Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

John Campbell, Ph.D.: «Γιατί η Ιβερμεκτίνη είναι ανώτερη από το αντιικό χάπι της Pfizer»

 


Ο κωμικός και πολιτικός σχολιαστής Jimmy Dore συζητά ένα βίντεο του John Campbell, Ph.D. όπου εξηγεί τις ομοιότητες μεταξύ του ακριβού νέου αντιιικού φαρμάκου της Pfizer για το COVID και της ιβερμεκτίνης, και γιατί η ιβερμεκτίνη είναι καλύτερη.

Ο Jimmy Dore τόνισε τις ομοιότητες μεταξύ του ακριβού νέου αντιιικού φαρμάκου της Pfizer για τον COVID και της ιβερμεκτίνης, ενός γενόσημου φαρμάκου που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του ιού.

Στο τελευταίο επεισόδιο του “The Jimmy Dore Show”, ο κωμικός και πολιτικός σχολιαστής Jimmy Dore τόνισε τις ομοιότητες μεταξύ του ακριβού νέου αντιικού φαρμάκου της Pfizer για τον COVID και της ιβερμεκτίνης, ενός γενόσημου φαρμάκου που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του ιού.
«Ποτέ δεν έχω δει τη μηχανή προπαγάνδας να λειτουργεί τόσο σκληρά όσο ήταν ενάντια στην ιβερμεκτίνη», είπε ο Ντορ. «Η Ιβερμεκτίνη κέρδισε το βραβείο Νόμπελ για την ανθρώπινη ιατρική το 2015, αλλά τα μέσα ενημέρωσης πιστεύουν πραγματικά ότι είναι για άλογα».

Ο Ντορ πρότεινε ότι το κίνητρο πίσω από την προπαγάνδα είναι τα κέρδη.

Ο Dore έπαιξε ένα βίντεο του John Campbell, Ph.D., εξηγώντας πώς το αντιικό και η ιβερμεκτίνη της Pfizer αντιμετωπίζουν τον COVID με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Ο Κάμπελ είπε στους θεατές ότι το νέο αντιικό φάρμακο της Pfizer δείχνει πολύ υψηλά επίπεδα αποτελεσματικότητας στην πρόληψη σοβαρών ασθενειών, νοσηλείας και θανάτου.

«Αλλά υπάρχει ένα άλλο φάρμακο, το οποίο είναι γενόσημο, που ονομάζεται ιβερμεκτίνη, το οποίο λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως το αντιιικό Pfizer», είπε ο Campbell. «Και υπάρχει πειστική απόδειξη από την επιστημονική βιβλιογραφία ότι ο τρόπος δράσης των δύο φαρμάκων είναι ο ίδιος. Και τα δύο αυτά φάρμακα αναστέλλουν την αναπαραγωγή του ιού».

Ο Campbell έδειξε τη μοριακή δομή του νέου φαρμάκου της Pfizer και τη συνέκρινε με το μοριακό σχήμα της ιβερμεκτίνης. Παραδέχτηκε ότι τα δύο «είναι εντελώς διαφορετικά μόρια», γεγονός που τον οδήγησε στο συμπέρασμα ότι «είναι απολύτως καλό να κατοχυρώσεις με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας» το φάρμακο της Pfizer.

«Έτσι θα είναι σε θέση να βγάλουν πολλά χρήματα από αυτό για τα επόμενα 20 χρόνια», είπε.

Ο Campbell ανέφερε μια σειρά από επιστημονικές εργασίες που τόνισαν την αποτελεσματικότητα της ιβερμεκτίνης ως αντιιικού κατά του COVID, όπως:

Μια εργασία από τη Βασιλική Εταιρεία Χημείας, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ιβερμεκτίνη παρουσιάζει «αναστολή» στην «καταλυτική δραστηριότητα» που προκαλεί την αναπαραγωγή του COVID.

Ένα άρθρο στο Nature που διαπίστωσε ότι από τα 13 φάρμακα εκτός στόχου που δοκιμάστηκαν από ερευνητές, μόνο η ιβερμεκτίνη εμπόδισε την ιική αντιγραφή του SARS-CoV-2 κατά περισσότερο από 80%.

Ένα έγγραφο από τη Βασιλική Εταιρεία Χημείας που έδειξε ότι η ιβερμεκτίνη, από δεκάδες φάρμακα με τα οποία πειραματίστηκαν οι ερευνητές, είχε την «υψηλότερη βαθμολογία» όσον αφορά τη διακοπή της ιικής αναπαραγωγής του SARS-CoV-2. Συγκεκριμένα, το έγγραφο έδειξε ότι το Remdesivir, το οποίο είναι επί του παρόντος κατοχυρωμένο και εγκεκριμένο από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, είχε τη χαμηλότερη βαθμολογία από όλες τις ενώσεις.

Ο Κάμπελ επεσήμανε επίσης ένα έγγραφο από το Frontiers in Microbiology, το οποίο είπε ότι έδειξε ότι η ιβερμεκτίνη όχι μόνο επιτίθεται και συνδέεται με την πρωτεΐνη ακίδας του COVID, η οποία την εμπόδισε να μολύνει το κύτταρο, αλλά και συνδέεται με τον κυτταρικό υποδοχέα.

“Έτσι δεν λειτουργεί μόνο με έναν τρόπο, αλλά με δύο διαφορετικούς τρόπους”, εξήγησε ο Dore. “Το βιδώνει διπλά, ώστε να μην μπορείτε να κολλήσετε τον COVID.”

Ο Κάμπελ το έθεσε ως εξής: «Όχι μόνο η ιβερμεκτίνη λυγίζει το κλειδί για τον COVID, αλλά καταστρέφει και την κλειδαριά».

Ο Campbell είπε στους θεατές: «Όσο μας είπαν, το νέο φάρμακο της Pfizer δρα μόνο ενάντια σε μια συγκεκριμένη βιοχημική οδό για να σταματήσει τον COVID, και με την ιβερμεκτίνη, δρα ενάντια στην ίδια βιοχημική οδό για να σταματήσει τον COVID, αλλά και σε πολλά άλλα.”

«Γιατί δεν το ξέρεις αυτό;» ρώτησε ο Ντορ. «Επειδή η ιβερμεκτίνη είναι φθηνή και ζούμε σε έναν κόσμο που αποτελείται από εταιρική προπαγάνδα».

ΠΗΓΗ emperorsclothes


(https://childrenshealthdefense.org/defender/jimmy-dore-john-campbell-ivermectin-pfizer-covid-antiviral-pill/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=cae45099-370e-4e3c-9787-7dd3fd833be6)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου