνο εμβόλια;

Αυτό αφήνει τα εμβόλια COVID-19 ως την κύρια, επίσημα εγκεκριμένη μέθοδο αντιμετώπισης του COVID-19. Ωστόσο, ενώ τα εμβόλια πιστεύεται ότι μειώνουν τη σοβαρότητα της ασθένειας, δεν αποτελούν αλεξίσφαιρη ασπίδα προστασίας, ιδίως μεταξύ των πιο ευάλωτων πληθυσμών.

Σύμφωνα με το Τμήμα Υποθέσεων Βετεράνων της Οκλαχόμα, 64 ασθενείς στα οκτώ κέντρα βετεράνων που λειτουργεί σε ολόκληρη την πολιτεία πέθαναν ενώ ήταν θετικοί στο COVID μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 15ης Οκτωβρίου 2021. Τριάντα δύο άτομα πέθαναν πριν από τη διαθεσιμότητα των εμβολίων COVID. Από τους υπόλοιπους 32 ασθενείς που πέθαναν ενώ ήταν θετικοί στο COVID, 23 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι, τέσσερις είχαν λάβει μία δόση εμβολιασμού δύο δόσεων και μόνο πέντε ήταν ανεμβολίαστοι.

ΠΗΓΗ theflagreport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου