Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Wolfgang Wodarg: Ο ΠΟΥ είναι θεσμός διαφθοράς

 


(Ὁ Wolfgang Wodarg εἶναι ὁ Γερμανός γιατρός πού πρίν 12 χρόνια μᾶς ἔσωσε ἀπό τήν ἀπάτη πού ζοῦμε τώρα. Ὡς εὐρωβουλευτής ἀμφισβήτησε τότε τό παραμύθι τοῦ Η1Ν1, καί ἀποκάλυψε τήν κομπίνα.)

Πώς το εμβόλιο COVID-19 καταστρέφει το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Η θεμελιώδης διαφθορά στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) συνέβαλε στη δημιουργία μιας «πανδημίας των τεστ».

Ο Δρ Wolfgang Wodarg, πρώην επικεφαλής υγείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, εξηγεί ότι μια πανδημία συνδέθηκε με εκτεταμένες σοβαρές ασθένειες και θάνατο, αλλά αλλάζοντας τον ορισμό, αφαιρώντας τα κριτήρια σοβαρότητας και υψηλής θνησιμότητας, ο ΠΟΥ μπορεί τώρα να κάνει μια πανδημία όποτε θέλει.

Ο COVID-19 ήταν μια πανδημία «τεστ», όχι πανδημία ιών, επειδή τα τεστ PCR μπορεί να δώσουν θετικό αποτέλεσμα όταν ανιχνεύσει θραύσματα κορωνοϊών που υπάρχουν εδώ και 20 χρόνια, ένα κομμάτι ιού πολύ μικρό για να σας κάνει να αρρωστήσετε ή ένα θραύσμα του COVID-19 που ήταν εκεί πριν από εβδομάδες.

Η μαζική εκστρατεία εμβολιασμών COVID-19 είναι γεμάτη από συγκρούσεις συμφερόντων σε θεμελιώδες επίπεδο, και αυτές οι συγκρούσεις θέτουν τις ζωές των ανθρώπων σε κίνδυνο βάζοντας την παραγωγή εμβολίων μπροστά από την πρόληψη ασθενειών.

Όπως σημείωσε ο Wodarg, εάν θέλετε να κερδίσετε χρήματα από την παραγωγή εμβολίων, χρειάζεστε νέες αγορές στις οποίες μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και νέες ασθένειες ώστε να μπορείτε να πουλήσετε το εμβόλιο σας.

Ο Δρ Wolfgang Wodarg, γιατρός εσωτερικής ιατρικής και πρώην επικεφαλής υγείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, μίλησε με το Planet Lockdown σχετικά με τη θεμελιώδη διαφθορά στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και πώς συνέβαλε στη δημιουργία μιας «δοκιμαστικής πανδημίας».

Οι σπόροι σπάρθηκαν πριν από περισσότερο από μια δεκαετία κατά τη διάρκεια της πανδημίας H1N1 (γρίπη των χοίρων) του 2009. Το 2010, ο Wodarg κατηγόρησε τις φαρμακευτικές εταιρείες ότι επηρέασαν τη δήλωση πανδημίας του ΠΟΥ, αποκαλώντας τη γρίπη των χοίρων «ψευδή πανδημία» που προκλήθηκε από τη Big Pharma, η οποία επωφελήθηκε από τον φόβο για την υγεία.

Σύμφωνα με τον Wodarg, η πανδημία της γρίπης των χοίρων ήταν «ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα ιατρικής του αιώνα». Όπως σημειώθηκε από τον Planet Lockdown, ο Wodarg, τότε μέλος του γερμανικού κοινοβουλίου, «ήξερε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν με 800 κρούσματα στο Μεξικό κηρύχτηκε πανδημία».

«Έσκαψε το θέμα και ανακάλυψε μια φωλιά από ψέματα και διαφθορά μέσα στον ΠΟΥ. Κατέθεσε ένα νομοσχέδιο με το όνομα Fake Pandemic και έκανε πολλά για να ξεφουσκώσει αυτόν τον ψεύτικο φόβο εκείνη την εποχή, προς έκπληξη των διεφθαρμένων λειτουργών αυτών των ιδρυμάτων».

Με μια αλλαγή ορισμού, ο ΠΟΥ θα μπορούσε να δημιουργήσει πανδημία ανά πάσα στιγμή.

Μυστικές συμφωνίες έγιναν μεταξύ της Γερμανίας, της Μεγάλης Βρετανίας, της Ιταλίας και της Γαλλίας με τη φαρμακοβιομηχανία πριν από την έναρξη της πανδημίας H1N1, οι οποίες δήλωναν ότι θα αγόραζαν τα εμβόλια για τη γρίπη H1N1 — αλλά μόνο εάν το επίπεδο πανδημίας 6 ανακοινωθεί από τον ΠΟΥ.

Έξι εβδομάδες πριν από την κήρυξη της πανδημίας, κανείς στον ΠΟΥ δεν ανησυχούσε για τον ιό, αλλά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παρόλα αυτά υπερέβαλλαν τους κινδύνους. Στη συνέχεια, τον μήνα πριν από την πανδημία H1N1 του 2009, ο ΠΟΥ άλλαξε τον επίσημο ορισμό της πανδημίας, αφαιρώντας τα κριτήρια σοβαρότητας και υψηλής θνησιμότητας και αφήνοντας τον ορισμό της πανδημίας ως «μια παγκόσμια επιδημία ασθένειας».

Αυτή η αλλαγή εξ ορισμού επέτρεψε στον ΠΟΥ να κηρύξει τη γρίπη των χοίρων ως πανδημία αφού μόλις 144 άνθρωποι είχαν πεθάνει από τη μόλυνση σε όλο τον κόσμο. Ενώ ο φόβος της γρίπης των χοίρων τελικά ξεφούσκωσε, αυτό δεν συνέβη με τον COVID-19, παρόλο που τα πραγματικά σημάδια μιας πανδημίας απουσιάζουν. Όπως εξήγησε ο Wodarg, παλιά μια πανδημία σχετιζόταν με εκτεταμένες σοβαρές ασθένειες και θάνατο, αλλά αυτό δεν ισχύει πλέον.

«Υπήρχε μια εξήγηση για το τι είναι μια πανδημία και πάντα συνέβαινε με πολλούς, πολλούς ανθρώπους να πέθαιναν από λοιμώξεις. Πολλές σοβαρές ασθένειες, τα νοσοκομεία είναι υπερπλήρη. Ήταν μια τέτοια καταστροφή… και όλοι στο δρόμο θα παρατηρούσαν ότι υπάρχει μια πανδημία επειδή οι γείτονες θα αρρώσταιναν, οι άνθρωποι στη δουλειά θα αρρώσταιναν. Στο λεωφορείο έβλεπες κόσμο να βήχει. Σε μια πανδημία… είναι κάτι που θα βίωνε ο καθένας μας. Αυτό ήταν μια πανδημία. Και ο ΠΟΥ το άλλαξε».

Καταργώντας τα κριτήρια σοβαρότητας και υψηλής θνησιμότητας, ο ΠΟΥ θα μπορούσε να κάνει πανδημία όποτε ήθελε. «Η πανδημία είναι απλώς μια εικόνα που διαδίδεται από τα μέσα ενημέρωσης, μας κάνει να φοβόμαστε. Αλλά αυτό που βιώνουν οι άνθρωποι δεν είναι αυτό που καταλαβαίναμε όταν χρησιμοποιούσαμε τη λέξη επιδημία ή πανδημία», είπε. Τώρα, η λέξη πανδημία έχει να κάνει με τον φόβο, όχι με τις ασθένειες. «Είναι μια μάρκα για τον φόβο».

Ο COVID-19 είναι μια πανδημία των τεστ.

Εάν δεν υπήρξε πραγματική πανδημία, με τον παλιό ορισμό της λέξης, τότε πώς τα μέσα ενημέρωσης και η κυβέρνηση λαμβάνουν όλα αυτά τα υψηλά κρούσματα για τον COVID-19; Αυτό οφείλεται στο τεστ PCR.

«Έγινε αποδεκτό από τον ΠΟΥ και είπαν ότι όταν το τεστ είναι θετικό, έχουμε κρούσμα COVID-19. Και έτσι άρχισαν να μετρούν τις περιπτώσεις», είπε ο Wodarg. «Αυτό που μέτρησαν ήταν η δραστηριότητα των δοκιμών. Και όσο περισσότερο δοκίμαζαν, τόσο περισσότερα κρούσματα έβρισκαν.”

Τα τεστ θετικής αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης αντίστροφης μεταγραφής (RT-PCR) δεν έχουν σχεδιαστεί για χρήση ως διαγνωστικό εργαλείο, καθώς δεν μπορούν να διακρίνουν μεταξύ ανενεργών (μη μολυσματικών) ιών και «ζωντανών» ή αναπαραγωγικών.

Οι ανενεργοί και οι αναπαραγωγικοί ιοί δεν είναι εναλλάξιμοι ως προς τη μολυσματικότητα. Εάν έχετε έναν μη αναπαραγωγικό ιό στο σώμα σας, δεν θα αρρωστήσετε από αυτόν και δεν μπορείτε να τον μεταδώσετε σε άλλους. Επιπλέον, πολλά, αν όχι τα περισσότερα εργαστήρια, ενισχύουν το RNA που συλλέγεται πάρα πολλές φορές, με αποτέλεσμα υγιείς άνθρωποι να είναι «θετικοί».

Όσο υψηλότερος είναι το CT – δηλαδή ο αριθμός των κύκλων ενίσχυσης που χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση σωματιδίων RNA – τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα ψευδούς θετικού. Ενώ οποιαδήποτε αξονική τομογραφία άνω των 35 θεωρείται επιστημονικά αδικαιολόγητη, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ συνέστησαν τη διενέργεια δοκιμών PCR σε CT 40.

Ένα τεστ που είναι γνωστό ως χαρτί Corman-Drosten και οι δοκιμές που συνιστώνται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ορίστηκαν σε 45 κύκλους. Όταν τα εργαστήρια χρησιμοποιούν αυτά τα υπερβολικά όρια κύκλου, καταλήγετε σε έναν υπερβολικά υπερεκτιμημένο αριθμό θετικών τεστ, που πραγματικά έχουμε να κάνουμε με «casedemic» — μια επιδημία ψευδών θετικών.

Ο Wodarg λέει ότι ο COVID-19 «ήταν μια πανδημία των τεστ. Δεν ήταν πανδημία ιού», γιατί τα τεστ PCR μπορεί να δώσουν θετικό αποτέλεσμα όταν ανιχνεύσει κορονοϊούς που υπάρχουν εδώ και 20 χρόνια. Εξήγησε: «Οι ιοί SARS, είναι πολύ μεγάλοι ιοί RNA. Υπάρχουν 30.000 γράμματα σε αυτές τις γενετικές πληροφορίες. Η δοκιμή PCR λαμβάνει μόνο ένα πολύ μικρό μέρος τους, ή δύο μέρη από αυτά. Έτσι, δύο λέξεις από ένα ολόκληρο βιβλίο… πριν ξεκινήσετε τις δοκιμές, μπορείτε ήδη να υπολογίσετε πόσο συχνά θα είναι θετικό αυτό το τεστ. Εάν πάρετε μια αλληλουχία που είναι σε πολλές ποικιλίες ιών, θα έχετε πολλά θετικά τεστ».

Η δοκιμή PCR ελέγχει μόνο ορισμένες αλληλουχίες του RNA. Δίνει θετικό αποτέλεσμα όταν βρίσκει μόνο ένα μικρό θραύσμα, δεν χρειάζεται ολόκληρο τον ιό. Εάν ο ιός ήταν εκεί πριν από εβδομάδες ή έχετε ένα άγγιγμα του ιού, αλλά δεν υπάρχει λοίμωξη, μπορεί να βγει θετικό και να προσθέσει άλλο ένα «κρούσμα» COVID-19, παρόλο που στην πραγματικότητα δεν είστε άρρωστοι.

Ο COVID-19 πυροδότησε σύγκρουση συμφερόντων που θέτουν ζωές σε κίνδυνο.

Η μαζική εκστρατεία εμβολιασμών COVID-19 είναι γεμάτη από συγκρούσεις συμφερόντων σε θεμελιώδες επίπεδο, και αυτές οι συγκρούσεις θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων βάζοντας την παραγωγή εμβολίων μπροστά από την πρόληψη ασθενειών. Όπως σημείωσε ο Wodarg, εάν θέλετε να κερδίσετε χρήματα από την παραγωγή εμβολίων, χρειάζεστε νέες αγορές στις οποίες μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και νέες ασθένειες ώστε να μπορείτε να πουλήσετε το εμβόλιο σας.

«Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα», είπε, που δεν έχει να κάνει με την υγεία ή την υγιεινή — «έχει να κάνει με την εγκληματολογία»: «Όταν θέλουν να πουλήσουν τα εμβόλια τους, χρειάζονται άτομα που είναι άρρωστα για να μπορούν να κάνουν κλινικές μελέτες. Έτσι, όταν υπάρχει ένα ξέσπασμα, και θέλουν να κάνουν κλινικές μελέτες με το εμβόλιο τους για να προστατεύσουν τους ανθρώπους από αυτή την ασθένεια που μόλις ξεσπά… υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων. Εάν έχετε κανονικούς τρόπους για να σταματήσετε τη μόλυνση, με υγιεινή, με αποστασιοποίηση, με απομόνωση, με διαβούλευση με ανθρώπους, δίνοντας συμβουλές πώς να συμπεριφέρεστε… εάν σταματήσετε τη νόσο γρήγορα, δεν μπορείτε να έχετε αρκετά κρούσματα για τη μελέτη σας. ”

Έχουμε λοιπόν μια «πανδημία» που βασίζεται σε ένα τεστ που δεν αποδεικνύει μόλυνση, αλλά αυτό που έκανε ήταν να φοβάται τους ανθρώπους. Και αυτός ο φόβος ήταν η βάση για να πούμε ότι χρειαζόμαστε ένα εμβόλιο. Τα εμβόλια, ωστόσο, δεν είναι αποτελεσματικά.

Τον Νοέμβριο του 2020, η Pfizer, σε κοινοπραξία με τη BioNTech με έδρα τη Γερμανία, ανακοίνωσε ότι η έγχυση με βάση το mRNA ήταν «περισσότερο από 90% αποτελεσματική» σε μια δοκιμή Φάσης 3. Αυτό δεν σημαίνει ότι το 90% των ατόμων που κάνουν ένεση θα προστατεύεται από τον COVID-19, ωστόσο, καθώς βασίζεται στη μείωση του σχετικού κινδύνου (RRR).

Η μείωση του απόλυτου κινδύνου (ARR) για το τρύπημα είναι μικρότερη από 1%. «Αν και το RRR λαμβάνει υπόψη μόνο τους συμμετέχοντες που θα μπορούσαν να ωφεληθούν από το τρύπημα, η μείωση του απόλυτου κινδύνου (ARR), που είναι η διαφορά μεταξύ των ποσοστών επίθεσης με και χωρίς τρύπημα, λαμβάνει υπόψη ολόκληρο τον πληθυσμό. Τα ARR τείνουν να αγνοούνται επειδή δίνουν πολύ λιγότερο εντυπωσιακό μέγεθος εφέ από τα RRR», έγραψαν οι ερευνητές στο The Lancet Microbe τον Απρίλιο του 2021.

Ωστόσο, τα εμβόλια έλαβαν άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, η οποία άνοιξε το δρόμο για εντολές εμβολίων και άλλες επιθέσεις στην ελευθερία και την υγεία σας.

Οι εμβολιασμένοι θα καταλήξουν πιο άρρωστοι;

Η έλλειψη αποτελεσματικότητας είναι ένας βασικός λόγος για τον οποίο ο Wodarg πιστεύει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρειάζονται εμβόλιο για τον COVID-19. Οι άλλοι λόγοι περιλαμβάνουν σοβαρούς κινδύνους ανεπιθύμητων ενεργειών από αυτά τα πειραματικά εμβόλια και το γεγονός ότι, λέει ο Wodarg, υπάρχει διασταυρούμενη ανοσία λόγω πολλαπλών προηγούμενων εκθέσεων σε άλλους κοροναϊούς στους περισσότερους ανθρώπους. «Τα γενετικά παραγόμενα λεγόμενα εμβόλια δεν είναι απαραίτητα , γιατί έχουμε ανοσία.»

Όπως δήλωσε, το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι καλά εξοπλισμένο για να σας προστατεύει και οι νέες εκθέσεις σε ιούς κάθε χρόνο βοηθούν να διατηρείται αυτό το περίπλοκο σύστημα ενημερωμένο. Ο κίνδυνος αυξάνεται όταν αποφεύγετε την τακτική έκθεση σε ιούς για να διατηρήσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα έτοιμο: «Αυτά τα νέα που έρχονται, αυτό είναι κάτι που κάνει το ανοσοποιητικό σας σύστημα να ενημερώνεται, αλλά δεν αρρωσταίνει πολύ τους περισσότερους ανθρώπους, μόνο σε λίγες, σπάνιες περιπτώσεις.

Όταν δεν είμαστε εκπαιδευμένοι ή δεν είχαμε επαφή με ιούς για πολύ καιρό, επειδή ήμασταν απομονωμένοι κάπου μόνοι μας, χωρίς να έχουμε τα εγγόνια μας στα γόνατά μας, να μην έχουμε καμία εκπαίδευση — είναι το ίδιο όταν είσαι εκτός προπόνησης και ξαφνικά πρέπει να ανέβεις σε ένα ψηλό βουνό. Ίσως η καρδιά σου να αποτύχει και να πεθάνεις — ίσως να πεθάνεις όταν έρχεσαι σε επαφή με κάτι που το ανοσοποιητικό σου σύστημα έχει ξεχάσει».

Η πρωτεΐνη ακίδας που οι βολές διεγείρουν τα κύτταρα σας να παράγουν είναι επίσης βαθιά ανησυχητική, καθώς είναι τοξική: «Τα εμβόλια κατασκευάζονται για να διεγείρουν τα κύτταρά μας, δεν ξέρουμε ποια κύτταρα ή πού πηγαίνει η ένεση, αλλά εκείνα τα κύτταρα που έρχονται σε επαφή με το εμβόλιο, παράγουν πρωτεΐνες ακίδας, οι οποίες είναι πολύ τοξικές. Κανονικά, αυτές οι πρωτεΐνες αιχμής δεν εισέρχονται στο αίμα, αυτός είναι ο λόγος που δεν αρρωσταίνουμε σοβαρά από κορωνοϊούς. Όταν τα κάνετε ένεση, παρακάμπτετε τη φυσική ανοσία».

Αυτός είναι ένας πιθανός λόγος για τον οποίο υπάρχουν τόσες πολλές παρενέργειες που σχετίζονται με τα εμβόλια, καθώς η έγχυση αυτών των πρωτεϊνών αιχμής είναι αφύσικη και πολύ επικίνδυνη. Έκτοτε αποκαλύφθηκε ότι η πρωτεΐνη ακίδας από μόνη της είναι αρκετή για να προκαλέσει φλεγμονή και βλάβη στο αγγειακό σύστημα, ακόμη και ανεξάρτητα από έναν ιό.

Επιπλέον, λέει ο Wodarg, από τη στιγμή που το σώμα σας έχει λάβει ένεση με την πρωτεΐνη ακίδας, μπορεί να έχει μια υπεραντιδραστική απόκριση την επόμενη φορά που θα έρθει σε επαφή με έναν τυπικό κορωνοϊό, οδηγώντας δυνητικά σε μια επικίνδυνη καταιγίδα κυτοκινών.

Κατά την καταμέτρηση των κρουσμάτων COVID-19 αυτόν τον χειμώνα, ο Wodarg πιστεύει ότι είναι σημαντικό να αναρωτηθεί κανείς εάν το άτομο έλαβε εμβόλιο COVID-19 ή όχι. «Είμαι πολύ σίγουρος», είπε, «ότι αυτοί οι άνθρωποι που εμβολιάζονται θα είναι οι σοβαρές περιπτώσεις και ότι όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι θα βιώσουν απλώς μια φυσιολογική γρίπη».

Επιπλέον, μόλις εμβολιαστείτε, έχουν όλα τα δεδομένα σας – την παρτίδα του εμβολίου, την ημερομηνία και την ώρα. Έτσι, είστε ουσιαστικά μέρος μιας κλινικής δοκιμής στην οποία δεν έχετε συμφωνήσει ποτέ και δεν υπάρχει διαφάνεια σχετικά με τους κινδύνους που εμπεριέχονται. Ο Wodarg πιστεύει ότι η «έκτακτη ανάγκη» της πανδημίας παρατείνεται από μήνα σε μήνα επειδή βοηθά τις μελέτες τους για την ένεση, παρόλο που εμπλέκονται τεράστιες συγκρούσεις συμφερόντων.

Εάν ακούτε τα μέσα ενημέρωσης, θα υποβληθείτε σε πλύση εγκεφάλου ότι το τρύπημα είναι απαραίτητο, αλλά μην πέφτετε στη διαφημιστική εκστρατεία, συμπεριλαμβανομένου του ότι η λήψη του εμβολίου θα σας φέρει πίσω την ελευθερία σας. Ο Wodarg είπε: «Δεν θα είσαι ελεύθερος να ταξιδέψεις. Ωστόσο, θα είστε υπό έλεγχο, γιατί ο επόμενος ιός έρχεται ήδη, το επόμενο τρύπημα περιμένει. Θέλουν να διαιωνίσουν αυτό το παιχνίδι μαζί μας, με εμβόλια και με διαβατήρια εμβολίου. Είναι απλώς ο τέλειος έλεγχος από αυτήν την αγορά και δεν έχει καμία σχέση με την υγεία. Πρέπει λοιπόν να το σταματήσουμε».

(https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/11/24/who-institution-of-corruption.aspx)

ΠΗΓΗ emperorsclothes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου