Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Κατάσταση πολιορκίας

 παπα-Ηλίας Υφαντής


Πολιορκία και Έξοδος Μεσολογγίου

Λένε πως πολλοί απ’ αυτούς, που παριστάνουν τους κυβερνήτες μας, δεν είναι Έλληνες. Όμως, μη Έλληνες είναι και δισεκατομμύρια άλλοι. Πολλοί απ’ τους οποίους μπορεί να είναι και θαυμαστές και μεταλαμπαδευτές του ελληνικού πολιτισμού.

Αυτοί όμως, που τα τελευταία χρόνια «κυβερνούν», υποτίθεται, την πατρίδα μας δεν είναι, δυστυχώς,  απλά μη Έλληνες, αλλά θανάσιμα μισέλληνες. Κι αυτό ακριβώς, δεν το λέμε εμείς, αλλά το διαλαλούν  τα έργα τους. Ένας μάλιστα μεταξύ αυτών, θέλοντας να διαμαρτυρηθεί, επειδή του αμφισβητούν την ελληνική ιθαγένεια είπε πως αν γινόταν έλεγχος του DNA των βουλευτών, κανένας τους δεν θα βρισκόταν Έλληνας στη Βουλή. Που σημαίνει ότι οι παγκόσμιοι δολοφόνοι μας έχουν φροντίσει να προωθήσουν στην ελληνική Βουλή, όχι απλά μη Έλληνες, αλλά αδυσώπητους μισέλληνες.

Και όχι μόνο στη βουλή, αλλά και σε άλλους τομείς  του κρατικού μηχανισμού προωθούν και επιβάλλουν μισέλληνες. Έτσι, η ηγεσία της Δικαιοσύνης, για παράδειγμα, δεν εκλέγεται, όπως θα ήταν φυσικό, απ’ τους λειτουργούς της, αλλά διορίζεται απ’ την εκάστοτε εκτελεστική εξουσία και τ’ αφεντικά τους.  Έτσι ώστε να επικυρώνουν με τη στάμπα της Δικαιοσύνης τα δολοφονικά μνημόνια ή τις αλλεπάλληλες προδοσίες  τους. Και βέβαια οι στυλοβάτες της εθνικής προδοσίας δικαστικοί λειτουργοί παίρνουν, ως αντιπαροχή, θώκους υπερέχουσας εξουσίας.

Οι νόμοι, στο όνομα των οποίων αποδίδεται η «δικαιοσύνη», είναι εφευρήματα του μαριoνετίστα της εκτελεστικής εξουσίας. Και ασφαλώς αλληθωρίζουν, όπως είναι ευνόητο, πάντοτε προς τα συμφέροντα της άρχουσας αναρχίας.  Και γιατί οι δικαστικοί   μισθοδοτούνται προνομιακά; Για να είναι, δήθεν, αμερόληπτοι στην απονομή της δικαιοσύνης. Αλλά στην πραγματικότητα, για να είναι συμπαραστάτες του κατεστημένου. Έτσι ώστε,  ενώ, για παράδειγμα, αποφασίζουν ότι το πετσόκομμα των συντάξεων των ανθρώπων του λαού είναι συνταγματικό, για τις τυχόν περικοπές των δικών τους μισθών και συντάξεων αποφασίζουν αντίθετα ότι είναι αντισυνταγματικές.

Και βέβαια εισπράττουν δυσεξαρίθμητα καθυστερούμενα και δυσθεώρητες αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις. Και βέβαια πάντα οι αποφάσεις τους συμπαρασύρουν  μισθούς και συντάξεις των μισελλήνων βουλευτών. Οι οποίοι έχουν από πάνω, αυτοί και τα τσιράκια τους,  το «ακαταδίωκτο», για όλες τις ρεμούλες και τις ατιμίες που διαπράττουν σε βάρος του πενόμενου λαού. Όταν οι αλήθειες και τα δίκια του λαού χαρακτηρίζονται ψεύδη και αδικίες και αντιμετωπίζονται με δόκανα αυτεπάγγελτων διώξεων. Έτσι ώστε ο φτωχός λαός  να μη μπορεί  ποτέ και πουθενά να βρει το δίκιο του. Και όμως, παρόλα αυτά, μας μιλούν, χωρίς ντροπή και φιλότιμο για, ανεξάρτητη Δικαιοσύνη; Τη στιγμή, που την έχουν φιμωμένη και αλυσοδεμένη χειροπόδαρα!

Αλλά, αλυσοδεμένη χειροπόδαρα είναι και η δεσποτοκρατία. Έτσι βλέπουμε τον Αρχιεπίσκοπο εκ δεξιών του ΓΑΠ κατά το πρώτο του κυβερνητικό συμβούλιο. Για ποιο λόγο;  Για ποιον άλλο από το να δείξει πως ο, τι θα έκανε ο εξοχότατος αυτός προδότης, η δεσποτοκρατία θα ήταν συμπάρεδρός του. Και, όχι μόνο σ’ αυτόν, αλλά και στον  Αλέξη υπήρξε συμπαραστάτης ο κ. Ιερώνυμος. Και τώρα-και με το παραπάνω μάλιστα-στον Κούλη «μας».

 Ή μήπως είδατε, εκ μέρους της δεσποτοκρατίας, κάποια αντίδραση, όταν ο ΓΑΠ μας ανήγγειλε την υποταγή μας στο ΔΝΤ, προκειμένου να στηρίξει τις γερμανικές τράπεζες; Προσφέροντας μάλιστα ως αντιπαροχή την εθνική μας κυριαρχία. Ή μήπως είδατε κάποια αντίδραση, όταν ο «χαρισματικός» προδότης Αλέξης υπόγραφε την προδοσία της Μακεδονίας, υποδουλώνοντάς μας σε 100ετή χρεοκοπία; ΄Η τώρα, οπόταν ο εκ κληρονομικότητας προδότης Κούλης  εγκαθιδρύει το ναζιστικό καθεστώς της εμβολιαστικής κορονοϋστερίας; Φανατικοί υποστηρικτές του-μέχρι γελοιότητας- οι δεσποτοκράτες!

Και βέβαια ένα ναζιστικό καθεστώς δεν θα μπορούσε να μην έχει και τους Μέγκελέ του. Οι οποίοι επί 24ώρου βάσεως έχουν τον μονόλογο στα αργυρώνητα ΜΜΕ, για να στηρίζουν από υγειονομικής πλευράς όλα τα παράλογα, υγειονομικά, δήθεν, μέτρα της ναζιστικής κυβέρνησης. Τους οποίους, για να μην καταλήξουν μαζί τους  σε κάποια καινούργια Νυρεμβέργη, φρόντισαν να τους κατοχυρώσουν με το διαβόητο ακαταδίωκτο. Το οποίο, περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο  κραυγάζει ότι κάτι πολύ βρώμικο κρύβεται σ’ όλη αυτή την  κορονοϋστερία και την εμβολιομανή δολοφονική εκστρατεία.

 Και όμως δεν ντρέπονται καθόλου να ισχυρίζονται ότι μας επιβάλλουν τα ναζιστικά τους «μέτρα», επειδή τάχα νοιάζονται για την υγεία μας. Όταν η πραγματικότητα τους διαψεύδει αποστομωτικά. Αν νοιάζονταν για την υγεία μας, δεν θα έκαναν αβίωτο το βίο με τους παντοειδείς  αποκλεισμούς και την άγρια εκμετάλλευση όλων όσοι αρνούνται να φιλήσουν τη ναζιστική μπότα του Κούλη.  Προκειμένου να ποδοπατήσουν τη συνείδηση και να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη τους, για να υποστούν τον εμβολιασμό. Και δεν θα καταδίκαζαν σε θάνατο από την πείνα γιατρούς και νοσηλευτές, που πριν από ένα χρόνο χειροκροτούσαν για το πνεύμα αυτοθυσίας τους. Επειδή ακριβώς αρνούνται να εμβολιαστούν, δεδομένου ότι γνωρίζουν «από μέσα» τον λάκκο, που κρύβει η φάβα των εμβολίων . Με αποτέλεσμα να θυσιάζονται στο βωμό του ναζιστικού ετσιθελισμού εκατόμβες ανθρώπων, λόγω απουσίας νοσηλευτικού προσωπικού.

Ζούμε σε κατάσταση ασφυκτικής πολιορκίας. «Αραπιάς άτι, γαλλου νους, βόλι τουρκιάς, τόπ’ άγγλου», όπως θα ’λεγε ο Σολωμός.  Εδώ οι Φύρερ, με τους γερμανοτσολιάδες και τους Μέγκελέ τους.  Εδώ οι ιεροεξεταστές, ο Τουρκοεμάδας και οι Τέτζελοι.  Εδώ ο Πάπας της Κατερίνας και ο Αλη Πασάς της Γιάννας, που  τιμούν το 1821…

Ο Σολωμός, καθώς άκουγε από ξάγναντο της Ζακύνθου, τους εναντίον του Μεσολογγιού κανονιοβολισμούς, φώναζε: «Βάστα καημένο Μεσολόγγι, Βάστα»! Και τώρα ο δεσπότης της Ζακύνθου καταδίκασε 14 ιερείς σε αργία, επειδή ανθίστανται στην πολιορκία των εμβολιολατρών! Καημένοι Έλληνες και καημένοι ιερείς βαστάτε!…

ΠΗΓΗ papailiasyfantis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου