Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

“Θα σας δηλητηριάσουμε όλους"

Χρήστος Μαντζιάρης

Με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο, και με περισσή ένταση στην Ελλάδα, φαίνεται ότι οι ισχυροί της Γης, όχι μόνο οι πολιτικοί, δημιουργούν έναν νέο τύπο ανθρώπου και επομένως μια νέου τύπου κοινωνία. Την «προηγούμενη ζωή» μας, όπως λένε την ζωή πριν εγκύψει η πανδημία, την έχουν καταστρέψει για πάντα και οδεύουν με θράσος και επίδειξη δύναμης στην δημιουργία νέου τύπου ανθρωπότητος, για το καλό τους.

Αυτό το νέο που τώρα διαφαίνεται ότι έρχεται, το δούλεψαν πολύ λεπτομερώς και με επιμονή. Αυτό που τώρα διαφαίνεται, προέκυψε αφού προηγουμένως κατέστρεψαν τον τρόπο του σκέπτεσθαι των ανθρώπων, αφάνισαν τα υψηλά ιδανικά, τις ανώτερες ιδέες, τις αρετές, και μιζεροποίησαν, κυρίως πνευματικώς, τους εφησυχασμένους που νομίζουν ότι θα τους σώσει η… ψήφος τους.

Υπάρχουν διαρρεύσαντα κείμενα, δικά τους, των παγκοσμιοποιητών οι οποίοι είναι τέλεια συνασπισμένοι και οργανωμένοι σε μυστικές οργανώσεις, που «προφητεύουν» το μέλλον μας διότι το σχέδιό τους είναι μακρόπνοο και σατανικότατο. Κείμενα που όταν έρχονται στην δημοσιότητα πολλοί τα λοιδορούν ή οι περισσότεροι δεν τα δίνουν σημασία. Αυτά όμως αποκτούν ιδιαίτερη αξία όταν αρχίζουν και πραγματοποιούνται τα όσα αναγράφοντα σ’ αυτά.

Πριν από κάποια χρόνια είχε δοθεί στην δημοσιότητα Μυστικό Σύμφωνο το οποίο ελέγετο ότι προήλθε από την μυστική οργάνωση των Ιλλουμινάτι. Φυσικά, ουδείς ασχολήθηκε μ’ αυτό αλλά ούτε και του δόθηκε σημασία διότι δεν «το είπε η τηλεόραση». Πλην όμως, αυτά τα οποία αναφέρονται σ’ αυτό το κείμενο, είναι πάρα πολύ σημαντικά στις μέρες μας. Ειδικά τώρα με τους εμβολιασμούς, κάτι που φαίνεται ότι και αυτό ήταν προσχεδιασμένο.

Ας δούμε κάποια τμήματα του Συμφώνου και ο καθένας ας σκεφθεί και ας κρίνει έστω και μόνο με βάση τα βιώματά του των τελευταίων ετών και κυρίως με την καθημερινότητά του.

Το Σύμφωνο αρχίζει αναφέροντας πρώτα ότι οι μυστικές οργανώσεις είναι μεταξύ τους συνδεδεμένες αφανώς και όλες εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό. Γράφουν, «Θα δημιουργήσουμε ξεχωριστά μέτωπα για να τους εμποδίσουμε να δουν τις μεταξύ μας διασυνδέσεις», (με την χρήση του τρίτου πληθυντικού προσώπου αναφέρονται σε μας, σε όλους τους ανθρώπους της Γης), «Μας ενώνει το αίμα και η μυστικότητα», «Οι χειρισμοί μας γίνονται με λεπτότητα και με τέτοιο τρόπο που ποτέ δεν θα δουν τι πραγματικά συμβαίνει».

Πάμε τώρα να δούμε αυτά τα οποία αναφέρονται και ας γίνει σύγκριση με τα συμβαίνοντα, ειδικά κατά τα τελευταία χρόνια. Γράφουν: «Θα χρησιμοποιήσουμε μέταλλα (soft metals, όπως μόλυβδο, ψευδάργυρο αλουμίνιο, κλπ) ως επιταχυντές γήρανσης στην τροφή, νερό και στο αέρα», «Θα είναι καλυμμένοι με δηλητήρια όπου και αν αυτοί δραστηριοποιούνται», «Τα μέταλλα αυτά θα τους κάνουν να χάσουν τα μυαλά τους. Θα τους υποσχεθούμε ότι βρήκαμε θεραπεία αλλά θα τους ταΐζουμε με περισσότερα δηλητήρια», «Τα δηλητήρια θα τους καταστρέψουν τα μυαλά και το αναπαραγωγικό τους σύστημα», «Τα δηλητήρια θα είναι παντού γύρω τους θα τα πίνουν, θα τα τρώνε, θα τα αναπνέουν και θα τα ντύνονται», «Θα τους διδάξουμε με ωραίες εικόνες και μουσική ότι τα δηλητήρια αυτά είναι καλά», «Όταν γεννούνται θα τους βάζουμε με ενέσεις δηλητήρια στο αίμα τους και θα τους πείσουμε ότι αυτό είναι για το καλό τους», «Όταν η ικανότητά τους να μαθαίνουν γίνει προσποιητή τότε θα δημιουργήσουμε φάρμακα που θα τους κάνουν πιο άρρωστους και θα δημιουργηθούν κι άλλες ασθένειες για τις οποίες θα δημιουργήσουμε επιπλέον φάρμακα», «Όταν αυτοί θα έρθουν σε μας για βοήθεια εμείς θα τους δώσουμε ακόμη περισσότερα δηλητήρια».

Με δηλητήρια και αρρώστιες θέλουν να επικρατήσουν. Για να τα καταφέρουν όμως αυτά έπρεπε πρώτα να δημιουργήσουν κατάλληλες συνθήκες, ώστε να είμαστε απασχολημένοι με άλλα ζητήματα. Γράφουν, «Θα εγκλωβίσουμε την προσοχή τους στο χρήμα και στα υλικά προϊόντα οπότε ποτέ δεν θ’ ασχοληθούν με τον εσωτερικό τους κόσμο». Βλέπουμε πόση σημασία δίνουν οι μισάνθρωποι εχθροί μας στον ψυχικό κόσμο κάτι το οποίο για πολλούς ανθρώπους είναι ουτοπία ή πισωγύρισμα ή αναχρονισμός, ή άλλες «προοδευτικές» εκφράσεις του συρμού.

«Τα μυαλά τους θα ανήκουν σε μας και θα κάνουν ότι τους λέμε. Αν αντισταθούν θα βρούμε τρόπους να αλλοιώσουμε το μυαλό τους με την τεχνολογία και θα τους την βάλουμε στις ζωές τους», «Θα χρησιμοποιήσουμε τον φόβο ως όπλο μας», «Θα τους κάνουμε να σκοτώνει ο ένας τον άλλο όταν αυτό μας βολεύει», «Θα ελέγχουμε όλες τις πτυχές της ζωής τους και θα τους λέμε τι να σκέφτονται και πως», «Θα τους οδηγούμε εμείς και θα νομίζουν ότι ενεργούν μόνοι τους».

Η δύναμη της προπαγάνδας είναι στα χέρια τους. Τηλεόραση και χρήμα. Τα πιο δυνατά δεσμά των υλοφρόνων ανθρώπων.

Φυσικά για να υλοποιήσουν το σχέδιό τους, οι της ελίτ, θέλουν και βοήθεια από μας. Από μέσα πέφτουν τα κάστρα, ως είναι γνωστόν. Γράφουν, «Κυβερνήσεις και αντιπολιτεύσεις θ’ ανήκουν σε μας και θα εξυπηρετούν τους σκοπούς μας», «Αν κάποιος απ’ αυτούς ξεχωρίζει θα τον εξευτελίζουμε ή θα τον σκοτώνουμε, ανάλογα πως μας βολεύει. Το μεταξύ τους μίσος θα είναι σύμμαχός μας», «Το μίσος θα τους τυφλώσει τόσο πολύ που δεν θα μπορούν να δουν ότι πίσω απ’ αυτά είμαστε εμείς, γιατί θα είναι απασχολημένοι να σκοτώνουν ο ένας τον άλλο. Και εμείς θα συνεχίσουμε να ευημερούμε με τους πολέμους τους και τους σκοτωμούς τους. Αυτό θα συνεχίζεται συνέχεια μέχρι να επιτύχουμε τους σκοπούς μας. Θα κάνουμε αυτούς να ζουν με φόβο και θυμό με ήχους και εικόνες. Θα τους κάνουμε να μισούν τους εαυτούς τους και τους γείτονές τους».

Το μίσος ήδη ήλθε και γιγαντώνεται. Ακολουθεί το αίμα.

«Σταγόνα – σταγόνα θα τους πάρουμε την γη τους, τις πλουτοπαραγωγικές πηγές τους, και τον πλούτο τους και θ’ αποκτήσουμε ολοκληρωτικό έλεγχο επάνω τους», «Θα τους κλέψουμε όλη την ελευθερία που έχουν». Το ομολογούν στα κείμενά τους ότι θα μας κλέψουν την ελευθερία και το οξύμωρο είναι ότι κάποιοι ονειρεύονται να ζήσουν ελεύθεροι όταν τελειώσει η πανδημία.

«Θα δημιουργήσουμε ένα τέτοιο σύστημα χρήματος που θα τους κρατά σκλάβους για πάντα και το χρέος θα μεταβιβάζεται στα παιδιά τους», «Αν αυτοί ξεσηκωθούν εναντίον μας θα τους συντρίψουμε σαν να είναι χειρότεροι από ζωύφια», «Θα χρησιμοποιήσουμε κάποιους απ’ αυτούς για να μας βοηθήσουν στην επίτευξη του σκοπού μας αφού τους υποσχεθούμε αιώνια ζωή (αθανασία), αλλά αιώνια ζωή δεν θα έχουν ποτέ διότι δεν ανήκουν στην κάστα μας. Αυτοί θα νομίζουν ότι έγιναν σαν εμάς, αλλά δεν θα μάθουν ποτέ την αλήθεια», «Θα τους ανταμείψουμε με πλούτο, τιμές και τίτλους αλλά ποτέ δεν θα κερδίσουν την αθανασία και ποτέ δεν θα ταξιδέψουν στα άστρα. Ποτέ δεν θα μάθουν την αλήθεια παρά μόνο όταν είναι πολύ αργά. Δεν πρέπει να ξέρουν ότι είναι δούλοι μας».

Καθίσταται σαφές ότι το μακρόπνοο σχέδιό τους ευρίσκεται στο κρίσιμο σημείο εφαρμογής. Η ράθυμη μάζα πιστεύει ότι όλοι αυτοί οι ισχυροί που κατάντησαν την Γη σ’ αυτό το σημείο θα την σώσουν. Οι ισχυροί της Γης έχουν σκοπό ενώ τα περισσότερα μέλη της αδρανούς ανθρωπομάζας δεν ξέρουν ούτε γιατί ζουν. Ο αγώνας είναι τελείως άνισος. Το μόνο όπλο που έχουμε, και το ξέρει πολύ καλά αυτό η ελίτ και γι αυτό φοβάται το αυτεξούσιο του ανθρώπου, είναι η προσευχή μέσω της οποίας θα επέμβει ο Θεός. Είμαστε κυριολεκτικά μόνοι μας. Εμείς, οι διαλυμένοι και ανοργάνωτοι, και ο Θεός.

Όπως φαίνεται ολοκάθαρα από το Σύμφωνο, πρέπει πρώτα να δηλητηριασθούν όλοι οι άνθρωποι και μετά να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα ώστε να επιτύχουν την απόλυτη υποδούλωσή τους. Η δηλητηρίαση των ανθρώπων, ή «θεραπεία» γι αυτούς, αποτελεί βασικό παράγοντα επιτυχίας του σχεδίου τους. Με την «θεραπεία» δεν θα έλθει η ελευθερία αλλά περισσότερη υποδούλωση και γι αυτό οι άνθρωποι πρέπει να είναι «φτιαγμένοι» ώστε να μην αντιδρούν. Γι αυτό τα δηλητήρια στα σώματα των ανθρώπων είχαν προβλεφθεί. Με την τεχνολογική «πρόοδο» και την «ανάπτυξη των επιστημών» είμαστε στο στάδιο της υλοποίησης της πρώην ιδέας τους, που τώρα γίνεται πράξη.

Η ανθρωπότης δεν μπορεί να σωθεί από τον καπιταλισμό ή κομμουνισμό. Λύση είναι ο ελληνισμός. Η Ιστορία θα επαναληφθεί, θέλουν δεν θέλουν.

ΠΗΓΗ triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου