Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Το όλο στοίχημα δεν είναι η υγεία...

Βασίλης Φράγκος

Κόντρα σε κάθε λογική οι μεγάλες εταιρείες μάς επέβαλαν το δίλημμα εμβόλιο ή θάνατος. Το σύνθημα πέρασε στο υποσυνείδητο. Ο φόβος μας έκανε να αγκαλιάσουμε εκείνους που μας κατέστρεφαν στο παρελθόν.

Εμπιστευθήκαμε φαρμακευτικες εταιρείες (που έχουν δημιουργήσει εγκλήματα στο παρελθόν σε υπαναπτυκτες χώρες), αντί να στηριχθουμε στα δημόσια πανεπιστήμια που θα μπορούσαν να διεξάγουν αντικειμενική έρευνα.

Στηριχθήκαμε σε ελληνικές κυβερνήσεις που πρόθυμα σκυβουν το κεφάλι στους δανειστές τους, για να μην αποκαλυφθούν τα δικά τους οικονομικά σκάνδαλα.

Η Επιστήμη ταυτίστηκε με απόλυτες θέσεις, πράγμα αντιεπιστημονικό. Επιχείρημα τελικά έγινε αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι, οι "μορφωμένοι", ο πλανήτης όλος! Η ποσότητα νίκησε την ποιότητα.

Οι επιστημονικές ενστάσεις ή θεμιτές αντιρρήσεις θάφτηκαν από τα καλοπληρωμένα ΜΜΕ, προκειμένου να πετύχει η καταπολέμηση της δήθεν πανδημίας. Στο όνομα μιας ίωσης καταπατήθηκε κάθε έννοια δημοκρατίας και ελευθερίας επιλογής. Αλλά ούτε αυτό έβαλε σε υποψίες.

Τα κρούσματα, οι διασωληνωμένοι, οι ΜΕΘ, όλα υπολογίζονται πλέον ανοιχτά με βάση αμφιλεγόμενες μεθόδους μέτρησης, όπως το ότι κάποιος που πέθανε ΜΕ covid θεωρείται ότι πέθανε ΑΠΟ covid. Αλλά ούτε αυτό προβλημάτισε πολλούς.

Σε αυτό τον θαυμαστό κόσμο της αλλοίωσης των δεδομένων και των κατασκευασμένων ειδήσεων δηλώνουμε ψύχραιμοι. Μας ταυτίζουν με τσαρλατάνους, με ψεκασμένους, με ταλιμπάν, με θρησκόληπτους. Αυτό αποδεικνύει το ήθος τους και τις αθέμιτες μεθόδους πίεσης που χρησιμοποιούν. Αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι το όλο στοίχημα δεν είναι η υγεία, αλλά η υποταγή μας σε καταστάσεις βιασμού της λογικής και της συνείδησης με το έτσι θέλω.

Για όσους δε συνειδητοποιούν σε τι επικίνδυνο μονοπάτι βαδίζουν υπερασπιζόμενοι τις πρακτικές της κυβέρνησης εύχομαι καλό βράδυ. Ο ολοκληρωτικός έλεγχος έχει καταλάβει ήδη τη σκέψη τους με την ελπίδα μιας μελλοντικής ευτυχίας. Η ευτυχία αυτή δε θα έρθει ποτέ, αν συνεχίσουμε να υπακούμε ως άβουλα όντα σε ο, τι μας λένε. Ας ενωθούμε γιατί το κακό βρίσκεται ήδη εντός των πυλών ως Δούρειος Ίππος.

ΠΗΓΗ facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου