Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Για του Χριστού την πίστη την αγία και της Πατρίδος την ελευθερία!

ΠΟΠΗ  ΖΩΗ


Αγαπητές Ελληνίδες και αγαπητοί Έλληνες

Όλοι οι οπλαρχηγοί , όλοι οι Αξιωματικοί και Στρατιώτες που πολέμησαν έως και σήμερα ξεκινούσαν πάντα με τις Ευλογίες του Θεού και έχοντας μαζί τους την Εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου . Οι ξεκληρισμένοι από την Σμύρνη και όχι μόνο όταν τους έδιωχναν από τα σπίτια τους και τα έβαζαν φωτιά έπαιρναν μαζί τους τις εικόνες των Αγίων.

Δυστυχώς όμως εδώ και μερικές ημέρες βλέπουμε εκδηλώσεις ακούμε προσφωνήσεις , ακούμε επίσημα διαγγέλματα , ΔΥΣΤΥΧΩΣ – ΔΥΣΤΥΧΩΣ – ΔΥΣΤΥΧΩΣ σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις απουσιάζει Η ΛΕΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ – ΚΛΗΡΟΣ .

Ακούσαμε διαγγέλματα της Πολιτειακής και Πολιτικής Ηγεσίας πουθενά δεν αναφέρθηκε ο ρόλος της Εκκλησίας και του κλήρου , το μόνο που ακούσαμε ήταν λόγια μεγάλα και παχιά , για συμμάχους , για νενέκους , για πουλημένους , ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΌΛΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ .

Κυρίες και Κύριοι της Πολιτειακής Ηγεσίας, έλαμψε δια της απουσίας της η Ηγεσία της Εκκλησίας από όλες τις Εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα ούτε στο Προεδρικό Μέγαρο , ούτε στην Παρέλαση .

Βέβαια είδαμε και εξής αξιοπερίεργο όλες οι σημαίες που στήθηκαν στην Αθήνα ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ?

Με την ανοχή της Πολιτειακής και Πολιτικής Ηγεσίας είδαμε να παραποιείται ο πίνακας με την σημαία της Ορκωμοσίας των Οπλαρχηγών από τους ΛΟΑΤΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ αλλά κανείς δεν συγκινήθηκε .

Ελληνίδες και Έλληνες έφτασε η ώρα να πετάξουμε στο καλάθι των αχρήστων όλες αυτές τις Ηγεσίες που μπροστά ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για το ότι οι εκκλησίες είναι κλειστές και από την άλλη την ΑΠΑΞΙΏΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ.

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ .

Ελληνίδες και Έλληνες ήρθε η ώρα να πετάξουμε στον κλίβανο για πολτοποίηση όλο αυτό το σάπιο σύστημα .

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ .

ΠΗΓΗ triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου