Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Η πιο ολοκληρωμένη ανασκόπηση της απάτης (εκπληκτικό πόρισμα για τα μέτρα αντιμετώπισης της COVID-19)

Το πόρισμα που ακολουθεί είναι ό,τι πιο ολοκληρωμένο έχω διαβάσει μέχρι σήμερα σχετικά με την πολύπλευρη απάτη που ζούμε και μας οδηγεί στον νέο Ολοκληρωτισμό. Συγχαρητήρια στον δρ. Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου (https://reasonwatch.gr) και σε κάθε συντελεστή αυτής της εκπληκτικής και απολύτως απαραίτητης εργασίας που οφείλουμε όλοι να γνωρίζουμε και να την μεταχειριστούμε σαν εμβόλιο κατά της πάνδημης ψευδολογίας:


Κωνσταντίνος Γ. Παπαγεωργίου (PhD Επιστημολογία & Βιοηθική MSc Ιατρική Σχολή Αθηνών)

Είναι πεποίθησή μας ότι η πολυεπίπεδη κατάσταση με την πανδημία, τα εμβόλια και ό,τι αυτά συνεπάγονται, τόσο διεθνώς, όσο και στην Ελλάδα, είναι σαφώς ζήτημα πολιτικό  διανθισμένο με επιστημονικοφανείς διατυπώσεις, παρά το αντίστροφο, όπως ιδιαιτέρως γίνεται προσπάθεια να φανεί, κυρίως μέσω των συστημικών, ήτοι όσων επιχορηγήθηκαν απλόχερα, ΜΜΕ. Είναι δε τόση (αλλά όχι πρωτόγνωρη για την ανθρωπότητα) η επιμονή σε ένα συγκεκριμένο αφήγημα με την ταυτόχρονη απαξίωση κάθε άλλης γνώμης υπό το μανδύα της «επιστήμης» που θυμόμαστε τα λόγια του John Searle:

«Anything that calls itself ‘science’ probably isn’t.»

[Ο,τιδήποτε αυτοαποκαλείται ‘επιστήμη’, κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι.]

Η συζήτηση για το θέμα της πανδημίας λαμβάνει χώρα σε πολλά ισοδύναμα επίπεδα ταυτόχρονα. Αυτά είναι τα εξής:

• Πολιτικό (κέντρα εξουσίας και επιβολή μέτρων)

• Νομικό (η νομοθεσία που ψηφίζεται)

• Επιδημιολογικό (επιπολασμός της ασθένειας)

• Βιολογικό (επίδραση του ιού σε κυτταρικό επίπεδο)

• Ιατρικό επίπεδο (εφαρμογή βιολογίας στους μηχανισμούς των νόσων)

• Γονιδιακό (επίδραση του ιού και άλλων ουσιών σε γονιδιακό επίπεδο)

• Βιοχημικό (χημικά μονοπάτια και πώς επηρεάζονται από τον ιό και τα φάρμακα)

• Φαρμακολογικό (φαρμακευτικά μέσα αντιμετώπισης)

• Μοριακό (ταυτοποίηση μεταλλάξεων και συναφείς μηχανισμοί)

• Ψυχολογικό (επίπτωση της πανδημίας και των μέτρων στον ψυχισμό και αντιστρόφως – βλ. nocebo effect)

• Φιλοσοφικό (σχέσεις ιδεών σχετικές με ελευθερία, συναίνεση, ειδίκευση, τεκμηρίωση, μοντέλα, όρια κράτους κτλ.)

• Ιστορικό (μελέτη αντίστοιχων περιπτώσεων)

• Οικονομικό (θετική και αρνητική οικονομική επίδραση της πανδημίας)

• Περιβαλλοντικό (επίπτωση της πανδημίας στο περιβάλλον)

Όποιος επιλέγει μόνο ένα επίπεδο από όλα αυτά και εμμένει σε αυτό το επίπεδο οφείλει να εξηγήσει τον λόγο, αλλιώς τα κίνητρά του θεωρούνται ύποπτα. Επίσης, συζητώντας εντός ενός επιπέδου μπορούμε να εξαγάγουμε συμπεράσματα μόνο για αυτό το επίπεδο.

Για παράδειγμα δεν μπορούμε να πούμε:

• Υπάρχει μεγάλη διασπορά του ιού (επιδημιολογικό επίπεδο), άρα να κάνουμε εμβόλια (φαρμακευτικό επίπεδο).

• Πεθαίνει κόσμος από τον Χ ιό (ιατρικό επίπεδο), άρα να κάνουμε lockdown (πολιτικό επίπεδο) άρα να πληρώνουν οι παραβάτες 300 ευρώ (νομικό επίπεδο).

• Τα mRNA εμβόλια επάγουν την παραγωγή πρωτεϊνών ακίδας (γονιδιακό/φαρμακευτικό επίπεδο) άρα δεν χρειάζεται συναίνεση για να πειραματιστούμε στον πληθυσμό (φιλοσοφικό επίπεδο).

Η κυβέρνηση από όλα αυτά επιλέγει να υπερθεματίσει στο επιδημιολογικό επίπεδο μόνο, εξαγάγοντας άμεσα συμπεράσματα για την ανάγκη εμβολιασμού. Αυτό δεν είναι τυχαίο βέβαια μιας και έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι για να μαγειρεύει τα στατιστικά κατά το δοκούν: αναξιόπιστα τεστ που κατά περίπτωση τα κάνει σε όσο μέρος του πληθυσμού θέλει ώστε να σωρεύονται όσα θετικά τεστ θέλει για να επιβάλλει όποιο μέτρο επιθυμεί – δηλαδή τον εμβολιασμό.

Τι κι αν είναι γνωστό τοις πάσι (ιατροίς) ότι τυφλά ιατρικά τεστ στον πληθυσμό απαγορεύεται να κάνουμε λόγω άθροισης ψευδών θετικών. Μέσω του μύθου της ασυμπτωματικής μετάδοσης έχει καταφέρει να πείσει τον κόσμο ότι «ασυμπτωματική μετάδοση» σε αναπνευστική λοίμωξη υφίσταται: ναι ναι, αυτός ο φαινομενικά υγιής νέος που βλέπεις απέναντι μπορεί να σου σκοτώσει τη γιαγιούλα σου!

Επίσης, η στατιστική (νόμιμη επιστήμη από μόνη της) είναι η πιο εύκολα χειραγωγίσιμη οδός για να δείξω ό,τι θέλω και είναι εξαιρετικά δύσκολο σε τρίτους να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα και στις συνθήκες που αυτά συλλέχθηκαν. Είναι μια τέχνη από μόνη της και εδώ θα επιχειρηθεί η παράθεση ορθών δεδομένων και ορθά επεξεργασμένων.

Να παρατηρήσω εδώ ότι κάποιος μπορεί ήδη να έχει μια πολύ καλή ιδέα του τι συμβαίνει ακόμα και μέσω μόνο ενός επιπέδου: για παράδειγμα, όπως θα δούμε, και τίποτα να μη γνωρίζει κάποιος από βιολογία ή επιδημιολογία, η *επαρκής* γνώση της ιστορίας από μόνη της εξασφαλίζει επαρκή αντίληψη του μεγέθους της απάτης που συντελείται: από τα «κακά προηγούμενα» (AIDS, άλλες πανδημίες, υπουργεία προπαγάνδας, θεοκρατικά και απολυταρχικά καθεστώτα) έως το απίστευτο γεγονός ότι πρώτη φορά στην ιστορία επιβάλλεται υποχρεωτική τυφλή γονιδιακή θεραπεία *προληπτικά* σε όλο τον πληθυσμό της γης. Στην ίδια διαπίστωση του παραλόγου και του μεγέθους της απάτης μπορεί να καταλήξει κάποιος και μέσω των άλλων επιπέδων, απλώς όλα μαζί οδηγούν σε πληρέστερη κατανόηση του φαινομένου.

Στο πολιτικό επίπεδο, η αδιαφάνεια (5), η λογοκρισία (6), η επιχορήγηση των ΜΜΕ με δεκάδες εκατομμύρια, όλα συγκλίνουν στο ότι εγκαθιδρύεται παγκόσμια απολυταρχία και όχι η ευαγγελιζόμενη ιατρική αναγέννηση. Παρακολουθούμε παγωμένοι τα συστημικά ΜΜΕ να παρουσιάζουν ψεύτικες ειδήσεις (συνωστισμό σε Θεοφάνεια προηγούμενων ετών ως παραβίαση τωρινών μέτρων, ψεύτικο συνωστισμό σε παραλίες δημιουργημένο με ψηφιακά εφέ, παρουσίαση εμβολιασμένων ως ανεμβολίαστους, καταμέτρηση νεκρών ακόμα και τροχαίων ως νεκρών COVID-19, ψέματα για τα συστατικά των εμβολίων, για χρήση εμβρυακών σειρών και πολλά άλλα…). (7)

Έτσι λοιπόν εδώ, θα επεκταθούμε στα διάφορα επίπεδα του αφηγήματος. Ειδικά σε ό,τι αφορά στα επιστημονικά ζητήματα, δηλαδή στο «σκληρό πυρήνα» του κυβερνητικού αφηγήματος, το βασικό επιχείρημα δεν είναι μόνο η ύπαρξη πλέον ερευνητών και ερευνών που καταρρίπτουν όλη την ιατροφασιστική ρητορική (από όπου και αν προέρχεται: πολιτικοί, πολιτευτές ή ιατροπολιτευτές) αλλά η ύπαρξη αυτών των φωνών παρά την πρωτοφανή λογοκρισία που με κάθε τρόπο εμποδίζει τέτοιες απόψεις να εκφραστούν τόσο σε social media («κατεβάζουν» δηλώσεις έγκριτων ερευνητών) όσο και στα πλέον έγκριτα και «αντικειμενικά» διεθνή επιστημονικά fora.

Ερευνητές όπως ο Ιωαννίδης, ο Yeadon (πρώην βασικός ερευνητής της Pfizer), ο Malone (εφευρέτης των mRNA εμβολίων) δηλώνουν ότι κάθε ερευνητής (ισχύει ακόμα και για γνωστούς, καταξιωμένους επιστήμονες) που δεν θα υποστηρίζει το κυβερνητικό αφήγημα θα αποκλείεται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο από τη βασική πηγή χρηματοδότησης (και ύπαρξης!) της έρευνάς του, δηλαδή τα κρατικά κονδύλια, τις διάφορες επιχορηγήσεις κ.ο.κ.

Δηλώνουν (και το ξέρουμε και το βλέπουμε) ότι υπάρχουν ερευνητές που τους λένε πόσο συμφωνούν μαζί τους αλλά δεν μπορούν να το δηλώσουν αυτό δημόσια. Είμαστε όμηροι μιας κεκτημένης ταχύτητας προς τον γκρεμό και επαναλαμβάνεται ακριβώς το ίδιο σκηνικό με τους επιστήμονες της Ναζιστικής Γερμανίας, με επιστήμονες που αδιαφορούν (βλ. στρουθοκαμηλίζουν), που συμφωνούν (βλ. «επίορκος»), που διαφωνούν αλλά δεν μπορούν (βλ. φοβούνται) να μιλήσουν ενόσω επιβάλλεται «προληπτικά» υποχρεωτική τυφλή πειραματική γονιδιακή θεραπεία σε 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους!

Μιας κεκτημένης ταχύτητας με ανθρώπους είτε μουδιασμένους μπροστά στο μέγεθος της απάτης, είτε δέσμιους των επιλογών τους, των ψεμάτων που έχουν ήδη πει, των χρημάτων που έχουν λάβει. Οι υπόλοιποι (επιστήμονες και απλοί πολίτες) απλώς φαντάζονται (ευγενής πόθος) ότι για να μη μιλάνε ακόμα οι διάφορες επιστημονικές και πολιτικές κορυφές πάνε όλα καλά – αγνοώντας τεράστιο όγκο συνεντεύξεων και ερευνών από καταξιωμένους επιστήμονες (θα τα δούμε εδώ) που τα συστημικά ΜΜΕ πολεμούν και εξοστρακίζουν.

Αδιανόητη καταστροφή της οικονομίας, παράπλευρες απώλειες πολύ χειρότερες από τις απώλειες λόγω COVID-19 (οικονομία, αυτοάνοσα, καρδιαγγειακά επεισόδια, αυτοκτονίες εφήβων κτλ.) και φυσικά τρομακτική καταστροφή του περιβάλλοντος με δισεκατομμύρια μάσκες, βιολογικά απόβλητα από τεστ και λοιπά «αξεσουάρ» να συνθέτουν έναν εφιάλτη που έχει προχωρήσει τόσο που κανείς δε φαίνεται να μπορεί να ανακόψει την κεκτημένη του ταχύτητα: κυβερνήσεις και επιστήμονες, συνένοχοι ναι, αλλά πλέον έρμαια του ίδιου του αφηγήματος που δημιούργησαν και υποστήριξαν με χρήματα, προσωπικό κεφάλαιο (κύρος) και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που θα κάνουν ό,τι χρειάζεται αρκεί να μην τα παραδεχτούν (βλέπετε, όσοι εμβολιάστηκαν παράνομα δεν ξε-εμβολιάζονται). (8)

Είναι τόση η άρνηση να δούνε τι συμβαίνει που ακόμα και τα θύματα του εμβολίου (σοβαρές παρενέργειες) αφήνονται στην τύχη τους (ναι, εδώ στην Ελλάδα) χωρίς συμπαράσταση από το κράτος (χαλάνε το αφήγημα). (9)

Και όντως, πλέον οι μαρτυρίες, τα δεδομένα και οι τοποθετήσεις είναι τόσα πολλά που δεν θα χρειαστεί καν 4η έκδοση του πορίσματος επειδή πια το θέμα είναι επιστημολογικό και ηθικό (η σχέση μας με τη γνώση και τα κριτήριά μας) και όχι η ύπαρξη της γνώσης. Πλέον, δεν θα μας εκπλήξει ο,τιδήποτε και να δημοσιευθεί; ότι δημοσιεύθηκε άλλη μια έρευνα που λέει πόσο βλαβερά είναι τα mRNA εμβόλια; Ότι η Pfizer δωροδοκεί και εκβιάζει; Ότι σημαίνοντες πολιτικοί και επιστήμονες δωροδοκήθηκαν; Ότι εμφανίστηκε ο Κόμης Δράκουλας; Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να μπορεί να προκαλέσει έκπληξη μιας και το πιο εκπληκτικό από όλα έχει ήδη γίνει: παγκόσμια υποχρεωτική προληπτική τυφλή γονιδιακή θεραπεία.

Σε φιλοσοφικό επίπεδο ζούμε μια υποτίμηση/διαστρέβλωση της ηθικής όπως ακριβώς συνέβη και επί Ναζιστικής Γερμανίας. Η άνεση με την οποία παραβλέπουμε ότι πειράματα στον γενικό πληθυσμό χωρίς τη συγκατάθεσή τους με τις γονιδιακές θεραπείες που παραπλανητικά ονομάζονται «εμβόλια Κόβιντ» έγιναν επί πολλούς μήνες, δείχνει έναν μοναδικό συνδυασμό αποτυχίας σε φιλοσοφικό επίπεδο (αγνόηση των βασικών αρχών βιοηθικής) και επίδρασης της ψυχολογίας του βιασμένου (σύνδρομο της Στοκχόλμης).

Ας αναφερθούμε ακροθιγώς και στο βιολογικό/φαρμακολογικό/γονιδιακό επίπεδο. Βλέπεις έναν άντρα σε ένα δωμάτιο να έχει το μόριό του εντός ενός 5χρονου παιδιού. Τι θα σκεφτείς;

1. Σκόνταψε και κατά λάθος μπήκε το γενετικό του όργανο στο παιδί που έπαιζε σε εκείνο το μέρος

2. Ο άντρας βιάζει το παιδί.

Φαντάσου τώρα να πεις το (2) και να σε πουν ακραίο. Έχουν γίνει αυτά σε θεοκρατικά καθεστώτα. Αντίστοιχο όμως είναι και να μην πεις ότι η επιβαλλόμενη *προληπτική* τυφλή πειραματική γονιδιακή θεραπεία σε όλον τον πληθυσμό της γης άνω των πέντε ετών είναι έργο της πλέον άρρωστης διάνοιας, σε συνδυασμό με ο,τιδήποτε χειρότερο μπορεί να σκεφτεί κάποιος (δαιμονικές επεμβάσεις; Εξωγήινους;). Αντιθέτως, υπερβολικό όσο δεν λέγεται θα ήταν να πει κάποιος κάτι βλακώδες του τύπου «ε κάνανε λάθος, ήθελαν το καλό μας».

Όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι είναι πρώτη φορά στη γνωστή ιστορία της ανθρωπότητας που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε παγκόσμιο επίπεδο, πρώτη φορά ακόμα και λαμβάνοντας υπόψη όλη την προπαγάνδα και τα πειράματα στους δύο Παγκοσμίους Πολέμους και στον Ψυχρό Πόλεμο, είναι εκτός πραγματικότητας. Τέτοιο τεράστιο έγκλημα δεν είναι απλώς «λάθος». Λάθη από τέτοιες πολυεθνικές σε τέτοιο επίπεδο και από την κορυφή των κυβερνήσεων δεν γίνονται ούτε μια φορά. Όχι δεκάδες φορές και μετά από τόσα ευρήματα.

Επίσης, μετά από αιώνες δυστυχίας, πείνας, αρρώστιας, φυσικών καταστροφών και εθνοκαθάρσεων είναι απλώς αδιανόητο τώρα όλες οι κυβερνήσεις σύσσωμες να θέλουν το καλό μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Και τα προηγούμενα χρόνια; Τώρα; Υεμένη; Παλαιστίνη; Αφρική; Πείνα; Λειψυδρία; Άστεγοι στις ΗΠΑ; Καρκίνοι;

Με όλη την καλή διάθεση ότι έστω δεν είναι ανώμαλοι εγκληματίες καθοδηγούμενοι από σατανιστικές σέκτες όλοι οι Άρχοντες Οφφικιάλοι που παρήγαγαν το «εμβόλιο», η αρχική υποτίθεται αθώα ιδέα ήταν πως ως στόχος, η πρωτεΐνη-ακίδα ήταν κατάλληλη για την ανοσοποίηση και το mRNA (που υποτίθεται θα: έμενε προσωρινά, παρέμενε τοπικά, δεν θα διαπερνούσε τον αιματεγκεφαλικό φραγμό, και θα παρείχε αρκετά επίτοπα για επαρκή ανοσία, δηλαδή 4/4 αποτυχία) (10) θα έδινε εντολή να φτιαχτούν τέτοιες ακίδες για να προπονηθεί το ανοσοποιητικό σύστημα.

Πράγματι, πολλοί είδαμε την ιδέα των mRNA εμβολίων ως μια ελπιδοφόρα εναλλακτική απέναντι στα κλασικά εμβόλια που είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικά για τον οργανισμό λόγω των ενισχυτών που περιέχουν (αλουμίνιο, υδράργυρο κτλ.). (11)

Φευ, αποδείχτηκε στην συνέχεια ότι η ίδια η πρωτεΐνη-ακίδα ήταν κυτταροτοξική όσο δεν φαντάζεστε και μάλιστα η πρωτεΐνη ακίδα είναι πιο τοξική όταν κυκλοφορεί ελεύθερα παρά ως τμήμα του ιού καταστέλλοντας, μεταξύ άλλων, τον μηχανισμό επιδιόρθωσης του DNA (αφήνοντας ανοιχτό το πεδίο για πάσης φύσεως καρκινογενέσεις, απώλεια παραγωγής Τ και Β λεμφοκυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος, αυτοάνοσα, οργανική ανεπάρκεια, κυτταρικές βλάβες).(12)

Μήπως θέλετε να μιλήσουμε και για τη μοίρα των νανολιπιδίων- φορέων του mRNA που συγκεντρώνονται στις ωοθήκες; Για όλα αυτά θα μιλήσουμε και θα παραπέμψουμε σε πηγές στο κύριο σώμα του πορίσματος. Γιατί οι κυβερνήσεις παγκοσμίως εμμένουν σε όλο αυτό λοιπόν; Υπάρχουν αρκετοί ψυχολογικοί μηχανισμοί σε ένα θέμα που ανάγεται στην υπέρμετρη αλαζονεία και ματαιοδοξία λίγων και στην αντικειμενική ανικανότητα λόγω θέσης και εμπιστοσύνης των πολλών (ιατρών, νομοθετών, πολιτών) να αντιληφθούν τι συμβαίνει εντός πλαισίου παραπληροφόρησης, διαστρέβλωσης, λογοκρισίας και επιστημονικοφάνειας με την κορυφή της πυραμίδας να έχει διαφθαρεί (βλ. και Project Mockingbird) – αυτό το άρθρο της υποσημείωσης είναι παραπάνω από διαφωτιστικό. (13)

Στη συνέχεια θα παραθέσουμε και άλλα τεκμήρια σε όσα ακολουθούν.

Προσοχή όμως, όσα «τεκμήρια» και να δοθούν, στην επιστημολογία πάντα έχει αξία το συνολικό αφήγημα και όχι τα επί μέρους στοιχεία τα οποία εύκολα (βλ. ad hoc) δικαιολογούνται:

«δεν ξέραμε»

«δεν δούλευε»

«ήταν κατά παράβαση της συνθήκης της Νυρεμβέργης και θα έπρεπε να δικαστούμε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ΑΛΛΑ δεν πειράζει, τώρα ξέρουμε και τα διορθώσαμε όλα και έτσι λειτουργεί η επιστήμη».

Δεν φταίει όποιος λέει τέτοιες κατάπτυστες δικαιολογίες, αλλά όποιος τις δέχεται.

Πολύ περισσότερο όταν και μετά την παραδοχή της κυβέρνησης ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν (μα το ξέραμε από πέρυσι και επιπλέον ξέραμε ότι αυτοί οδηγούν τις μεταλλάξεις και έχουν και μεγαλύτερο ιικό φορτίο!), δεν ακούγεται καμία συγνώμη και τουναντίον, συζητείται ακόμα η επέκταση της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού με το σκεύασμα που ξέρουμε ότι οι παρενέργειές του είναι περισσότερες από όλα τα εμβόλια μαζί! (14)

Η συνέχεια εδώ

ΠΗΓΗ reasonwatch και emperorsclothes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου